Nu kan du designe din egen sofa, så den passer til hele familiens behov

Nu kan du designe din egen sofa, så den passer til hele familiens behov

Drømmer du om at gøre din indretning mere personlig? Hos Sofacompany kan du nu selv customize din egen sofa – helt ned til mindste detalje. Vælg mellem et overflødighedshorn af modeller, materialer og farver og lad din unikke stil skinne igennem.

Det kan være svært at beslutte sig, når der skal købes nyt til boligen – især når det gælder et møbel som sofaen, der fylder en del i indretningen og for mange er familiens samlingspunkt.

En sofa skal være skøn at sidde i og have en størrelse, der passer til rummet og hverdagens behov. Samtidig skal design og materialer gerne afspejle personlig stil og matche det samlede udtryk i hjemmet. Så hvad er chancen lige for at finde en, der kan det hele?

Svaret er: overraskende stor! I hvert fald hvis du benytter dig af Sofacompanys ”Design Selv”-koncept. Her kan du skræddersy din egen unikke drømmesofa online, ud fra mere end 150 modeller i 50 forskellige farver og tekstiler og få den leveret direkte til din dør.

Lækre materialer til enhver smag

Vores bolig, og hvordan vi indretter den, afslører meget om, hvem vi er. Netop derfor har Sofacompany lanceret Design Selv - et koncept, som gør det lettere end nogensinde før at sætte dit eget præg på den sofa, der skal bo i dit hjem og danne rammen for hyggelige stunder mange år frem.

content_astha_velour_matt_amber_300720_01_low1.jpgOpnå et klassisk og moderne udtryk med loungesofaen Astha, der i sit enkle design indbyder til afslapning, 6.999 kr.

I stedet for at lade en designer skabe en standardløsning for dig, kan du nu selv vælge alt fra model og farve til materialer og ben, så dit nye møbel både passer til, hvad du og din familie har behov for - og hvad I godt kan lide. På sofacompany.dk bestemmer du med andre ord helt selv, hvordan det færdige resultat skal se ud, og med 150 modeller og mere end 50 forskellige farver og tekstiler er mulighederne nærmest uendelige.

content_floyd_velour_beige_300720_01_low.jpgGiv din stue et minimalistisk og moderne twist med loungesofaen Floyd, der med sit lette formsprog skaber ro i rummet, 6.999 kr.

Er du til lækre naturmaterialer eller blød velour? 2-personers eller flyder? Stærke eller afdæmpede farver? Mørkt eller lyst træ? Find din indre designer frem og prøv forskellige sammensætninger af, indtil du har lige præcis den sofa, du altid har drømt om på skærmen.

Har du svært ved at vælge det rigtige tekstil, er der mulighed for at hente gratis stofprøver i Sofacompanys showrooms i København, Ringsted, Odense eller Århus. Og er det for langt væk fra din bopæl, kan de i stedet bestilles til levering direkte i din postkasse. Kvit og frit!

Unik og personlig indretning

Vi kender det udmærket fra os selv: Det er fristende at hoppe med på de nyeste, fine trends fra Instagram og diverse livsstilsmagasiner. Men i en verden hvor mange hjem er indrettet med de samme ting, er det de enestående løsninger, der giver din bolig personlighed. 

Når du customizer en sofa med Sofacompanys Design Selv, er det nemt at være tro mod din egen smag. Faktisk er det svært at være andet, når du selv skal vælge alt på møblet helt ned til mindste detalje – og det er lige præcis brandets pointe med konceptet.

content_dane_velour_matt_amber_210619_low.jpgMix og match moduler og få plads til dine behov med modulsofaen Dane, fra 3.499 kr.

I designprocessen sætter kun din egen fantasi grænsen, og der er rig mulighed for at lege med udtryk og farver og udfolde din kreativitet. Det færdige møbel vil afspejle din unikke stil, og du får et produkt i håndlavet kvalitet, som udstråler, at der er kræset for detaljerne.

Som altid har Sofacompany skåret de dyre mellemled væk, så du kan få dansk design leveret direkte til dørtrinnet – til meget rimelige penge.

Se, hvordan du designer din egen sofa på sofacompany.com

content_vincent_matt_beige_300720_01_low.jpgOpnå maksimal komfort og italienske undertoner med modulsofaen Vincent, fra 3.999 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Møbler