Skab skønne rammer for sommerens udeliv
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: ILVA, Dancover, Sika-Design, Solamagic, Solarventi, Bollerup Jensen & EasyGreen.

Skab skønne rammer for sommerens udeliv

Mangler terrassen, haven eller fritidshuset lige det sidste touch, før de er klar til den nye sæson?

Endelig: Nu er der kun få uger til, at det officielt er sommer! Og bliver vejret, som fleste af os håber på, er det lig med masser af rare stunder på altanen, terrassen, i haven eller sommerhuset.

Derfor betyder det også noget, at miljøet og stemningen i netop disse rum er indbydende, afslappende og lækre at opholde sig i, og nogle gange skal der kun få, men nøje udvalgte detaljer til for at gøre en stor forskel.

Se med her, hvor vi inspiration til, hvordan du gør dine yndlingssteder endnu skønnere at være denne sommer. 

Havepavilloner med stilpavilloner_dancover.jpgUanset om det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, eller det småregner, er det fantastisk at have en havepavillon – og Dancover har Danmarks største udvalg i en lang række forskellige designs, materialer og størrelser.

Den populære klassiker Osiris fås i moderne farver, har en flot kiphøjde og skaber en fantastisk stemning i enhver have, mens serien CosyLifeStyle byder på dejlige havepavilloner med bl.a. polykarbonat-tag, som giver skygge uden at lukke al lyset ude.

Du finder også havepavilloner med sider af polykarbonat, så I har fuldt udsyn til haven og uderummet, selv hvis I lukker siderne, når det bliver køligt om aftenen.

Se hele Dancovers udvalg på dancovershop.com

Håndlavede kvalitetsmøblersika_georgiagarden_alt.jpgTerrassen danner for mange rammen om de stunder, hvor man helt glemmer tid og sted, og de lange sommeraftner kan nydes i selskab med gode venner.

Georgia Garden fra danske Sika-Design er en kollektion af havemøbler, som er skabt til livet på terrassen. De hyggelige fletmøbler er håndflettet med vedligeholdelsesfri fiber, så alt du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde tilværelsen.

Georgia Garden-havemøblerne er designet med inspiration fra de gamle britiske kolonier og gamle danske pilefletsstole og er helt perfekte, når du skal gøre din terrasse klar til mange hyggelige stunder, sommeren indbyder til.

Gå på opdagelse i udvalget fra Sika-Design på sika-design.dk

Skal din græsplæne også være grøn og lækker?EasyGreen_grs1.jpgSå har den brug for løbende vedligeholdelse – og det kan Easy-Green hjælpe dig med.

Når du bestiller deres greenkeeper-pakke, kommer de ud i din have to gange i løbet af sommerhalvåret. Første gang i maj og anden gang i juli eller august. Ved hvert besøg bekæmper Easy-Green dit ukrudt og eftersår bare pletter, så du opnår en ukrudt-fri og tæt græsplæne.

Desuden tilfører Easy-Green power-gødning ved første besøg og organisk gødning ved andet, så din plæne får netop det sunde, grønne look, enhver haveejer drømmer om.

Lige nu kan du få 20% rabat med koden ”ALT20”.

Læs mere på easy-green.dk

Drivhuse til glæde og afslapningdrivhuse_dancover.jpgDu kender garanteret følelsen: Når man træder ind i et drivhus, er det som om, skuldrene falder ned, og man straks slapper af.

Hos Dancover finder du markedets største udvalg - fra de helt små til altan samt terrasse og de mange polytunnel-modeller til klassiske drivhuse i aluminium, glas og polykarbonat og store orangerier.

Alle modeller har tilfælles, at de skaber de optimale vækstbetingelser for grøntsager, frugter og blomster. Dancover har desuden drivhusfilm til sommerens gør-det-selv-projekter og et stort tilhørsprogram med bl.a. vandingsanlæg og meget mere.

Se det hele på Dancovershop.com

Sommertid = tid til havehyggeIDdesign_b0011662-101.jpgDrømmer du om at samle familien i et komfortabelt loungemiljø, at få plads til grillmiddage på terrassen, eller mangler du en fin solseng, så du kan nyde afslappende stunder i haven?

Hos ILVA finder du alt, der gør dit uderum hyggeligt og indbydende – lige fra lækre møbler og tilbehør til massevis af tips og gode råd til indretning og liv i haven, på terrassen og på altanen.

ILVAs havesortiment er delt op i tre stilgrupper, så du nemt kan finde lige præcis de havemøbler, der passer bedst til dig og dit uderum, uanset om du er til den romantiske, traditionelle eller nordiske stil.

Se udvalget på ilva.dk

Forlæng de lune sommernættersolamagicFREE_Gentofte_02_low.jpgLyse nætter, duften af nyslået græs og skaldyr på grillen. Det er sådan, de fleste af os forestiller os den perfekte sommer, når vejrudsigten igen siger terrassetid.

Dog kan det danske sommervejr som bekendt være lunefuldt, og på nogle dage skal solen kun akkurat gå ned, før temperaturerne begynder at dykke gevaldigt, og det magiske øjeblik under åben himmel forvandles til en kold og fugtig affære.

Heldigvis findes der en løsning; en ny og fleksibel varmelampe er på markedet, og den er skabt specielt til at gøre den gode tid udendørs endnu bedre. Med en Solamagic Free-varmelampe kan du blive ude hele aftenen og roligt invitere weekend-gæsterne til at blive til en late night-drink.

Den smarte lampe kan placeres på alle flader og nemt og hurtigt flyttes efter dit behov – ligegyldigt om I skal nyde aftenen på terrassen, altanen, båden, i forteltet eller havepavillonen.

Se mere på solamagicshop.com

Pæne havefliser med miljømærkede produkterbollerup_jensen_01.jpgHos Bollerup Jensen finder du løsningen, der sikrer dig pæne havefliser hele året rundt. Deres fliseimprægnering er skabt med tanke på miljøet, helt uden unødvendig kemi, og er som det eneste af sin slags på markedet også svanemærket.

Produkterne er til dig, der ønsker at gøre noget ekstra ud af terrassen og indkørslen, som skal holde i mange år. Medarbejderne hos Bollerup Jensen bruger dem selv for altid at kunne yde den bedste vejledning og stå inde for kvaliteten, ligesom de konstant arbejder med udvikling af nye bæredygtige varianter.

Læs mere om de forskellige produkter til hus og have på bollerup-jensen.dk.

Frisk luft i boligen og sommerhusetsolarventi_jytte_annonce_til_alt_for_damerne.jpgLugter der ofte fugtigt i dit sommerhus eller i den til tider klamme kælder? Netop det kan luft-solvarme-systemet SolarVenti afhjælpe – uden du behøver at tænke på, at det normalt er dyrt at udlufte.

Samtidig kan systemet give ekstra varme i din bolig. SolarVenti varmer nemlig luften op, inden den blæses ind – helt uden omkostninger - når bare der er en smule sol. Radon, fugt og dårlig luft trækkes med ud og erstattes af frisk udeluft uden støv og pollen.

I nogle modeller kan man også få frisk luft ind uden sol, og SolarVenti sparer generelt både dig og miljøet for et stort CO2-udslip.

Se mere på solarventi.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Have