Inspiration til kreative udfoldelser
Denne artikel er sponsoreret af: Bogø Design, Rammeshoppen, Pure Designs, Skinnerup Rammer, Viking 1914 & Aart de Vos.

Inspiration til kreative udfoldelser

Er du professionel kunstner, vil du gerne i gang med at lave kunst eller mangler du bare rammen til det smukke billede, så kræver det kvalitet for at få den bedste kunstoplevelse.

Både malingen, blyanten og lærredet er vigtige redskaber, så kunstneren kan koncentrere sig om at udfolde kreativiteten.

Vi har fundet en række spændende butikker, som har alt i indramning og kunstartikler til de kreative projekter.

Alt i indramning til private og erhvervBogoe.jpg

Bogø Design er en af Nordens største specialister i indramning med over 30 års erfaring. Godt håndværk og ypperlig kvalitet har højeste prioritet, når der indrammes, både til private og til erhverv.

Hos Bogø Design finder du også et udvalg af kunstnerartikler som malerlærreder i både bomuld og hør, acrylmaling og oliemaling, alt til faste lave priser.

Kendetegnet for Bogø Designs lærreder er kvalitet. Det tykke lærred er professionelt grundet og spændt op på en kraftig blindramme af limtræ. Alt i alt det perfekte lærred til dine næste kreative udfoldelser.

Se hele udvalget på hjemmesiden www.BogøDesign.dk

Unikke og håndlavede kvalitetsrammerGalleri_Braenderigaarden.jpg

Rammeshoppen er en dansk webshop, der fremstiller unikke og håndlavede kvalitetsrammer efter dine specialmål.

Med en specialdesignet ramme får du lov til at sætte dit eget personlige præg på din vægudsmykning. Så har du et lærred, en plakat eller noget helt tredje, der fortjener en smuk indramning, så gå på opdagelse i deres univers, hvor du finder over 100 forskellige rammeprofiler.

Udover rammer i specialmål forhandler de også et stort udvalg af rammer i billedrammer, passepartout i mange forskellige farver, som både kan bestilles efter standardmål eller skæres efter dine specialmål.

Tegn med de samme blyanter som Van GoghPure_Designs.jpg

Faber-Castell har produceret blyanter i over 260 år, så de ved, hvad de laver, og deres kunstnerblyanter regnes som nogle af verdens bedste. De leverer den højeste kvalitet og er samtidig et af de få firmaer i verden, som ved at bruge træ fra egne FSC certificerede plantager nedbryder mere CO2 end de udleder.

Prøv de spændende monochrome farver, som bruges på kunstakademierne.

Eller de grønne Faber-Castell grafit-blyanter, som blev brugt af både Van Gogh og Goethe, og som nu er blevet en del af hverdagen for mange kunstnere, da de giver enestående muligheder for at skabe kontraster og danne skygger.

Med 120 forskellige lysægte, brudsikre Polychromos farveblyanter kan der skabes de smukkeste farvestrålende værker.

Hos Pure Designs har vi over 35 års erfaring med at sælge Faber-Castell.

Køb produkterne her på www.puredesigns.dk

Rammer i mere end 50 forskellige farver og størrelserSkinnerup.jpg

Skinnerup Rammer leverer skifterammer i topkvalitet i mere end 50 forskellige farver og størrelser med rigtigt glas til Danmarks bedste priser og dag-til-dag-levering over hele Danmark.

De laver indramninger i alle størrelser med aluminiumsrammer eller trærammer med rigtigt glas eller refleksfri glas, med og uden syrefri passepartout og med ophæng klar til ophængning.

Skinnerup er også specialister i ophængssystemer, så du ikke skal bore huller eller banke søm i væggene, hver gang du ønsker at flytte eller skifte et billede ud.

Skinnerup Rammer har mere end 28 års erfaring, og de samler på tilfredse kunder. Tjek dem på Trustpilot, så du kan trygt overlade enhver opgave til dem. De leverer kvalitet til den aftalte tid og pris og ingen opgave er for lille eller for stor.

Se & køb alle produkterne her på www.skinneruprammer.dk

Paradis for kreative sjæleViking.jpg

Viking 1914 er et sandt overflødighedshorn for kreative og kunstneriske sjæle – både professionelle og nybegyndere.

Her finder du ekstra godt værktøj til alle discipliner, f.eks. akvarel, akryl- og oliemaling eller klassisk tegning. Som noget helt specielt kan du endda få en skitsebog med dit eget navn på.

Viking 1914 er en dansk butik og webshop med fokus på god rådgivning og vejledning. Her finder du et godt udvalg af kunstnerartikler og masser af andet lækkert grej. Butikken finder du tæt på Kgs. Nytorv i København, og via webshoppen og deres gode telefonservice kan du få leveret i hele landet.

Ekspertise til professionelle kunstnere og kreative hobbymalereAart_de_Vos.jpg

I hjertet af Århus finder man en stemningsfuld og helt igennem unik forretning specialiseret i billedkunstnerartikler, Aart de Vos.

Med knap fire årtier på bagen er forretningens styrke det særdeles brede udvalg af kvalitetsprodukter målrettet professionelle kunstnere men som også tilgodeser hobbymalere og kursister.

Hos Aart de Vos finder du over 18.000 varenumre bl.a. indenfor maleri, grafik, tegning og airbrush, herunder Danmarks største udvalg af papir i alle størrelser og vægtklasser, samt lærred som spændes op efter ønske i eget værksted. Et sådant udvalg stiller store krav til et særligt specialiseret personale, der står til rådighed med vejledning og god service.

Se, hvad vi ellers skriver om: DIY og Kunst