Jacob Lohmann bolig
SPONSORERET indhold

Jacob Lohmanns nye liv: ”Vi havde aldrig troet, at vi skulle ende her”

Jacob Lohmann har skiftet københavnerlivet ud med hus og have i Hvidovre – og det kan noget helt specielt.

Af: Katrina Rosendal Foto: Peter Hauerbach / HER&NU
09. jan. 2023 | Bolig

Den nye sæson af ‘Den som dræber – Fanget af mørket’ har et nyt, men velkendt, ansigt på rollelisten. Den 48-årige garvede skuespiller Jacob Lohmann har rollen som en miljøbevidst mand, der har sit eget økologiske landbrug.

Selv bor skuespilleren også omgivet af natur på en nedlagt frugtplantage nord for København, fortæller han til HER&NU.

”Min kone og jeg troede egentlig, at vi var nogle rigtige københavnere. Men så købte vi hus i Hvidovre med en lille have og fandt ud af, at vi har grønne fingre. Så vi købte plantagen og har nu en masse frugttræer, bærbuske, en lille mark og et stykke skov,” fortæller Jacob og fortsætter:

”Vi havde aldrig troet, at vi skulle ende her. Men vi er så glade for det – ikke mindst i forhold til vores børn, der nu har plads omkring sig.”

Jacob Lohmann Louise Hauberg Lohmann
Foto: Anthon Unger / HER&NU - Jacob Lohmann med sin kone Louise Hauberg Lohmann.

Jacob har i snart tyve år dannet par med sminkøren Louise Lohmann, 43, og sammen har de Carl på tre år og Ida på et. Og selvom det som eftertragtet skuespiller kan være en kunst at balancere familieliv med arbejdsliv, så holder Jacob tungen lige i munden.

”Tit og ofte forsøger jeg bare at overleve. Jeg er træt hver eneste dag. Men selvom det er hårdt, så er der selvfølgelig mange fantastiske højdepunkter både derhjemme og på arbejdet. Det er skønt. Især de der små pauser, hvor tiden bare står stille,” slår skuespilleren fast.

Han lægger ikke skjul på, at han er meget taknemmelig for sit liv, og at han værdsætter den store efterspørgsel, der er på hans arbejde.

”Det er et privilegium, der er svært at beskrive. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke takker nogen et eller andet sted. Jeg havde aldrig regnet med, at det skulle gå mig så godt,” fortæller Jacob.

De to første afsnit af tredje sæson af ‘Den som dræber’ kan ses på Viaplay allerede nu. Der udkommer ét afsnit af den i alt otte afsnit lange serie hver søndag.

Denne artikel blev første gang bragt hos HER&NU. Dette er en redigeret version.

Anbefalet til dig