Når fordelene er så åbenlyse

Når fordelene er så åbenlyse

For børnefamilien Teigen Hjelmsted er alt ekstra tid guld værd, hvorfor deres kogende vandhane fra Quooker med de sidste par års familietilføjelser er gået hen og blevet fuldkommen uundværlig.

"I bund og grund handler det om tid. Med tre små børn skal tidskabalen gå op, og med en Quooker sparer vi tid. Den tid er guld værd for os," fortæller Natalie Teigen Hjelmsted.

I et lækkert enfamiliehus i Dragør bor hun, hendes mand Jannik og deres tre små børn, Jonas (7), Erle (4) og lille Vitus på 20 måneder. Selv er Natalie ingeniørstuderende på fuldtid, mens Jannik arbejder som afdelingschef i et pensionsfirma. Parret har altså uden tvivl en hektisk hverdag, hvor der skal jongleres mange bolde i luften og tiden kan være knap, særligt når det gælder hverdagens knudepunkter ved morgen- og aftenbordet.

"Da jeg mødte Jannik, havde han lige renoveret sit køkken og installeret en Quooker. Derfor stod en Quooker-hane højt på hans ønskeliste, da vi købte lejlighed sammen i 2011," fortæller Natalie, der hurtigt lod sig overtale, fordi fordelene ved den kogende vandhane var så åbenlyse.

Praktisk og enkelt

Syv år og tre børn senere er familiens Quooker i brug nærmest dagligt. Familien er flyttet undervejs, men Quooker-hanen er flyttet med hver gang. I dag og tre børn senere kan de nemlig ikke forestille sig at leve uden.

"Da børnene var helt små, var den super praktisk i forhold til rengøring af sutter og flasker. Nu er det også andre anvendelsesmuligheder, som er vigtige for os," siger Natalie.

For efter en lang dag skal aftensmaden laves, og familien fodres, og det hele skal helst ske på 1-2-3.

"Vi kan godt lide at lave mad og hygge os med det, men i hverdagen handler det mest om, at det skal gå stærkt. Og maden skal være noget, som børnene kan lide," fortæller Natalie og tilføjer, at hun for længst er holdt op med at bruger komfuret, når der skal koges vand.

Pastavand og vand til grøntsager hentes nemlig let fra Quooker-hanen. Jævning til saucen bliver også uden klumper, når kogende vand tilsættes frem for koldt. Det sparer familien for tid og unødigt stress.

"Vi har fået ekstra hjælp i køkkenet. Det passer os godt!"

Udover madlavning bliver Quooker-hanen også flittigt brugt til rengøring af knive og skærebrætter i træ. Skærebrætterne skylles hurtigt og sikkert under hanen.

"Og så er der selvfølgelig kaffe og te. Det er dejligt at slippe for ventetiden ved en elkedel. Elkedlen er ikke meget lang tid om at koge vandet, men det er alligevel rart at kunne undgå besværet," siger Natalie begejstret.

Sikker og i et lækkert design

Selvom børnene er små, frygter hun ikke, at de kommer til skade med den kogende vandhane.

"En Quooker er et meget sikkert produkt. Selvom jeg har haft den i årevis, har jeg aldrig brændt mig. Det er klart, at man skal passe på sig selv - det er jo kogende vand - men vi oplever den som sikker i brug," siger Natalie.

At hanen samtidig er gjort med et lækkert design, er kun et plus for familien Teigen Hjelmsted.

"Hvis jeg skal være helt ærlig, ville jeg også have den, selv hvis den ikke så flot ud,” griner Natalie ”Men det, at den er super lækker og passer så pænt ind i køkkenet, skader jo ikke."

Vandhanen, der har erobret verden

Den hollandske vandhane har i løbet af de sidste par år erobret verden. Den installeres på køkkenbordet, mens beholderen anbringes i skabet under. Man kan vælge en separat hane til kogende vand eller en 3-i-1 hane (Quooker Fusion), som både har varmt, koldt og kogende vand i samme armatur.

Spar tid i en ellers travl hverdag

Quooker benyttes i flere og flere køkkener. Hanen installeres på køkkenbordet og beholderen anbringes i skabet under. En 100% hollandsk opfindelse, der har erobret verden.

Du kan vælge en separat hane til kogende vand, men du kan også vælge en Quooker Flex, som er en 3-i-1 hane til varmt, koldt og kogende vand i samme armatur, der er helt optimal, når tiden er knap i en travl hverdag.  Alle haner er selvsagt børnesikrede og fås i flere forskellige designs og overflader. Og så er Quooker god mod miljøet takket være den patenterede høj-vakuumisolering, der betyder, at du altid får præcis den mængde kogende vand, du har brug for, alt imens standby-forbruget ligger på kun 45 øre i døgnet.

Quookers Køkkenakademi kan du finde guides til lettere køkkenliv, inspiration til dit nye køkken såvel som hjælp til dit køkkenkøb.

Vil du gerne vide, hvordan du laver en lækker æble-te nemt og hurtigt? Se vores opskrift her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Køkken