Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Boligindretning
Foto: Tia Borgsmidt og PR

Slut fred med teknikken: 12 smukke løsninger

Slut fred med teknikken: 12 smukke løsninger

Bliver du helt elektrisk af fladskærme, der fylder det hele, store grimme højttalere og vildfarne ledninger og computere? Så har vi fundet de smukkeste løsninger til dig!Lækker med ny ledning
Brug en farvet stofledning til at gøre din lampe lækker. Vi forvandlede en kedelig gammel bordlampe til en cool pendel med spraymaling og en gul stofledning.

TILBUD: 4 numre af BoligLiv + 2 Nordlys fra By Nord


Tænd her
Sæt fokus på den kedelige stikkontakt med en humoristisk perleplade. Sæt børnene i gang med perlerne, og find på små sjove vejvisere sammen!


Lav din egen pigtrådslampe
Sno pigtråd rundt om en gammel gymnastikbold. Skær bolden i stykker, og hiv den ud stykke for stykke. Husk at tage et par kraftige handsker på! Spraymal lampen i en farve, du kan lide, og sæt en kulørt stofledning til.


Det perfekte møbel
… til musikanlægget er værd at lede efter i brugt udgave. Kig efter et møbel, der er lille, pænt og diskret, gerne i teaktræ, for det bløder det hårde sorte look op. Grammofonafspilleren er fra Pro-Ject.

Indram med bogkasser
Giv fjernsynet selskab på væggen, så fylder det visuelt mindre. Her har vi hængt hvidmalede kasser i forskellige størrelser rundt om tv’et lidt tilfældigt. De er fra Trævarefabrikernes Udsalg.

TIP
Kasserne er indrettet med få ting, så de virker mere som en flot udsmykning af væggen frem for som decideret opbevaring.


Tegn mønster på væggen
Et flot tegnet mønster på væggen tager fokus væk fra tv’et. Øv dig på et stykke papir først, og tegn så løs med en Posca tusch i sort!


Kamufler dit tv
… ved at male væggen i en mørk farve eller som her ved at bruge en flot fotostat som baggrund for det. Det tager al opmærksomheden væk fra fjernsynet, når det ikke er i brug!


Sæt tv’et i reolen
Udnyt den væg, hvor tv’et skal være, med en stor indbygget reol. Nu er fjernsynet omgivet af bøger og andre ting, så det blender diskret ind. Reolen er bygget af 19 mm MDF-plader.


Indram med tegninger
Du kan også gøre en dyd ud af nødvendigheden og holde tegnefest direkte på væggen omkring tv’et. Bare giv den gas – det kan jo altid males over igen! Brug Posca tuscher i flere farver.


Indbygget musik
Skal du alligevel til at give dit hus den helt store renovering, så overvej at få sat integrerede højttalere i lofterne. Et Sonos system sørger for styringen af musikken fra ét sted. Vælger du en hvid højttaler, går den stort set i et med loftet.


Stilbevidst lyd
Kan du ikke få højttalerne indbygget, så vælg højttalere i et anderledes design, så du har noget sjovt at kigge på. Her en MiniPod fra Hi-Fi Klubben.


Minikontor
Hæng et let møbel som denne reol og bord i et fra String på væggen. Så er det ingen sag at klemme et minikontor med computer ind i stuen eller soveværelset.

► SE OGSÅ: DIY: Forny din skænk - Helt enkelt
► SE OGSÅ: 7 fleksible ideer til dine billeder
► SE OGSÅ: Brug en hel væg som tavle
Se, hvad vi ellers skriver om: DIY, Boligindretning og Møbler