Opbevaring
SPONSORERET indhold

Nem orden: Opbevaring med stil

Har du også svært ved at holde orden og finde plads til de ting, der roder? Vi giver dig en række tips og ideer til funktionel opbevaring på den smukke, stilfulde måde.

Af: Mette Kirstine Brinch Foto: Tia Borgsmidt
15. okt. 2015 | Bolig | BoligLiv

Nem orden: Opbevaring med stil


Et skab for livet
Et karlekammerskab går aldrig af mode, for det kan altid males i en ny farve. Og så kan det rumme utroligt mange ting! Her et sortmalet skab, som rummer spil, bøger og papirer.


Reol fra gulv til loft
Vælg en reol, der når helt op til loftet, hvis du vil have masser af opbevaring og samtidig ønsker, at rummet skal virke mere højloftet. Brug reoler fra Trævarefabrikernes Udsalg eller Ikea, eller få en tømrer til at specialbygge reolen – det kan blive nødvendigt, hvis der er skrå vægge.

TIP
Sæt skabsdøre på nogle af reolerne, så du også får plads til lidt af det, der ellers ville rode.


Udnyt loftshøjden
Har du ikke meget plads i soveværelset til opbevaring, så sæt en hylde helt oppe under loftet, så der lige akkurat er plads til nogle flotte kasser eller kurve. Her kan du opbevare ting, som du ikke bruger så tit. Ejeren har også hængt en gren op til opbevaring af tøj.

TIP
Hæng et stort spejl op, hvis dit soveværelse er lille. Det får det til at syne større.


Udstil et enkelt sted
Er du en samler, så stil alle mindre ting i en stor og rummelig reol. Her er rejsefund, figurer og smukke æsker samlet på et par sorte bambusreoler, hvilket giver stuen et smukt etnisk præg.


Få overblik over tøjet
Med en stor skænk, hattehylder og en lang bøjlestang kan du få fuldt overblik over garderoben. Hæng de lange kjoler i den ene ende og de kortere bluser og jakker i den anden ende. Så får du også plads til æsker oven på skænken.


Vis samlingen frem
Hører du til dem, der altid fylder lommerne med sten på strandturene, så gør en dyd ud af din hobby. Saml stenene et sted som her, hvor en lille plexiglasreol fra Hay gør det til en smuk lille udstilling.


Lille skab til smykker
Med et lille smykkeskab får du overblik over dine smykker. Og samtidig ser skabet dekorativt ud i soveværelset. Dette skab i egetræ er fra myfridayfurniture.dk


Brug hjørnet bag døren
Bag døren i stuen har et par fundet plads til et hjørneskrivebord. Dette bord er forsynet med skuffe, men du kan sagtens bare montere en træplade med lister under. Pladen kan du få skåret til i et byggecenter.  Den flotte reolløsning består af kasser fra Trævarefabrikernes Udsalg. Stolen er et loppefund, mens lampen er fra Ikea.

3 GODE RÅD
1. Udnyt skunken til opbevaring ved at indbygge hylder og skabe.
2. Kig efter møbler med flere funktioner, f.eks. en puf med indbygget opbevaring.
3. Brug små indhak, karnapper og plads under trappen til hylder.

Anbefalet til dig