Har du det rigtige lysindfald?

Har du det rigtige lysindfald?

Lysindfaldet og udsigten er vigtig, når det kommer til valg af bolig. Med specialdesignede vinduer og døre fra Schüco får du den skønneste atmosfære i dit hjem.

Vi kan alle falde i svime over en udsigt, især hvis du har kig til bølgebrus, bøgeskov eller betagende bjerge. Men meget mindre kan også gøre det, så længe der kommer sollys ind i vores bolig, skaber det liv i hjemmet. Og tænk dig, hvis du selv kunne vælge, hvor meget lys, der skal falde ind i lejligheden eller huset? Det lyder umiddelbart godt, ikke? Især i disse måneder, hvor vi bevæger os mod mange flere timer med dagslys. Schüco tilbyder skræddersyede vinduer og døre – alt med henblik på at designe efter netop dine behov. Så er det du midt i en renovering, eller står du over for at bygge nyt hus, er det oplagt at tænke i, hvordan du kan få bedst muligt lysindfald i og udsigt fra din bolig – på en bæredygtig måde.

Jacob_L_62P2856_980x621.jpg

Vinduet som et levende maleri

Forestil dig, du sidder derhjemme med en panoramaskydedør eller et specialdesignet vindue ud til din have. Græsset er grønt og alt spirer. Ind gennem ruden falder solens lange stråler på dit stuegulv og lyser omgivelserne varmt op.

Stensballe_06I1934_980x649.jpg

Heldigvis er der ikke langt fra tanke til virkelighed. Schüco skaber vinduer og døre i unikt design, hvor du får maksimalt ud af lysindfald. Alt det, som ses gennem dine ruder, er som et levende maleri, det ændrer sig henover året fra snedækkede landskaber til blomster i fuldt flor og blå himmel – det er baggrunde, du aldrig bliver træt af at kigge på. Derfor er det vigtigt at vælge de rette vinduer og døre. Hos Schüco er der designmæssigt ingen begrænsninger, du kan blandt andet vælge at få dine vinduesrammer bygget ind i murværket, så rammerne er usynlige. Sværger du til gammel, idyllisk stil kan du få indsat småsprossede vinduer. Og vi kan heller ikke komme uden om tidens store farvetrend – vi nøjes ikke bare med hvide vægge derhjemme, vi eksperimenterer med smukke farver, og med vinduer og døre fra Schüco kan du få alu-rammer med præcis den overfladefarve, du ønsker.

Jan_B_DSC4572_980x655.jpg

Energisparer

De bedste løsninger er de bæredygtige løsninger, og ud over æstetisk design kan de forskellige varianter fra Schüco sænke dine varmeudgifter, da isoleringen er i top og dermed energibesparende. Aluminium, der anvendes til både dør- og vinduesrammerne, er nemt at genbruge og bruger knap så mange ressourcer til opvarmning og nedkøling på grund af de lave U-værdier.  Og når først dine nye vinduer eller din nye skydedør er sat i – enten i huset derhjemme eller i sommerhuset på landet, kan du roligt læne dig tilbage og nyde udsigten, for sammenlignet med almindelige trærammer behøver aluminium nærmest ingen vedligeholdelse – de skal blot rengøres med en vinduespudsning i ny og næ.

EmilsHus86_980x653.jpeg