Inspiration til soveværelset
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Comfort Beds, Daells Bolighus, Ringsted Dun, Ecobed, Livingbed & SengeSpecialisten.

Inspiration til soveværelset

Sengen er uden tvivl det vigtigste møbel i hjemmet. Vi tilbringer næsten en tredjedel af livet i sengen, og uden en god nattesøvn kan vi ikke fungere optimalt i de vågne timer.

Vi har samlet en række spændende butikker på Instagram, som kan inspirere til nye, lækre møbler i soveværelset. Butikkerne har både fokus på komfort, design og bæredygtighed, så du kan helt sikkert finde en seng eller andet møbel til soveværelset, som kan indfri jeres drømme og behov.

Comfort Beds - Book din helt egen personlige fremvisning

Daells Bolighus - Plads til alle boligdrømme

Ringsted Dun - Leverandør af god søvn

Ecobed - Sengekoncept med affaldsplast og genbrugte plastflasker

Livingbed - Senge med individuel tilpasset komfort

SengeSpecialisten - Senge med fokus på den individuelle, gode søvn

Book din helt egen personlige fremvisning

Comfort Beds er specialiseret i rådgivning af ny seng og tilbehør til soveværelset ud fra individuelle ønsker og behov - alt fra senge med opbevaring til ekstra store senge med plads til hele familien.

Du kan booke din helt egen tid i butikken på Frederiksberg.

Plads til alle boligdrømme

Hos Daells Bolighus synes vi, at det er dejligt at have boligdrømme, men endnu bedre at realisere dem. Vi sælger hjem til enhver smag lige fra det minimalistiske til det farvede og livlige hjem. Her er plads til alle med boligdrømme. 

Vi har et stort udvalg af moderne kvalitetsmøbler og boligudstyr til en pris, hvor alle kan være med – vidste du, at vi altid har mere end 1000 forskellige lamper på lager? 

Vi ligger fordelt i 6 byer rundt om i Danmark - med vores to største varehuse i Glostrup og Odense. Desuden kan du handle hele døgnet på www.daells-bolighus.dk.

Leverandør af god søvn

Ringsted Dun startede i 1947 med at producere dyner og puder, og har siden leveret dansk kvalitet og god søvn til forbrugere i hele verden. Alle vores dyner og puder bliver stadig den dag i dag produceret i Danmark. 

Følg vores Instagram profil og få råd om god søvn og bliv inspireret til valget af den rigtige dyne og pude. Ingen mennesker er ens – derfor kan vi ikke alle bruge samme slags dyne. Vores dyner fås i versionerne sval, lun og varm, så du kan finde den dyne, der får dig til at sove ekstra komfortabelt.

Sengekoncept med affaldsplast og genbrugte plastflasker

Ecobed er et nyt og innovativt sengekoncept, hvor sengetekstilet er produceret af genbrugte plastflasker og sengerammen af affaldsplast fra husholdningen. Materialerne kan genanvendes 100% og dermed indgå i et cirkulært system med uendelig lang holdbarhed.

Når sengen er slidt, skifter du blot madrassen – sengerammen kan holde hele livet. Ecobed giver skøn komfort og er lækkert dansk design udført i materialer med omtanke for miljøet. Læs mere på hjemmesiden og find en forhandler tæt på dig.

Senge med individuel tilpasset komfort

Livingbed er en moderne sengekollektion med fokus på at leve livet. Et aktivt liv betyder, at du har brug for den bedste søvn. Livingbed er ikke kun en seng, men en livsstil.

Sengene kommer med individuel tilpasset komfort, de er bygget af de bedste materialer, hvor der både er tænkt på allergivenlighed og miljø. Og så er det dansk design og håndværk i en unik kvalitet og med skøn komfort. Oplev kollektionerne her og find en forhandler tæt på dig.

Senge med fokus på den individuelle, gode søvn

SengeSpecialistens butikker rummer et inspirerende univers med soveværelset som omdrejningspunkt, hvor man kan få kompetent vejledning og gode råd hos en sengespecialist.

Alle produkter er nøje udvalgt og emmer af god kvalitet og flotte designelementer, fordi SengeSpecialisten har særligt fokus på den individuelle, gode søvn.

Hos SengeSpecialisten er de overbeviste om, at en god nattesøvn altid kan blive bedre. Søvn er en livsnødvendighed og uden den rette seng, får du ikke den nødvendige mængde søvn hver nat. En dårlig eller opslidt seng kan påvirke vores liv mere, end vi går rundt og tror.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Soveværelse og Søvn