Sankt Hans med stil

Sankt Hans med stil

PAPIRKOP FRA HAY CHP
Fantastisk, minimalistisk papirkop fra Hay til dine Sankt Hans bobler eller kaffe. Drik endelig med god samvittighed for koppen er 100 procent nedbrydelig.

6 stk 30 KR.

TEPPEE TIL STRANDEN, HAVEN ELLER PARKEN  
Skulle vejrguderne ikke være med os til Sankt Hans så fortvivl ikke. Med denne cool teppee kan du stadig lege picnic og samtidig nyde en god udsigt.
1999 kr. Illums bolighus

VINKØLER TIL BOBLER, SODAVAND
Den mest geniale idé! På 10 minutter er din vin eller vand tempereret og forbliver kold i timevis. Opbevar den i fryseren, så den altid er klar til brug.  Fås i to størrelser. Lille 99 kr, stor 169 kr. Le Creuset.

HOLD DIG VARM
Sommerens smukkeste plaid fra danske Aymara i cashlama, som er det fineste uld man kan tænke sig. 2299 kr. Stilleben

PETANQUE I DET FRI
I modsætning til mange andre havespil, er Akiko Petanque så smukt designet, at du ikke behøver gemme spillet væk, når spillet er slut. Spillet koster 999 kr. og er fra Trip Trap.

JAPANSK PAPIRTALLERKEN FRA HAY
Spis din picnic med god samvittighed. Disse fantastiske, japanske papirtallerkener fra Wasara er lavet i bæredygtig, japansk papirkvalitet. 12 stk. 35 kr. HAY.  

GO-ANYWHERE TIL SANKT HANS
Med Webers geniale Go-Anywhere gril, der kan tages med overalt er der ingen undskyldning for ikke at få lækker grilmad til Sankt Hans. Den er konstrueret med porcelænsemaljeret bund og låg, 3 glasforstærkede nylonhåndtag og tripelforniklet grillrist. 649 kr. Illums Bolighus

DEN GENIALE PICNIC KURV
Denne über praktiske picnic kurv overtrumfer alle tidligere forsøg. For det første en den pæn og så er den top veludrustet til 4 personer med fine, hvide tallerkner, stålbestik og vinglas. Der er sågar en Wine Cooler med også. 425 kr fra Smooff. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Sankt Hans

610x200_woordy_knap2.jpeg