Indret hjemmet med de smukkeste fliser

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Næstved Flisecenter, Dansk Flise Lager, Flisekompagniet, Inpro & Drømmehave.dk

Indret hjemmet med de smukkeste fliser

Fliser storhitter på boligfronten og kan både bruges til alt fra brusevægge til udendørs terasser. Lad dig inspirere af guiden over nogle af landets spændende fliseforhandlere her.

Er der noget, mange af os går op i, er det vores bolig, og det er ikke blot interiør, der er med til at skabe det helt rette look og udtryk. For ligesom vi har vovet os ud i flere modige farvevalg på væggene, er vi også begyndt at eksperimentere mere med forskellige typer fliser. Det være sig både, når badeværelseret skal omformes, eller hvis der skal bygges en terasse i haven. Fliser sætter nemlig et helt særligt præg på vores bolig, og netop af den grund guider vi dig her til et bredt udvalg af smukke fliser, både til dine inde- og udeomgivelser.

Drømmehave.dk – Natursten til din drømmehavebentvangsoe_limestone_dh.jpg

Drømmehave.dk leverer byggestenene til din drømmehave. Hos brandet finder du smukke natursten i et væld af former og farver, der giver dig de bedste muligheder for at skabe netop det udtryk i haven, du drømmer om. Drømmehave.dk sætter en ære i at opspore og udvælge det specielle, så alle deres sten har deres eget særpræg og karakteristika. Derudover er kvaliteten altid i fokus, så du får holdbare løsninger, der varer hele livet.

Drømmehave.dk er danskejet og forhandler sten af egen import fra stenhuggere fra hele verden, herunder bl.a. Portugal, Kina, Indien og Finland. Handler du hos Drømmehave.dk er du garanteret den bedste rådgivning af dygtige fagfolk, der guider dig igennem det inspirerende udvalg af natursten. 

Inpro A/S  - Æstetiske sten og fliser  kompetance1_outreach_billede_til_outreach.jpg

Det er forår, og det er tid til at gå i haven. Måske skal der anlægges ny terrasse eller indkørsel?

Ægte natursten er populære som belægning til terrasse og gangarealer, hvor der ønskes et varmt og æstetisk miljø – og intet materiale giver visuelle og komfortmæssige oplevelser som ægte natursten - f.eks. travertin, sandsten og naturskifer.

Keramikfliser til have og indkørsel er også særdeles populære. Ofte er disse kopier af natursten. Kendetegnende er lang holdbarhed, ingen vedligehold og nem nedlægning. Udvalget er stort og kan leveres i alle farver og mange størrelser fra Inpro A/S.

Flisekompagniet – Danmarks største fliseudstillingerflisekompangniet614.jpg

Flisekompagniet, som ligger i Odense, tilbyder Danmarks største fliseudstillinger, hvor du finder et bredt udvalg af:

"Fliser til badeværelset"
- Fliser til køkkenet
- Fliser til entre

Udover mere end 5.000 forskellige fliser tilbyder Flisekompagniet professionel rådgivning, udbringning til hele Danmark samt gratis prøvematerialer, således at du opnår lige præcis det resultat, du ønsker. Se hele udvalget her.

Få desuden en 3D-tegning, eller prøv deres VR-briller, der kan give dig et godt indtryk, af hvordan fliserne tager sig ud, inden du køber dem.

Som noget nyt har Flisekompagniet fået et showroom i Vejle.

Dansk Flise Lager – Unikke fliser til dit hjemkompetencekanalen2_billede_til_outreach.jpg

Storformatfliser er aktuelle som aldrig før. De bliver både brugt til gulve og vægge i alle husets rum. Især størrelser som 80x80 og 100x100 benyttes i stor udstrækning i såvel nybyggeri som til renoveringsopgaver, hvor der ønskes et højt visuelt niveau.

Til badeværelset vinder de helt store Big+ fliser indpas, der fås i størrelser op til 270 cm – der kan altså nøjes med en enkelt flise til en hel brusevæg. Resultatet med sådanne fliser er ganske unikt, og den daglige rengøring bliver meget lettere.

Se hele udvalget hos Dansk Flise Lager.

Næstved Flisecenter - Fliser i et væld af stilarternaestvedflisecenter_lume_black2_614x450pxalt.jpg

I over 40 år har Næstved Flisecenter været førende på det danske flisemarked med et stort udvalg af både klassiske og moderne fliser både til dine inde- og udeomgivelser.

Uanset om du ønsker traditionelle løsninger eller hælder til de nyeste trends, kan du hos Næstved Flisecenter finde materialer, der efterlever dine behov. Indret eksempelvis med den karakterfulde serie Lume fra Italien, der med en rustik og glansfuld flade adskiller sig og tilfører rummet en unik stil. Fliserne sås i størrelse 6x24 cm til væg og gulv.

Se hele det store udvalg, og bliv inspireret på fliser.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Have og Terrasse