Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Skab dit personlige køkken uden begrænsninger

Køkkenet har en helt særlig plads i vores hjem. Det er her vi spiser, her vi mødes, her vi slapper af og finder fornyet overskud. Det er ikke bare her vi tilbereder maden - men det er rummet, der også bidrager til vores ro og mentale balance. Derfor har Miele skabt ArtLine, der er en ny serie af grebsfri produkter til køkkenet, der er perfekte, enkle og giver øjet ro, uden at der er gået på kompromis med brugervenlighed, så du kan bevare overskuddet i hverdagen.

Æstetisk design giver ro
Med et æstetisk, stilrent køkken er der masser af plads til at tilsætte personlighed. Mieles ArtLine køkkenserie er den første designserie af indbygningsprodukter til køkkenet, der giver dig mulighed for at designe hele dit køkken uden et eneste greb. Et grebsfrit køkken bidrager til en anden ro, hvor du ikke bliver forstyrret af elementer, der stikker ud, og dermed kan du skabe et rum, der bidrager til den mentale balance og hvor du kan lade op. Samtidig giver et grebsfrit køkken dig maksimal rummelighed og et mere behageligt rum at arbejde i.
Det grebsfrie design giver dig bogstaveligt talt også flere hænder i køkkenet, da grebsfunktionen er erstattet af en sensortast, der er integreret i betjeningspanelet (Touch2open), hvor døren glider blødt og dæmpet ned ved berøring.

Få køkkenet til at fremhæve din personlighed
Et godt køkken har personlighed - og et godt køkken med personlighed, viser hvem du er. Derfor skal du altid vælge et køkken, hvor du selv kan designe og skabe netop dit personlige køkken uden begrænsninger. 

ArtLine fås i tre elegante farver; obsidiansort og grafitgrå - og den raffinerede, puristiske brillanthvide, som glider perfekt ind i et rent, nordisk køkkendesign. De brillanthvide glasfronter forener minimalisme med eksklusivitet og blødgør og understreger på en og samme tid et underspillet design. Samtidig kan du også sammensætte ArtLine med Mieles eksisterende indbygningsprodukter.

Minimalisme og eksklusivitet
ArtLine-designet kendetegnes ved smukke, glatte glasfronter og elegant integrerede betjeningspaneler. Designet er ført ud i en række af Mieles ovn- og dampovnsvarianter, hvilket giver dig mulighed for at designe hele dit nye køkken uden et eneste greb. Du kan tilmed gennemføre kombinationer med komplementærprodukter såsom espressomaskiner til indbygning eller diverse varmeskuffer, da disse produkter ligeledes følger den grebsfri linje. ArtLine-modellerne matches desuden perfekt af både Mieles køle-/fryseskabe, emhætter og kogeplader – ja sågar af de fuldintegrerbare opvaskemaskiner, der hos Miele nu også kan vælges helt uden greb takket være den innovative Knock2open-teknologi.

Brugervenlige features giver overskud i hverdagen
At skabe ro og overskud i hverdagen handler også om at finde de steder, hvor man kan få ekstra tid og hvor man kan gøre tingene nemmere. For når vi har mere tid til at være sammen, giver vi hinanden mere overskud. Det hele ligger i detaljen i hverdagen, hvor et grebsfrit køkken med sensorfunktion i stedet for greb giver flere hænder og mindre der skal rengøres - og dermed mere tid i hverdagen, og overskud til alt det, du virkelig holder af. Derfor forsker Mieles produktdesignere i alt fra madtrends til forbrugerens daglige adfærd, og resultatet er brugervenlige produkter med funktioner, der kan blive en kæmpe hjælp både til hverdag og fest. Som eksempelvis Mieles hurtigopvarmende ovn, der bliver varm på ingen tid, hvilket du vil kunne glæde dig over dagligt. ArtLine-ovnene har samtidig mellem 60 og 100 automatikprogrammer, der kan få både din hverdags- og gourmetret til at lykkes til perfektion. For Miele handler det om at skabe ro og balance i din hverdag - samtidig med at dine kulinariske bedrifter løftes til et nyt niveau.

Læs meget mere om ArtLine her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Køkken