Skab dit drømmekøkken med naturens elementer

Foto: Miele

Skab dit drømmekøkken med naturens elementer

Nye køkkener udtrykker harmoni, diskretion, velvære og sanselighed med årets stærkeste farvetrends.

Kom tættere på naturen og hinanden i dit nye drømmekøkken. Både i boligindretningen og modeverdenen er der fokus på farver og materialer, som vægter de nære relationer og bæredygtighed højt.

Trenden i nye køkkener er natur, og der er et gennemgående fokus på elementer af træ, marmor, stål, sten og farver, der kan afspejle naturen udenfor. Et godt eksempel på naturens tendenser i køkkenet er Mieles grafitgrå køkkenprodukter, som matcher strømningen perfekt og understreger et køkken, der udtrykker harmoni, diskretion, velvære og sanselighed.Dame_miele_20000162286.jpg

Grafitgrå elegance og ekstraordinære madoplevelser

De elegante grafitgrå produkter i VitroLine-design stammer fra Mieles nye Generation 7000, der byder på alt lige fra ovne og kogeplader til dampovne, kaffemaskiner og opvaskemaskiner. Æstetikken er i højsædet, og den nye generation af køkkenprodukter giver dig mulighed for at skabe et roligt, afbalanceret og langtidsholdbart køkkendesign.

De spændende nye produkter fra Mieles Generation 7000 er desuden spækket med features, der hjælper dig til at skabe ekstraordinære madoplevelser og samtidig gøre madlavningen og hverdagen lidt nemmere.ovne_20000163745.jpg

TasteControl

En af de nye innovative features, der vil hjælpe dig til et perfekt tilberedningsresultat helt uden stress, er nyheden TasteControl. Den sikrer, at du hverken bager eller steger for længe, selvom du ikke står lige ved siden af ovnen, når den er færdig.

Ovnen kan indstilles til at åbne lågen en anelse og køle ovnrummet lynhurtigt ned. Det betyder, at dine boller ikke bager videre, selvom de fortsat er i ovnen. Er det en steg, du er ved at tilberede, kan du vælge, at ovnen ikke køler helt ned, når den er færdig, men i stedet blot sænker temperaturen hurtigt.

På den måde kan du lade stegen stå og trække i ovnen, indtil du er klar til at servere den, og du slipper samtidig for besværet med folie, viskestykker og kødsaft på køkkenbordet.ovn_broed_miele20000157056.jpg

FoodView

Vi har efterhånden vænnet os til, at mobilen hjælper os med stort set alt, og i køkkenet har mobilen naturligvis gjort sit indtog. Vi kan tjekke temperaturen på kødet og styre temperaturen i køleskabet, men hvis oplysningen på mobilen krævede en handling, så var vi nødt til at være hjemme. Men det er slut nu. 

Med nyskabelsen FoodView er Miele gået linen ud og har placeret et kamera i toppen af ovnrummet, der kan sende billeder af din ret direkte til din smartphone via Miele@mobile-app.kamera_mobil_miele20000158795.jpg

Appen giver dig blandt andet også mulighed for at slukke for ovnen eller eventuelt sænke temperaturen, så retten holdes varm. Du kan dermed stå nede i dit supermarked og købe det sidste ind samtidig med, at du lige tjekker, hvordan det står til med lasagnen hjemme i ovnen.

Den nye feature bliver naturligvis også enhver foodie og instagrammers drøm, da det nu er muligt at få billeder af din ret, mens den er under tilberedning i ovnen.

Læs mere om de nye ovne i Generation 7000 hertallerken_miele_20000161052.jpg

Se, hvad vi ellers skriver om: Køkken