Skab atmosfære i haven med smart belysning

Skab atmosfære i haven med smart belysning

Med Philips Hue belysning i haven eller på terrassen kan du justere belysningen efter en hvilken som helst situation, hvad enten det er en stor fest, romantisk middag eller afslapning på en sommeraften.

Den rigtige belysning kan være med til at skabe stemning og et godt indeklima, men vi glemmer ofte, at den rigtige udendørsbelysning kan gøre præcis det samme – skabe atmosfære og et indbydende udemiljø.

At skabe skygger og atmosfærisk baggrundsbelysning er en fantastisk måde at gøre mere ud af uderummet. Det kan du bl.a. opnå med downlighting på hegn, piedestallamper spredt ud mellem grønne områder eller spotlamper rettet mod træer og planter. Udendørs LED-strips kan også placeres på terrasser, stier eller rækværket på balkonen.

Tekst-4.jpg

Intelligent lys kan transformere haven

For at opnå den optimale belysning i haven eller på terrassen kan det smarte belysningssystem fra Philips Hue benyttes. Systemet består både af pærer, lamper, lightstrips samt diverse tilbehør, som kan transformere haven eller terrassen alt efter situationen eller begivenheden.

Brug fx Philips Hue til at oplyse mørke stier, fremhæve sektioner af baghaven eller til at skabe en unik stemning på terrassen. Belysningen kan indstilles efter lejligheden - uanset om det er en middag for to på balkonen, en grillfest på terrassen eller en fest i baghaven, hvor den smarte belysning kan skabe farverige scener eller langsomme overgange og dynamiske effekter, så du får det optimale ud af den særlige lejlighed.

Tekst-3.jpg

Nemt at installere

Philips Hue er et intelligent trådløst belysningssystem, som kan bruges både ude og inde. Det giver dig nem og fuld kontrol over din belysning, så du kan skabe den rette stemning fx i haven med en række unikke, intelligente udendørslamper.

Ift. udebelysning så har Philips Hue to typer udendørslamper: Standard 230V til almindelige lampeudtag og lav volt, som sættes direkte i din udendørs stikkontakt. Lav volt systemet er nemt og sikkert at installere og kræver ingen elektriker. Lav volt giver mere fleksibilitet i opsætningen af dine lamper, og uanset hvad du vælger, giver Philips Hue dig mulighed for at forvandle dit udendørsområde med intelligent belysning.

Tekst-1_NY.jpg

Automatiser belysningen med Bluetooth eller Bridge

Philips Hue giver dig mulighed for at automatisere din belysning og skabe den helt rette stemning i dit hjem, både inde og ude. Du bestemmer selv, om du vil bruge Philips Hue via Bluetooth eller Hue Bridge, og du kan altid opgradere til en Bridge, hvis du starter med et Bluetooth-styret system.

Med Bluetooth kan du styre op til 10 lyskilder indendørs via Philips Hue appen. Ønsker du smartere styring af flere lyskilder fordelt over hele hjemmet, også dine udendørsområder, så skal du vælge en Hue Bridge. Denne giver dig nemlig adgang til alle de intelligente belysningsfunktioner både for indendørs- og udendørslys. Med en Hue Bridge kan du tilføje og styre op til 50 pærer og lamper i hele hjemmet via Hue appen, og du kan nemt automatisere din belysning, indstille rutiner, parre med smart tilbehør som fx bevægelsessensorer og meget mere.

Læs mere om det intelligente belysningssystem her.

Oplev Philips hue udendørsbelysning her.