Indret børneværelset med nordisk design
Foto: FLEXA FLEXA Popsicle

Indret børneværelset med nordisk design

FLEXA er klar med en ny, eksklusiv kollektion til børneværelset. Kollektionen, der hedder Popsicle, er designet af Herman Studio og har netop vundet den prestigefyldte reddot design award, lander i butikkerne til september.

Børns behov skifter i takt med de udvikler sig – men det behøver indretningen af børneværelset ikke. Den nye Popsicle kollektion fra FLEXA, består af en samling senge, opbevaringsmøbler, skriveborde og tekstiler, der netop er udviklet til at passe til børns forskellige behov og aldre verden rundt.

Skandinavisk design og godt håndværk

Med de eksklusive møbler og interiør har FLEXA skabt en kollektion, der bringer skandinavisk design helt ind i børneværelset, med møbler lavet i det smukkeste egetræ kombineret med varme skandinaviske farver. Kollektionen er skabt med sans for alle detaljer og altid med udgangspunkt i deres viden omkring børn og deres behov, så du ikke behøver at gå på kompromis, når det kommer til indretningen af børnenes værelser.

”Vi ser en klar tendens til, at børneværelserne også skal følge den røde tråd i hele hjemmets indretning. Derfor er Popsicle designet til at matche den skandinaviske designtradition og appellerer til både børn og voksne i kvalitet, funktioner og farver”, forklarer Carsten Dan Madsen, CEO hos FLEXA.

Børneværelser skal indbyde til leg

Leg er vigtig for børns udvikling – og det er netop det, der gør, at FLEXA har været førende indenfor børnemøbler de seneste 40 år. For de ved, at børnemøbler ikke bare er møbler. De skal skabe det bedst mulige miljø, hvor barnet kan lege, lære og sove.

Popsicle kollektionen er også en legende serie, hvor den klassiske ispind har inspireret møblerne og derfor kan isens appetitlige buer genfindes i mange af møblernes detaljer.

Popsicle serien rummer senge i tre højder, køjesenge, trapper med indbygget opbevaring, skriveborde samt en række reoler og skabe, der er skabt til at passe under sengen. De mange kombinationsmuligheder gør det nemt at udnytte pladsen på selv det mindste børneværelser og at udvikle det individuelle møblement i takt med barnets udvikling.

Popsicle kollektionen fås i tre farver: Kiwi, Cherry og Blueberry og lander i butikkerne fra september. Den kan købes hos FLEXA Shop Copenhagen på Fisketorvet, www.unoliving.com, samt hos Illums Bolighus i København.

Se, hvad vi ellers skriver om: Børneværelse og Sponsoreret