Læbekunst
Foto: Instagram/@missjazminad

Makeup og læbekunst

Sådan ser det ud, når læber forvandles til vild kunst

Den australsk baserede makeup-artist Jazmina Daniel har taget nettet med storm med sine billeder, hvor hun har malet popkulturelle referencer på sine læber.

Vi er nogen, der er glade, hvis bare vores standard røde læbestift sidder nogenlunde inden for rammerne, og så er der makeup-artisten Jazmina Daniel, der tager "lidt farve på læberne" til et helt nyt niveau.

For nylig lagde hun en hyldest til sangerinden Beyoncés famøse 'se mig, jeg venter tvillinger'-billede ud på sin Instagram-konto – og resultatet er intet mindre end dybt imponerende!

LÆS OGSÅ: Sådan får du perfekte læber

 

Før du selv kaster dig over læbepenslen for at prøve at gøre hende kunsten efter, skal du måske være opmærksom på, at hun skriver, at netop det stykke læbekunst tog hende fire timer at genskabe.

Til BuzzFeed har Jazmina Daniel tidligere forklaret, at hun begyndte på sin læbekunst, da hun som 14-årig fik konstateret en hjernesvulst.

- Det var min form for terapi. Jeg begyndte at eksperimentere med mine læber i stedet for hele ansigtet eller øjnene, forklarer Daniel, som fortæller, at hun en håndfuld gange er gået ud i omverdenen med de atypiske læber, og at folk typisk stirrer mærkeligt på hende. Det går hende dog ikke på, da læbekunsten gør hende glad – og hun elsker, at det også gør andre glade.

Jazmina Daniel kalder sig missjazminad på sin Instagram-profil, og hun har i skrivende stund over 1,1 million følgere.

Se flere eksempler på hendes vilde læbekunst her:

Som da hun lavede The Joker fra Batman-filmen 'The Dark Night'.

Sjældent har en ung Johnny Depp som Edward Saksehånd - fra filmen af samme navn - set så nuttet ud.

Audrey Hepburn som Holly Golightly fra filmen 'Breakfast at Tiffany's' ser om muligt endnu mere ikonisk ud på et sæt læber.

Bemærk stjernehimlen i denne søde gengivelse af Sally og Jack fra Tim Burtons 'Nightmare Before Christmas'.

"I can show you the world..." – måske det er på tide at se Disneyfilmen Aladdin én gang til?

Isbjerget er intet mindre end en genial tilføjelse til denne hyldest til filmen Titanic.

Vi får lyst til at råbe: Muuuuuuuuuuuuulan!

Sjældent har filmen, der gav os kronisk angst for hajer, set smukkere ud. 

24 årige Jazmina Daniel bor til daglig i Sydney, Australien, hvorfra hun driver sin Instagram-, Snap- og YouTube-konto under navnet Miss Jazminad.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kunst