Opgradér dit køkken med lækkert udstyr

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Casa Bugatti, H W Larsen, Bialette Danmark, WMF Danmark & Witt.

Opgradér dit køkken med lækkert udstyr

Elsker du at være kreativ i køkkenet? Her kan du få inspiration til kvalitetsgrej – lige fra pander og gryder til elegant service - der løfter madoplevelsen til nye højder.

En god kok kræver godt udstyr. Også selvom madlavningen blot skal foregå derhjemme på en helt almindelig hverdag. Ligesom når du køber tøj, møbler og så meget andet, har det nemlig stor betydning, at produkterne, du investerer i til dit køkken, er af høj kvalitet – og ikke mindst lavet i et lækkert design, som matcher din stil og tilføjer et dekorativt touch til hjemmets hjerterum.

Kogeplade med stegetermometerwitt_614.jpg

Den franske hvidevareproducent De Dietrich har netop sendt nye kogeplader på markedet, som helt sikkert vil vække glæde blandt amatørgastronomer.

Til induktionskogepladen medfølger et stegetermometer, som kan styre temperaturen under tilberedningen ned til én grads præcision. Samtidig indeholder de blandt andet en sous vide-funktion, der gør en sous vide-stav- eller maskine unødvendig. Det eneste, du behøver, er dit kød, en gryde med vand samt den medfølgende vakuum sealer. Så sørger din kodeplade for resten!

Kogepladerne fra De Dietrich er udstyret med seks programmer - herunder stegetermometer og fem forudindstillede programmer.

Når design og funktionalitet går op i en højere enhedSeb_614.jpg

WMF FUSIONTEC Mineral-serien kendetegnes af et unikt design, der er inspireret af mineraler med smuk metallic-effekt.

Gryder såvel som pander er lavet med hightech-materialet WMF FUSIONTEC – en speciel jern-stålkerne, som med naturlige mineraler smeltes sammen til et uadskilleligt materiale, der sikrer en fantastisk madlavningsoplevelse. Overfladen er hård, skærefast og slidstærk og bliver ved med at se ny ud. Selv efter en tur i opvaskemaskinen!

Skal du tilberede en lækker simreret eller en bøf med sprød skorpe? Selv de mest komplicerede retter lykkes med WMF FUSIONTEC.

Serien er egnet til alle komfurtyper. 30 års garanti når benyttet efter hensigten.

Grønnere kaffebrygning på espressokandeMagnolia1_614.jpg

I 2021 er klima og grøn livsstil højt på agendaen hos mange. Flere og flere af os tænker bæredygtighed ind i vores hverdag – når det kommer fra alt til madvarer til kaffebrygning.

Med det snart 100 år gamle princip om at brygge kaffe på espressokande - kun ved hjælp af damp, tryk og varme – tages et valg i den miljørigtige retning, da der ikke efterlades noget unødigt affald andet end kaffegrums, som er bionedbrydeligt. Samtidig skal der ikke bruges sæbe til rengøringen, og espressokanderne er lavet af holdbare materialer, der giver en levetid på minimum 10 år.

Alle vigtige faktorer, når der skal vælges grønnere kaffeudstyr. Se mere på www.bialettishop.dk

Et køkken er ikke et køkken uden det rigtige udstyrhwl_614x450px_pander2.jpg

Mange af os har stået i den kedelige situation; at det lækre måltid, man er ved at kokkerere, pludselig brænder fast under tilberedningen. Maden er ødelagt, tiden er spildt og man har mest af alt lyst til at give panden eller gryden, der er årsagen, en flyvetur ud af vinduet.

Hos familievirksomheden H.W. Larsen har kærligheden til god kvalitet altid været topprioritet. En stor del af virksomhedens ansatte er uddannet inden for kokkefaget, hvilket betyder, at hvert eneste produkt testes af professionelle hænder, før det tilføjes til sortimentet.

På den måde kan H.W. Larsen sikre, at produkterne, som kommer ud til kunderne, er solide, lækre og af bedste kvalitet - uanset om det er til gourmetrestauranten, cafeen eller det private køkken.

Et italiensk touch til det nordiske bordmagnolia2_asba-00402_foto_b_am02.jpg

Hvordan finder du inspiration til at dække et smukt og unikt bord, der giver appetit? Det første smagsindtryk starter med øjnene. Derfor er borddækningen ikke bare et udtryk for god stil, men også et sanseindtryk for den gode smag – og en stor del af madoplevelsen.

Designbrandet Casa Bugatti har designet bestik siden 1930´erne og giver kant til den nordiske borddækning med sin stærke design profil. Eksempelvis er Ares bestikserien formet i børstet stål med POM Bakelite-greb, der fås i hele fire flotte farver; sort, grå, grøn og hvid.

Gå på opdagelse i Casa Bugattis elegante sortiment på www.casabugattishop.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Køkken