Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen
Foto: Søren Jansby I samarbejde med Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen arrangerer Hjemmet endnu en vurderingsdag.

Kom til Hjemmets vurderingsdag

Så er det igen tid til, at du kan få arvegodset og dine andre gode gamle sager vurderet. Tag dem med til Hjemmets vurderingsdag søndag d. 23. september på Kryb i Ly Kro i Taulov ved Fredericia.

Sammen med Jens Guldsmed-Thomsen og Mads Ejlersen arrangerer Hjemmet endnu en vurderingsdag eksklusivt for Hjemmets læsere.

Gå på jagt i skuffer og skabe og se, om du har nogle ting, der måske er noget værd, og som du gerne vil have vurderet og måske få noget mere at vide om. Så kan du nemlig tage dem med til Hjemmets vurderingsdag søndag d. 23. september kl. 13-17 på Kryb i Ly Kro, Kolding Landevej 160, Taulov ved Fredericia.

Her kan du få Mads og Jens' vurdering af, hvor meget dine skatte er værd – og måske også være så heldig at få noget mere at vide om dem.

Hjemmets vurderingsdagFoto: Søren Jansby.

Vigtigt

Man kan få vurderet tre ting hver, og Mads og Jens kan ikke påtage sig at vurdere smykker og ædelsten. Hvis du har store/større møbler, du vil have vurderet, så tag et billede af dem – lad være med at tage møblerne med!

Vurderingen er gratis, og ikke afhængig af, om man ønsker at sælge det, man får vurderet. Der er mulighed for at købe kaffe te og andre drikkevarer samt kage og sandwich på kroen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kunst