Plakater giver hjemmet personlighed
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Homedec.dk, Plakaten, Dansk Plakatkunst, Plakatdyr.dk, PLAKATfar, Plakatforretningen.dk & Rask Streg.

Plakater giver hjemmet personlighed

Plakater fortæller historier og viser, hvem du er. Men en plakat tilfører ikke bare hjemmet eller kontoret personlighed.

De kan være med til at skildre en tid, et sted eller de begivenheder, som har præget en befolkning, en generation eller gjort et personligt indtryk.

Vi har samlet en række inspirerende plakatforretninger, som viser deres udvalg  af spændende plakater og unikke rammer på Instagram. Følg dem og bliv inspireret til smukke, sjove og tankevækkende plakater.

Homedec.dk - Plakater, wallstickers og boliginteriør

Plakaten - Plakater og speciallavede rammer i hjertet af Aarhus

Dansk Plakatkunst - vi genudgiver de bedste plakater fra 1900-tallet

Plakatdyr.dk – En verden fuld af plakater

PLAKATfar - Dansk design til nordiske hjem

Plakatforretningen.dk - Fyns største udvalg af plakater

Rask Streg - Originalt Dansk design til børnevœrelset

Sæt et personligt præg på hjemmet

Homedec.dk er en dansk interiør webshop med et stort udvalg af moderigtige og dristige plakater til væggene. Her finder du alt fra humoristiske plakater til badeværelset til Danmarks største udvalg af byplakater.

Du finder plakater med abstrakte motiver, fotografisk fotokunst samt smukke illustrationer, og du finder plakater til alle rum i huset, om det så er børneværelset, køkkenet eller kontoret.

Med plakater fra Homedec kan du sætte et personligt præg på dit hjem, og skabe nogle stemningsfyldte billedvægge, som emmer af hygge og personlighed. Så lad dig inspirere i vores store plakatunivers.

35 års inspiration og ekspertise

Plakaten imødekommer, med sine 35 års erfaring, det kunstneriske, æstetiske behov hos danskerne.

I specialbutikken får du ro til at gå rundt og blive inspireret af imponerende plakatvægge og plakatstativer, og du får professionel rådgivning til indramning af dine plakater.

Plakaten har ikke blot et bredt udvalg af plakater, men skaber også speciallavede rammeløsninger i eget rammeværksted til dit personlige behov. Plakaten synes, det er fantastisk at være med til at personliggøre danskernes hjem.

Hos Plakaten finder du altid den oplagte, personlige gave til dem, du holder af. Inspirationen, plakaterne og rammerne er klart et besøg værd.

Vi ses i Plakaten eller på plakaten.com

Genoptryk af de bedste plakater fra 1900-tallet

Hos Dansk Plakatkunst finder du plakatkunstens perler – skønne motiver, der stadig har et moderne grafisk udtryk og et nutidigt stilrent design.

Mange af plakaterne har ikke været tilgængelige i generationer, men er nu fundet frem og restaureret, så de står lige så stærke og smukke, som da de blev skabt.

Det ligger i plakatens ånd, at den er et spejlbillede af sin tid. De relancerede plakater er en guldmine af sjove historier om tidens begivenheder, produkter og film.

Alle plakaterne er affotograferet, grafisk restaureret og genoptrykt i høj kvalitet for at komme så tæt på de originale kunstværker som muligt. Gratis fragt og levering 1-2 dage.

 

Kæmpe udvalg af Unikke og Sjove plakater

Hos Plakatdyr finder du landets største udvalg af plakater, for vi har igennem mange år knoklet hårdt for at skabe et kæmpe univers af søde, sjove, smukke og personlige plakater til din bolig. 

Det betyder, at du altid kan komme til os uanset lejligheden eller hvilket rum derhjemme, du er i gang med at dekorere. Du kan være sikker på, at vi hos Plakatdyr kan levere varen, du leder efter og samtidig tilbyde den ypperste kvalitet.

3 gode grunde til at handle hos os
✅ Dansk design og Iværksætteri
✅ Kunderne elsker os ⭐⭐⭐⭐⭐
✅ Hurtig levering 

Eksklusive plakater i nordisk stil

PLAKATfar er en lille dansk online plakatbutik, der ejes og drives af Niels Kliim og Agnete Lønstrup, der begge er arkitekter. Alle plakater i butikken er helt og holdent vores egne værker.

Alle plakater designes på baggrund af vores egne fotos, som vi indfanger på vores rejser rundt i verden. Du kan derfor være sikker på at købe eksklusive personlige plakater i afdæmpet nordisk stil hos os.

Vores motiver er overvejende natur og sort-hvid med vægt på det stemningsfulde billede.

Køber du også rammer, tilbyder vi gratis indramning af dine plakater, som vi kan leverer i mange størrelser.

Plakater og rammer i alle genrer og størrelser

Plakatforretningen.dk har et stort udvalg af flotte plakater og tryk i alle genrer lige fra originale filmplakater til musikplakater, børneplakater, byplakater, kunst- og udstillingsplakater og klassiske, danske retro-plakater. Ydermere har vi et stort udvalg af billedrammer i forskellige størrelser og materialer.

Ud over vores webshop har vi en fysisk butik, hvor det er muligt at se vores store udvalg i plakater og skifterammer med egne øje. Vi har også et rammeværksted, hvor vi laver professionelle og personlige indramninger efter mål og individuelle ønsker. Besøg os på sitet eller i butikken i Odense og hent inspiration til din boligindretning.

Håndtegnede børneplakater i miljøvenligt papir

Hos Rask Streg designer vi skønne og originalt illustrerede plakater til dig og dit hjem.
Alle vores plakater er håndtegnede og trykt på miljørigtigt papir.

Vi er et lille familieejet startup, som nu er ude med vores anden plakatkollektion, der er tiltœnkt de mindste i familien og de små børnevœrelser.

Vores børneplakater er søde og magiske og er med til at gøre ethvert børneværelse trygt og hyggeligt at vokse op i. Med hver eneste børneplakat følger en kort lille fortælling, som er med til at vække fantasien til live og måske inspirere til den gode godnathistorie.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Interiør