Rasmus Tantholdt  og Natasja Crone

Foto: LokalBolig København K/City og Henrik R. Petersen Rasmus Tantholdt og Natasja Crone til Fodboldfondens Velgørenhedsgalla i 2019.

Med to dages mellemrum: Tv-værter har sat bylejlighed og arkitekt-hus til salg

TV 2-korrespondenten har boet fire år i sit nuværende hjem, der nu er udbudt på boligmarkedet. Det samme har kæresten og kollegaen, journalist Natasja Crone, gjort med sit hus.

Som travl udenrigskorrespondent er Rasmus Tantholdt vant til at pakke en kuffert og rejse ud til verdens brændpunkter.

Nu er det dog flyttekasser, han skal til at pakke.

Den berejste TV 2-vært har efter fire år nemlig valgt at sætte sin ejerlejlighed til salg, skriver boligmediet Boliga.dk. Det gjorde han i tirsdags.

Oveni har Rasmus Tantholdts kæreste, kollegaen Natasja Crone, netop valgt også at placere et ’Til salg’-skilt i sit hus i Trørød, kan ugebladet Her&Nu fortælle. Blot to dage efter sin partner.

At det er to forskellige spændende hjem, der er kommet på markedet, er der ingen tvivl om.

Kælder med køkken

Siden 2016 har Rasmus Tantholdt haft sin faste base i storbylejligheden i Fiolstræde i indre by i København, der er tæt ved både Torvehallerne, Kongens Have og Nørreport Station.

I salgsopstillingen hos ejendomsmægleren LokalBolig fremgår det, at lejligheden ligger i en over 180 år gammel ejendom. Da den nu 47-årige journalist købte den i sin tid for 5,5 millioner kroner var den på 67 boligkvadratmeter. Efter en renovering er det tal steget, og derfor er boligen nu sat til salg som en treværelseslejlighed på 77 kvadratmeter, ligesom der også en kælder på 49 kvadratmeter oveni.

Kælderrummet er veludnyttet med både køkken-alrum, toilet og bad, samt boligens entré med en trappe op til første sal, hvor der er tre værelser – samt et gennemgangsrum, som tv-værten har valgt at bruge som kontor og træningsrum. Hele overetagen har sildebensgulve.

Prisen for den veludnyttede bylejlighed i hjertet af København er sat til lige under syv millioner kroner.

Se tv-værtens bolig til salg her.

Rasmus Tantholdt lejlighed til salg
Foto: LokalBolig København K/City

Rasmus Tantholdt har teenage-sønnen Emil fra sit tidligere ægteskab med Caroline Boserup. Siden 2016 har han dannet par med kollegaen Natasja Crone - og hun har også planer om at rykket på boligfronten.

Flytte sammen?

Siden 2010 har Natasja Crone boet i Trørød i et 130 kvadratmeter hus, som hun købte for 5,1 millioner kroner med sin daværende kæreste, journalist Lasse Sjørslev.

Hun overtog efter deres brud huset, men i dag, torsdag, har den 50-årige tv-vært udbudt det på boligmarkedet til 8.495.000 millioner kroner, skriver HER&NU, der har set salgsopstillingen hos ejendomsmæglerne Bjørn & Byskov. Huset blev i 1968 både tegnet og opført af arkitekt Ole Helweg.

TV 2-profilen bekræfter overfor HER&NU, at kæresteparret hver især har sat deres hjem til salg, men har ingen kommentarer lige nu.

Natasja Crone har sønnerne Samuel, fra 1999, og Noah, fra 2002, med sin første mand. Hun har omkring dét at flytte sammen med Rasmus Tantholdt fortalt til ugebladet ALT for damerne i januar i år, at hun gik med tanker om, at det gerne må ske en dag:

– F.eks. er vi ikke flyttet sammen endnu. Det er jeg ikke sikker på, jeg kunne have fundet ud af for 10-15 år siden. Der ville jeg have haft travlt med at tænke, at hvis vi ikke bor sammen, så må der være noget galt. Men nej, det er der overhovedet ikke. Jeg glæder mig meget til, at vi skal flytte sammen på et tidspunkt, men vi kan ikke rigtig finde ud af, hvor vi gerne vil bo. Derfor venter vi bare lidt, sagde Natasja Crone.

Læs interviewet med Natasja Crone, hvor hun fortæller om 'Kærlighedens Pris' lige her: "Der var nogle ting i vores forhold, som vi simpelthen ikke havde redskaberne til at løse"

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Boligkøb og Boligindretning