Online kunst
Foto: Maria Permin Berger, Oz, Nanna Kronborg

Online kunst

Køb kunst online

Kunstgalleri – umiddelbart et sted, derlyder som enklub, hvor du skal ryge pibe og være meget intellektuel, for at blive lukket ind. Dette image vil det online kunstgalleri, 42Gallery, gøre noget ved.

Det kan være svært at finde noget at hænge på væggene. Eller så svært er det egentlig ikke. Du kan tage en tur ned i den lokale plakatbutik, købe et sort/hvid billede af to kyssende børn, putte det i en ramme og hænge det op over din sofa. Dét, der er svært for mange, er at finde original kunst, der samtidig er til at betale. På 42gallery.com forsøger de at gøre noget ved det problem. Her er der et bredt udvalg af kunst, og priserne går fra 200 – 22.000 kroner.

Oplev kunsten i virkeligheden
Selvom 42Gallery er et online site, så vil der i maj måned være to uger, hvor der er mulighed for at opleve en del af galleriets kunst til en pop-up-udstilling i København. To af de kunstnere, der udstiller, er Maria Permin Berger og Nanna Kronborg.

- To unge kunstnere som Maria Permin Berger og Nanna Kronborg er gode eksempler på 42Gallery's vision. De forener spændende nye ideer med et højt teknisk niveau, og priser hvor rigtig mange kan være med," forklarer Christopher W. Franck, der er stifter af 42Gallery.

Galleriet har ikke noget fysisk showroom, men afholder løbende events og pop-up-udstillinger, hvor der er mulighed for at opleve noget af kunsten i virkeligheden, inden du køber det. Fra den 3.-17.maj er det på Fælledvej 25 i København, at du kan se en del af galleriets kunst.

Hvis du ikke kommer til København, så kan du smutte forbi www.42gallery.com.

Her har vi udvalgt vores tre favoritter fra 42Gallery.

"Bang Bang" af kunstneren Oz - find det her!
Billede af Maria Permin Berger - find det her!

"Star Wars" af Nanna Kronborg - find det her!

Her kan du også købe kunst!

Ahhh – shopping på internettet. Let og bekvemt. På disse sider kan du forelske dig i endnu flere fine ting, der kan pryde dine vægge.


Stillebenshop.com

Enklamide.dk

Justspotted.dk

Decorateshop.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Kultur og Kunst