Børneværelse
Hvis du er til loppefund og gør-det-selv-påfund, så skal du se Franka og Lulus fine værelse. Foto: Trine Bukh

Indretning: Børneværelse med loppefund

Hjemmelavede lamper med blonder og et dukkehus på rullebord – Franka og Lulus værelse er fyldt med genbrugsguld og kreative gør-det-selv-sager.

Hvem Lulu, 3 år og Franka, 6 år. Mor Nana Torp, 34 år, tegner og forfatter. Far Mattias Wohlert, 35 år, grafiker.
Hvad Et deleværelse for piger med loppefund og gør-det-selv-sager.
Hvor et ombygget kolonihavehus i København.

I et charmerende helårshus i havebyen Mozart i København bor Franka og Lulu med deres forældre. Huset er en sammenbygning af tre gamle kolonihaver. I den store stue er der bygget et rum i rummet, som er blevet til Franka og Lulus værelse. Pigeværelset har store ruder ud mod stuen, så alle føler, at de er sammen, selv når børnene går ind til sig selv. Værelset er indrettet med genbrugsmøbler og legetøj, som familien har fundet på loppemarkeder, i marskandisere eller i mormors kælder.

“Det virker naturligt at bruge gamle ting i forhold til stilen i huset. Her er fyldt med krinkelkroge og skæve vinkler i forvejen, så det ville virke mærkeligt at indrette børneværelset med meget moderne og stilrent design. Både pigerne og jeg kan lide at lede efter gode ting på loppemarkeder. Pigerne finder tit noget, de gerne vil have med hjem, og hvis jeg mærker, at de virkelig mener det, får de lov,” siger børnenes mor, Nana Torp.

Se Franka og Lulus inspirerende værelse, hér!

LÆS OGSÅ: Børneværelse: 7 skæve ideer

LÆS OGSÅ: Cool genbrug

Se, hvad vi ellers skriver om: Børneværelse, Børnetøj, Tumling, Shopping og Loppefund