sponsoreret indhold
Inspiration til dit nye køkken? Spørg en ekspert!
SPONSORERET indhold

Inspiration til dit nye køkken? Spørg en ekspert!

Vi bruger mange timer i køkkenet – middagsmad, morgenkaffe, madpakker og masser af hyggelige stunder. Derfor skal dit køkken opfylde en masse behov og passe til dine ønsker. Få inspiration til et nyt køkken, der matcher dig.

Foto: Getty Images
17. jan. 2023 | Bolig | Invita, HeimWood, AUBO, raa cph, Nordskov Snedkeri, JKE Design & Designa Køkken

Trænger dit køkken til en udskiftning, og er du nysgerrig efter de nye muligheder, har specifikke krav til materialer eller ønsker en skræddersyet løsning, så har vi her samlet en perlerække af de køkkenproducenter, der tilbyder alt fra snedkerkøkkener til håndlavede moduler.

INVITA: Skræddersyede kvalitetskøkkener siden 1974

Drømmer du om nyt køkken? Hos INVITA har de i snart 50 år specialiseret sig i skræddersyede kvalitetskøkkener. De mange års erfaring har resulteret i mere end 500.000 personlige kundekøkkener. Deres vigtigste opgave er at designe køkkenløsninger, der matcher dig og dine behov. Løsninger, der er designet til at holde over tid og skabe køkkenglæde for livet.

INVITA har 21 butikker fordelt i hele Danmark. Find din nærmeste butik, eller book et gratis designmøde og få rådgivning, inspiration og svar på dine spørgsmål.

Følg med på deres Instagram, og bliv opdateret på nyheder, boliginspiration, kampagner og meget mere.

Snedkerkøkkener til fornuftige priser

HeimWood skræddersyer smukke snedkerkøkkener til konkurrencedygtige priser. Du kan vælge mellem tidsløse og klassiske designs, der tilpasses det enkelte rum.

På kontoret på Frederiksberg kan du sammen med en konsulent tegne og designe dit drømmekøkken. Du kan vælge mellem det tidsløse Fingertappede køkken, et charmerende Shaker køkken eller det klassiske forramme køkken.

Virksomheden slår på at levere den højeste kvalitet til den bedste pris. Med korpus og fronter i træfinér og massive fingertappede skuffer får du her kvalitet for pengene og et køkken, der holder i mange år.

Et køkken, der passer lige til dig

AUBO er en familiejet, vestjysk køkkenproducent, der blev grundlagt i 1985 af Jens B. Bertelsen og hans hustru Grethe. AUBO specialiserer sig i køkken, bad og rum og er kendetegnet ved høj kvalitet, gennemtænkt design og fornuftige priser.

Vestjysk mentalitet og vestjyske værdier udgør fundamentet for AUBO, hvor rådgivning, service og levering varetages med minutiøs og dedikeret punktlighed.

AUBO har 22 danske forhandlere, der gerne tegner og regner dit drømmekøkken ganske gratis og uforpligtende.

Når ’det ekstra’ er standard

Designa er dansk design og solidt håndværk med fokus på finish og det ekstra, der gør forskellen.

Oplev fem kollektioner, der kan kombineres lige efter din smag – selvfølgelig med kyndig vejledning fra deres erfarne designere. Sammen med Designa får du inspiration og idéer, du måske aldrig selv var kommet på.

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal have nyt køkken. Derfor tager Designa hånd om dig fra de første tanker på papiret, til den første ret er serveret i dit nye køkken.

Følg med hos Designa, og få et sneak peak på deres 2023 nyheder.

Køkkener i nordisk design og snedkerkvalitet

Hos den danske køkkenvirksomhed JKE dyrker de snedkerkvaliteten og den enkle, nordiske stil. De skaber bæredygtige køkkener, der holder, og giver dig værdi for hver en krone.

De kalder det: NORDIC KITCHEN DESIGN.

Med NORDIC KITCHEN DESIGN skabes rammerne for et godt køkkenliv. Det sker med udgangspunkt i den nordiske designtradition, hvor de forener nordisk design og funktion med gode materialer og godt gammeldags håndværk.

JKE ønsker at gøre op med standardkøkkener, og derfor udvikler de signaturprodukter, der gør det muligt at skabe et helt unikt look til dit køkken.

Følg med på @jkekoekken, og bliv inspireret af deres spændende køkkenunivers.

Skræddersyet snedkerkøkken fra Nordskov Snedkeri

Nordskov Snedkeri håndbygger unikke snedkerkøkkener i fineste kvalitet, som er designet efter dine personlige valg og ønsker.

Med afsæt i de nordiske designtraditioner kan Nordskov Snedkeri i samarbejde med dig skræddersy dit drømmekøkken ud fra individuelle løsninger med sublimt håndværk. Der er nemlig ingen standard mål hos Nordskov Snedkeri, og de håndbygger alle moduler med passion og præcision efter ønske, stil og design.

Nordskov Snedkeri er et stolt snedkeri, der ligger vægt på at levere et ordentligt og kvalitetsbevidst produkt, der lever op til kundens individuelle ønsker – herunder særligt tilpasset rummet.

Udover snedkerkøkkener kan Nordskov Snedkeri også udføre skræddersyede garderobeskabe, bogreoler, badeværelsesmøbler, vinrum mv. efter ønske og design. Se deres forskellige cases her.

Hvad får du, hvis du kombinerer en tommestok, en computer og et par klik? Hos raa cph får du et snedkerkøkken

Efter 20 år i snedkerbranchen har Mads Raaschou og raa cph gentænkt, hvordan et ægte snedkerkøkken skal tegnes. Det skal nemlig være sjovt, legende og ikke mindst; du skal være en del af det.

raa cph og køkkendesigneren “DISH” er mødet mellem det klassiske danske snedkerhåndværk og den teknologi, der gør sit indtog i vores hverdag. Her kan du selv designe dit drømmekøkken og når du er færdig, så tager de dygtige snedkere over og laver dit køkken efter de stolte danske håndværkstraditioner.

Anbefalet til dig