Inspiration til nye gulve
Denne artikel er sponsoreret af: Boen Parket, Floorshop, Copenhagen Marble, Holse & Wibroe, Junckers Trægulve & EPI Danmark.

Inspiration til nye gulve

Et nyt gulv kan ændre hele udtrykket i dit hjem. Træ, beton eller natursten. Gulvet fremhæver det udtryk og look, som du gerne vil have frem i hjemmet.

Der er mange overvejelser, inden man vælger nyt gulv, og det kan være svært at vælge, da netop gulvet har så stor betydning for hjemmet. Der er fordele og ulemper ved alle typer gulvbelægning, og du skal bl.a. vælge ud fra de krav, du stiller til æstetik, rengøring, vedligeholdelse, reparation og økonomi.

Vi har samlet en række spændende leverandører af gulve, som kan give inspiration til et nyt look i hjemmet.

Naturlig interiørtrend i 2021 - Naturen giver os de smukkeste farver og materialer. Bæredygtighed og god kvalitet er centralt, når vi vælger gulve.

Bring naturen ind i hjemmetBOEN.jpg

Efter et årti med lyse farver, er der nu fokus på stærkere farver. Naturen er vigtig for os alle, og hos Boen Parket er den også en kilde til inspiration, som de ønsker at bringe ind i hjemmet: Nyheder 2020-2021

Mønsterparket som Sildeben og Chevron er meget populært. Boen Parket tør blande traditionelt og moderne. Uanset trends spiller personlig komfort den største rolle. Derhjemme finder vi fred, slapper af.

Husk at gulvet fremhæver dit hjem og er et understøttende element i interiøret. Det er varmt og godt at gå på, og det naturlige materiale forbedrer indeklimaet. Ægte trægulve er en varig investering, der øger boligværdien.

Danmarks største gulvuniversFlooring.jpg

Unikke og flotte gulve der holder mange år frem - kombineret med skandinavisk design og en fordelagtig pris. Kombinationen vi alle jagter.

Nyt gulv er uden tvivl den mest iøjnefaldende ændring man kan berige hjemmet med.
Gå på jagt hos Danmarks største gulvunivers: www.floorshop.dk - og få inspiration til dit nye gulv projekt. Du finder alt indenfor trægulve, laminatgulve, vinylgulve, linoleumgulve, klinker, tæpper og meget mere.

Går du ind for miljø, så kan du se miljømærkede gulve med Blue Angel mærket, som er verdens ældste miljøanmærkning. Derudover er der rig mulighed for at finde mærker som Berry Alloc, Tarkett, Pergo, Kährs, Wallmann, AGT mm.

Du kan kontakte Floorshop her eller ring på +45 2524 4545.

Verdens smukkeste naturstenCPH_Marble.jpg

Copenhagen Marble er et eksklusivt brand, der giver deres kunder adgang til verdens smukkeste natursten til bolig og rum!

Sortimentet rummer custom lavet bordplader, badmøbler og marmorinteriør lavet af verdens fineste natursten til det rå og lækre lavasten, og med flere end 200 forskellige valgmuligheder, er man sikker på at finde en natursten, som falder i ens smag.

Copenhagen Marble startede oprindeligt med at sælge til hotel- og byggebranchen, men efterspørgslen efter eksklusive natursten er i stigende udvikling også i det private, og siden har Copenhagen Marble været en succes hos dem, som ikke går på kompromis med materialevalg og top kvalitet!

Copenhagen Marble er baseret på kundernes unikke behov for personlig signatur.

Levende og moderne sildebensparketHolze_Wibroe.jpg

Siden 2004 har Holse & Wibroe forhandlet bambusprodukter af høj kvalitet.

Et sildebensparket i bambus fra Holse & Wibroe er et bæredygtigt og kvalitetsbevidst valg. Med sildebensparket gulv får du et gulv, hvis levende, moderne og geometrisk flotte udtryk vil komplimentere din bolig på smukkeste vis.

Gulvene er ubehandlede og kan derfor færdigbehandles, i toner fra helt lys til sortbrun. Gulvene er slidstærke og nemme at vedligeholde og kan derfor bruges ved enhver lejlighed og hjemme hos de fleste.

Eksklusive trægulve - En dansk design klassiker!Junckers.jpg

Med massive trægulve fra Junckers træffer du et stilsikkert, bæredygtigt og sundt valg. Du vælger et bærende design til din bolig, som oser af kvalitet og naturlig skønhed, der med tiden bliver smukt patineret.

Skulle du en dag ønske at opnå samme urørte udtryk, som da trægulvet var helt nyt, kan et massivt trægulv slibes igen og igen.

Junckers massive trægulve har siden 1930 været baseret på ansvarligt skovbrug og er designet og produceret i Danmark. Tillad dig selv at blive forelsket i Junckers plankegulve, sildebensgulve eller parketgulve på junckers.dk, hvor du også kan bestille gratis gulvprøver.

Få det rå New Yorker betonlookNeo_Coat.jpg

Designgulvets udtryk er inspireret af 60´ernes New Yorker lejligheder og Urban Living. Gulvene har det helt rigtige rå look, de er nemme at rengøre og så er de virkelig lækre at gå på.

Hvert gulv har et unikt farvespil, og det skabes ved, at to farver polyurethan blandes helt forsigtig, hvorefter gulvet udlægges med en speciel spartel. Det er netop farvespillet, der skaber det eftertragtede New Yorker betonlook.

EPI Danmark er en landsdækkende sammenslutning af certificerede gulvspecialister. EPI Danmark er din garanti for kvalitet og sikker levering.

Besøg vores showroom i København eller Silkeborg.

Se, hvad vi ellers skriver om: Ide og inspiration og Interiør