Inspiration til spændende sofamiljøer

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: SOFACOMPANY, alton&heim, ILVA, Møblér & Innovation Living

Inspiration til spændende sofamiljøer

Sofaen er stuens vigtigste møbel. Det er her, vi samler familien, når vi skal hygge og feste sammen. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvad vi vælger.

Skal det være en stor flyder eller en enkel og klassisk sofa, og skal den kombineres med lænestole eller andre sofaer.

Vi har samlet en række spændende Instagramprofiler, som både kan inspirere til indretning og valg af lækre sofaer.

Fælles for profilerne er, at de alle har en kærlighed til det traditionelle møbelhåndværk og kan vejlede om både design, farve- og materialevalg.

SOFACOMPANY - Legeplads for indretningsnørder

Møblér - Stort udvalg fra anerkendte producenter

alton&heim - Kærlighed til det gode håndværk

ILVA - Leg med farver og materialer

Møblér - Unikke lænestole i et stilrent udtryk

Innovation Living - Sofaer til alle behov

Legeplads for indretningsnørder

Hvis du søger inspiration til en ny sofa, så skal du kigge forbi SOFACOMPANY. Den danske designvirksomhed lancerer nye designs otte gange om året og giver dig mulighed for at skræddersy din egen sofa i deres Design Selv-Univers. Du kan se deres sofaer her.

Deres Instagramprofil er en sand legeplads for indretningsnørder, hvis hjerter banker for dansk design. Her finder du sofainspiration og de nyeste boligtrends, indretningstips, guides, farvekoder og meget mere – det hele serveret med en god portion hygge og humor.

Du vil ikke fortryde et kig forbi @sofacompanyofficial.

Stort udvalg fra anerkendte producenter

Møblér kæden har 37 selvstændigt ejede møbelhuse i Danmark. I butikkerne møder man altid en dedikeret en fagmand, der kan rådgive om indretning, materialer og komfort. Samtidig tages der hånd om leveringen og opsætningen af møblerne hos kunden.

Kæden udvikler konstant på design og materialer, derfor er det altid muligt at finde både de seneste trends og mere klassiske designs i sortimentet.

I butikkerne og på møbler.dk finder man et stort udvalg af møbler og senge fra en række anerkendte producenter og mærker. Hovedparten produceres på bestilling, hvorfor der er rig mulighed for tilpasning, således møblerne matcher kundens ønsker og behov.

Følg @møblér og vær opdateret med nyheder til boligindretningen.

Kærlighed til det gode håndværk

Når du leder efter en ny sofa, er det alton&heim, du skal besøge. Vores idé er enkel. Alt, vi laver, er skabt ud fra en kærlighed til det gode håndværk og den nordiske designtradition.

Vi fremstiller hvert eneste møbel specielt til dig – tæt på dig – og leverer det helt ind i din stue. Vores produkter er fremstillet af materialer, der så vidt muligt er bæredygtige.

Besøg os i én af vores butikker: 
Aarhus: Skt. Clemens Stræde 18. København: Kronprinsensgade 7. Oslo: Stortingsgata 30.

Leg med farver og materialer

Hvis du leder efter et stort udvalg af sofaer til enhver smag, skal du kigge på ILVAs Instagramprofil. @ILVAbolig har et stort udvalg, hvor du både finder den klassiske lædersofa og den tidløse grå sofa. Og har du mod på at kaste dig ud i en farverig sofa, kan du finde masser af inspiration.

Her finder du blandt andet sofaer i grøn fløjl eller orange velour. Der er god basis for, at du finder den sofa, der passer til dit hjem. @ILVAbolig giver dig god mulighed for at lege med farver og materialer. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Unikke lænestole i et stilrent udtryk

Skal dit sofamiljø have en fleksibel indretning og samtidig give plads til den ultimative komfort, så er det værd at indtænke lænestolen i indretningen.

Møblér kæden forhandler det verdenskendte lænestolsbrand Stressless, som i generationer har udviklet helt unikke komfortsystemer i deres lænestole og som de seneste år også har leget med mere stilrene udtryk i lænestolsdesignet – uden at gå på kompromis med komforten.

Lad dig ikke låse af, at sofa og lænestol skal være i præcis samme serie. Leg med kombinationer af stof og læder, materiale- samt farvevalg. Det giver alt sammen kant og personlighed til stuen.

Følg @møblér og vær opdateret med nyheder til boligindretningen.

Sofaer til alle behov

Hos Innovation Living designer vi sovesofaer, som løser flere behov både dag og nat. Vi skaber mere brugbare rum til familietid og hygge med vennerne.

Forvandl stuen til et fleksibelt leverum ved at erstatte den traditionelle sofa med en multifunktionel sofa.

Splitback Frej sovesofa og stol har tre rygpositioner:
- Placer stolen foran sovesofaen, og du har en loungesofa med plads til hele familien.
- Placer to stole overfor hinanden, og du har en gæsteseng.

Udforsk sofadrømmen på www.innovationliving.com og vælg den model og tekstilfarve som passer dit leverum
Du kan også lade dig inspirere på Instagram @innovationliving.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Møbler og Stue