Smukke stoffer til dine krea-projekter

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Helene Juul Design, KreStoffer, Meter Mutti, RiLa Stof & Design, Speich Design, super carla & Walenthin Stof & Garn

Smukke stoffer til dine krea-projekter

Mangler du det helt rigtige stof til en DIY? Eller måske lidt frisk inspiration til, hvad du skal sy som det næste? Så se med her!

Puder til sofaen, en trøje til barnebarnet eller en quiltet vest til dig selv. Uanset hvad projektet lyder på, er det skønt, når timerne ved symaskinen ender ud i et flot resultat – og det kræver først og fremmest, at du har fundet de helt rigtige materialer. Her er 7 bud på, hvor du skal gå på udkig.

Helene Juul Design - Til både den moderne og den traditionelle quilter

KreStoffer - udfordrer din fantasi

Meter Mutti - Skønne metervarer og inspiration til dit næste syprojekt

RiLa Stof & Design - En stofelskers slikbutik!

Speich Design - Alt inden for stof og patchwork

super carla - Vælg mellem 150 smukke mønstre fra Liberty Fabrics

Walenthin Stof & Garn - Udtryk din stil med flotte metervarer

Til både den moderne og den traditionelle quilter

I en nedlagt landbrugsejendom i den lille landsby Kolt syd for Århus ligger Helene Juul Design. Butikkens ejer er uddannet håndarbejdslærer fra Haandarbejdets Fremmes Seminarium og har en stor interesse for quilt- og tekstilhistorie, men også alt det nye og moderne inden for patchwork.

Helene Juul Design er især kendt for sit store udvalg af reproduktioner af historiske stoffer (fra slut 1700-tallet til 1930’erne). Du finder også et bredt sortiment af ensfarvede kona cottons og moderne designerstoffer, ligesom butikken tilbyder alt inden for sytilbehør, bøger og mønstre på både dansk og engelsk samt kurser og hyggeligt samvær på kurser og caféer.

KreStoffer udfordrer din fantasi

KreStoffer er en kreativ butik med et bredt sortiment af stof, garn og tilbehør. De har adresse på Klokkestøbervej i Odense (800m fra Rosengårdscentret) og har også en spændende webshop på www.krestoffer.dk, hvor du finder et kæmpe garnudvalg og inspirerende metervarer i høj kvalitet.

Udover butik og online shop, har KreStoffer også en syskole med mere end 200 kursister, hvor der undervises i syning på dag-, aften- og weekendhold (https://bit.ly/2UCRQAY). Desuden er de producent af de populære Line2Line snitmønstre, som findes fra str. 32-54. Se meget mere på Krestoffers Instagram-profil, hvor du kan følge med i nyheder og få masser af inspiration til dine kreative sysler.

Skønne metervarer og inspiration til dit næste syprojekt

Hos Meter Mutti føres der et bredt udvalg af både sjovt tilbehør og lækre kvalitetsmetervarer, som alle enten er øko-tex certificerede eller økologiske. I webshoppens farverige sortiment finder du blandt andet massevis af glade nuancer og friske prints, som især henvender sig til dig, der godt kan lide at sy til børn/børnebørn og andre barnlige sjæle.

Hos Meter Mutti vægtes den personlige service meget højt, og mangler du hjælp, råd eller vejledning til netop dit projekt, står de altid klar til at hjælpe og guide dig. Følg @metermutti på Instagram og bliv inspireret, eller kig forbi webshoppen, hvor du finder hele butikkens spændende sortiment.

En stofelskers slikbutik!

Når du træder indenfor i stofbutikken RiLa Stof & Design, bliver du ramt af en eksplosion af farver og mønstre. Smukke, kulørte tekstiler er overskueligt inddelt i farveorden i de fine reoler, og bånd og knapper i alverdens udformninger ligger klar på række til at sætte prikken over i’et på dit syprojekt.

I den hyggelige butik, der ligger i hjertet af Roskilde, er der med andre ord rig mulighed for at lade dig inspirere af tekstiler, mønstre eller snitmønstre og finde lige netop det, der skal være dit næste kreaprojekt. Her findes ingen dumme spørgsmål - og der er altid gode råd at hente hos butikkens søde og dygtige personale.

Alt inden for stof og patchwork

Speich Design er en hyggelig og inspirerende stof- og patchworkbutik. Du finder dem både online samt i deres fysiske butik, der i dag ligger i Værløse Bymidte tæt ved stationen, efter de flyttede fra Lyngby for et par år siden.

Speich Design har blandt andet:
• Et stort udvalg af Liberty Tana Lawn...(meget er kommet ind)
• De nyeste kollektioner fra Kaffe Fassett, William Morris, Tula Pink, Kona m.fl.
• Alt tilbehør til patchwork
• Ca. 100 kurser om året – bl.a. kurser med quiltede jakker
• Gratis Arbejdende Værksted/demo første lørdag i måneden – start august 2021

Besøg butikken, og gå på opdagelse i det spændende sortiment. Du kan også holde dig opdateret på butikkens Facebook eller Instagram eller tilmelde dig deres nyhedsbrev på speichdesign.dk.

Vælg mellem 150 smukke mønstre fra Liberty Fabrics

super carla er både en online stofbutik og en fysisk butik på Østerbro i København. Deres speciale er de smukke, originale stoffer fra Liberty Fabrics, men du finder også mange andre metervarer samt sytilbehør i høj kvalitet.

Skal du eksempelvis quilte en jakke, sy puder, sengetøj, tøj til børnene eller dig selv? Eller måske i gang med et patchworkprojekt? Så kig forbi butikken eller www.super-carla.dk. Mon ikke du finder det, du skal bruge? Har du brug for inspiration eller vejledning, er der også mulighed for det.

Udtryk din stil med flotte metervarer

Walenthin Stof & Garn er en butik i hjertet af Allerød, Nordsjælland. Her finder du massevis af metervarer fra både danske og internationale leverandører samt en garnafdeling med mærker som Lana Grossa og Sandnes. 

Til dig, der elsker at sy dit eget tøj, står Walenthin Stof & Garn klar med inspiration og erfaren rådgivning til dit næste kreative projekt. Butikken har også et skrædderi, der tilbyder alle former for tilretninger, hvis bukserne er for lange eller jakken har brug for ny lynlås.

Hvis du ønsker inspiration og større indblik i deres kreative univers, så besøg butikken, eller følg med på @walenthin_stof_og_garn.

Se, hvad vi ellers skriver om: DIY, Sy og Instagram