Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Lav selv: Sød hjertekrans til Valentinsdag fra Hjemmet
Foto: Citrus Press

Lav selv: Sød hjertekrans til Valentinsdag fra Hjemmet

Lav selv: Sød hjertekrans til Valentinsdag

Pynt fint op til Valentinsdag med en sød hjertekrans lavet af køkkenrullepap.

Valentinsdag står for døren, og du skal sikkert forkæle den, du holder af, med en skøn Valentinsmiddag, måske skal du også give en lille gave væk, som er pakket fint ind i en hjemmelavet gaveæske, eller måske har du bagt en lækker Valentinskage til din udkårne. Og hvis du også får lyst til at pynte op, kan du lynhurtigt lave den her fine hjertekrans. Du kan evt. bruge to tørrede roser som ekstra pynt.

Vi har brugt ruller fra tre køkkenruller. De skæres i ca. 3,5 cm brede stykker (eller i en bredde, der går op i rørets længde).

Brug en franskbrødskniv og "sav" stykkerne til. Du kan male paprørene med hobbymaling eller gøre som her, hvor hvert enkelt rør er pakket ind i rødt silkepapir. Silkepapiret er klippes til i stykker, der måler 9x15 cm og krølles let, så det "skjuler" paprørene bedre. Lim silkepapiret fast om rørene med en limstift.

Læg rørene, så de danner et hjerte, og lim dem derefter sammen med limstiften. Prik to huller med en spids saks foroven i to af paprørene, så hjertet kan hænges op i en snor eller i et bånd.

Opskriften er fra Hjemmet nr. 7/2014

LÆS OGSÅ: Her er den mest romantiske Valentines middag

LÆS OGSÅ: 9 skønne ritualer til Valentinsdag

LÆS OGSÅ: Kærlighedsmatch - passer I sammen?

Se, hvad vi ellers skriver om: DIY og Valentinsdag