Nybyggerne 2018 deltagere
Foto: TV 2 Når nybyggerne slår dørene op, bliver det med Puk Elgård som vært og med en ny håndværks-dommer.

Nybyggerne 2018 deltagere

Skal du også se Nybyggerne? Mød de kreative par her

De næste otte uger kan du følge med, når kreative sjæle kæmper om at skabe den flotteste lejlighed i det populære TV 2-program Nybyggerne. Du kan møde de seks nye par lige her.

Indretnings-nørder kan godt glæde sig. I aften går det nemlig løs, når Nybyggerne slår dørene op for endnu en sæson af det populære boligprogram.

I løbet af de næste otte uger skal parrene dyste om at vinde deres drømmelejlighed i Hedehusene nær Roskilde til en værdi af 3,4 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Christine og Mikkel fra Nybyggerne bor lige så fedt privat, som de gør i det blå hus 

I år er posen dog blevet rystet, og således starter sæsonen ud med seks par, der i første afsnit skal kreere et hobbyrum, som vil være deres mulige adgangsbillet videre i konkurrencen.

På den måde vil seerne i år få et indblik i den udvælgelsesproces, der går forud for programmet, forklarer programdirektør Stine Lundbak Ravn til TV 2.

- Første program handler i år om at finde frem til, hvem der har det, der skal til for at kalde sig "nybygger". Det betyder, at vi allerede fra start stiller høje krav til parrenes evner, fordi vi tror på, at det er med til at højne det kreative niveau, siger hun.

LÆS OGSÅ: Nybyggerne: 6 budgetvenlige boligidéer 

Som endnu et friskt pust til konkurrencen byder den nye sæson også velkommen til et nyt ansigt i dommerpanelet – og en gammel kending i værtsrollen.

Foruden boligstylist Mette Helena Rasmussen skal tømrer og bygningskonstruktør Simon Schack nemlig vurdere nybyggernes finish, fingerfærdigheder og resultater, ligesom Puk Elgård skal lede deltagerne sikkert igennem konkurrencen.

Hvem der skal dyste om dommernes point kan du læse mere om herunder.

LÆS OGSÅ: Nybyggerne: Vi bygger et barndomshjem til Lily 

Andrea og Mads


Foto: TV 2

Alder:

26 år og 27 år

Bopæl:

Bor i en lejlighed på Amager

Beskæftigelse:

Andrea er sælger hos et rejsebureau, og Mads arbejder som bygningskonstruktør

Om parret:

Mads og Andrea befinder sig forskellige steder på tålmodighedsbarometeret, fortæller de til TV 2. Mens Mads er løsningsorienteret og perfektionistisk, prøver Andrea sig nemlig frem og lærer undervejs – dog uden den store tålmodighed.

Parrets stil er nordisk, moderne og rå, fortæller de til Realityportalen - og så drømmer de om farver, plantevægge og en seng, der hænger i reb fra loftet.  

Charlotte og Fredrik


Foto: TV 2

Alder:

26 år og 28 år

Bopæl:

Bor i en lejlighed i Aarhus med hunden Manfred

Beskæftigelse:

Charlotte studerer antropologi, mens Fredrik læser til lærer

Om parret:

Fredrik og Charlotte er ikke de store håndværkere, men fortæller til Realityportalen, at de er optimistiske og nok skal lære småtingene, som de kommer.

- Vi har ingen byggeerfaring, men vi har masser af kreative ideer, og så er vi meget optimistiske. Så vi tænker, at vi nok lærer det hele hen ad vejen. Vi er dog lidt skræmte af ideen om at skulle lægge gulv og fliser, det bliver svært, tror vi, fortæller Charlotte.

Parret vil ifølge TV 2 indrette med masser af hygge og boheme-stil med planter, jordfarver og mønstre.

Bolette og Jimmi


Foto: TV 2

Alder:

38 år og 45 år

Bopæl:

Bor i et hus i Gilleleje med deres sønner på ni, syv og fire år

Beskæftigelse:

Bolette er socialpædagog og Jimmi er uddannet i forsikringsbranchen, men arbejder som pædagogmedhjælper på et bosted for autister

Om parret:

Ideerne står den optimistiske Bolette for, mens Jimmi, der er selvlært håndværker, er realisten, som udvælger mellem de mange bolde, der bliver kastet i luften. Det fortæller parret til TV 2.

Nøgleordet i parrets indretning er samvær, og så er det vigtigt, at der er plads til leg og spontanitet i deres hjem. Skulle de ende med at vinde en plads i konkurrencen, glæder Bolette og Jimmi sig til at bygge en masse møbler selv.

Mike og Thomas

Foto: TV 2

Alder:

24 år og 27 år

Bopæl:

Bor i en lejlighed i Randers med hunden Bella

Beskæftigelse:

Mike er tjener på Jensens Bøfhus og arbejder ved Havefolket Lagersalg, og Thomas er pædagogisk assistent og jobsøgende

Om parret:

Idémanden Mike er stædig og ihærdig, mens Thomas sørger for struktur og planlægning i indretningen, fortæller de til TV 2. En ting er parret dog enige i: Der skal indrettes med planter. I deres nuværende hjem har de nemlig tilsammen over 80 planter.

Visionerne for Nybygger-lejligheden er, at der skal indrettes både råt og retro, ligesom de også drømmer om at designe deres egne opbevaringsløsninger.

Bente og Michael

Foto: TV 2

Alder:

61 år og 64 år

Bopæl:

Bor i et hus i Kerteminde

Beskæftigelse:

Michael er kunstmaler, og Bente er miljøingeniør

Om parret:

I Michael og Bentes parforhold er det Michael, der har styr på håndværket, mens Bente styrer økonomien og tiden, forklarer parret til Realityportalen.

- Jeg kan sagtens male og lave håndværk, men der er ingen tvivl om, at Michael er den bedste. Derfor er jeg mere den, der styrer og regerer. Vores største udfordringer bliver nok at holde til det fysisk. Det er jo hårdt, og vi er jo de ældste af de seks udvalgte par, siger Bente.

Parret går efter en enkel indretning med en blanding af gammelt og nyt. Da deres fælles interesse er kunst, vil også det være et gennemgående tema i deres indretning.

Maria og Kristian

Foto: TV 2

Alder:

28 år og 30 år

Bopæl:

Bor i en lejlighed på Vesterbro

Beskæftigelse:

Begge er ingeniører. Maria laver høreapparater hos Oticon, og Kristian laver chokolade hos Toms

Om parret:

Realisten møder tidsoptimisten, når Kristian og Maria i aften står klar til at indrette deres hobbyrum. Samarbejdet har de helt styr på, forklarer parret til TV 2, da de sammen har sat intet mindre end to lejligheder i stand.

- Det er Kristian, der har skruet hænderne rigtigt på, og jeg er uden erfaring, så jeg er et stort spørgsmålstegn fuld af gode ideer, fortæller Maria til Realityportalen.

Parrets stil er multifunktionel, praktisk og lidt romantisk – og så lægger de som det eneste par vægt på, at rummene skal være nemme at gøre rent.

Nybyggerne har premiere i aften kl. 20 på TV 2.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Boligindretning og Puk Elgård