Søstrene Grene jul 2021

Foto: Søstrene Grene Se årets julenyheder fra Søstrene Grene.

9 ting fra Søstrene Grenes julekollektion, som vi ønsker os

Søstrene Grene er klar med årets julekatalog, og blandt nyhederne er vi især faldet for en guld-mistelten, fine juletræer i mange afskygninger – og smukke adventskranse. Vi har udvalgt de 9 ting, som vi særligt glæder os til.

Søstrene Grene har i deres julekollektion for 2021 lagt vægt på en hyggelig og nordisk stemning, der både er klassisk og moderne i stilen. Er du vild med at pynte op til jul, er der noget for enhver smag.

Vi er særligt begejstrede for 'metal-juletræerne' til at udstille vores yndlingsjulekugler, en mistelten af ”guld” - og de nostalgiske lysestager i keramik formet som en rød gris og ægte julehjerter.

Har du mod på at kaste dig ud i lidt DIY, har søstrene også bud på to alternative julelandsskaber med både egen dør til hjemmets husnisse og i syltetøjsglas, samt inspiration til gaveindpakningen, der skiller sig ud.

Kom i julestemning med os – og se vores favoritter lige her:

Søstrenes Grene jul 2021 juletræ stål.jpg

Juletræer i stål

De minder os om en slags ”smykkeholdere”, men i stedet er de lavet som en slags ”metal”-juletræer, hvor du kan hænge mindre juletræspynt på. De fås i guld eller rød – og er super dekorative, synes vi!

Juletræ - 50 cm - 82,60 kr.

Søstrenes Grene jul 2021 mistelten guld.jpg

Kys os under mistelten

”Oluf. Ooluf. Oooooluf, a står under æ mistelten. Og når 'a kvind' står under a mistelten, må man gå hen å kyyys hende!”

Oh, vi har lyst til at gå fuld Gertrud Sand fra ”The Julekalender” hele julen under denne skønne guldfarvet mistelten. Bemærk detaljen med den runde guldkrog til at hænge fx en rød snor i. We love!

Mistelten - 20 cm - 34,90 kr.

Søstrenes Grene jul 2021 foldejuletræ.jpg

 ”Harmonika”-juletræer

Igen i år har søstrene lavet deres ikoniske "harmonika"-juletræer af papir - og i år kommer de også i en fin rødbrun farve! Vi vil stille dem rundt om på borde og i vinduer. Jo flere, jo bedre, tænker vi. Mix evt. som her med andre små juletræsfigurer for at fuldende udtrykket.

Og som noget nyt i år har søstrene også lavet en version til juletræet, som vi (også) er pjattet med.

Dekorationstræer af papir - 7,80 kr.

Søstrenes Grene jul 2021 adventskrans.jpg

2 x fine adventskranse

Der er to slags ”jule-mennesker”: Dem, der laver deres egen adventskrans – og dem, der gerne køber sig en af slagsen. Heldigvis er der bud på begge i søstrenes julekollektion…

Den ”færdige”: Her er en adventskrans, som du vil kunne tage frem år efter år. Den er enkel i stilen, men samtidig skiller den sig ud med blomster-inspirerede detaljer og halvkugle-benene, den står på. Du kan tilføje din yndlingsjulefarve via lysene og små sløjfer af stofbånd.

Advent-lysestage - 28,5 cm - 78 kr.

”Lav-selv”-adventskrans: Kast dig ud i at lav din egen krans af fx gran. Og sæt ”prikken over i’et” ved at stikke disse fire enkle lyseholdere i guld ned i kransen bagefter for et stilfuldt og klassisk look.

4 lyseholdere til adventskrans - 8,88 kr.
Dekorationsfad - fra 39,80

Søstrenes Grene jul 2021 pynt juletræer vindue.jpg

En tur i granskoven

Vi er vilde med denne juleudsmykning, hvor en masse små keramik-juletræer udgør dekorationen i vindueskarmen. Det er som at få sin egen mini-juletræsskov ind i stuen!

Små juletræer i forskellige størrelser og farver - fra 9,80 kr.

Søstrenes Grene jul 2021 gaveæsker.jpg

Smukke gaveæsker

Brug årets julepakker som en del af din julepynt med disse stemningsfyldte gaveæsker. Efter julen kan de oveni genbruges til opbevaring - og du kan evt. male dem eller dekorere dem med decoupage, så de får et helt nyt look. 

Gaveæsker - fra 13,80 kr.

Søstrenes Grene jul 2021 fyrfadslys holder ophæng.jpg

Hæng lyset op

For os er vintertiden også forbundet med lys i hjemmet. Denne fyrfadslyseholder er lige til at hænge op – og med lidt gran på vil den skabe en hyggelig og varm stemning i den kolde tid.

Fyrfadslyseholder til ophæng - 19,80 kr.

Søstrenes Grene jul 2021 julekugler juletræspynt (2).jpg

Julekugler og pynt – både klassisk og sjov

Et juletræ må gerne være en fest i vores bog! Det er jo vidt forskelligt, hvordan folk holder af at pynte deres træ, men om du er til et klassisk look, naturlige materialer - eller der gerne må være spræl og glimmer på, så har de to søstre et stort udvalg af pynt til juletræet. I år er vi faldet ekstra meget for den nuttede, runde julekugleengel.

Engel som julekugle - 18,80 kr.
Klassiske runde kugler - 12,60 kr.
Naturinspireret julepynt i halm og papir - fra 9,60 kr.

Søstrenes Grene jul 2021 juleophæng juletærer julehjerter på snor.jpg

Juleranker med hjerter og træer

Er du til et klassisk og enkelt jule-look i hjemmet, er disse juleranker lige i øjet. Juletræerne er af filt om med en fin perledetalje og hjerterne fås i klassisk rød eller hvide med røde polkaprikker på.

Juleranker, 3 varianter - fra 18,80 kr.

Søstrenes Grene jul 2021 krans.jpg

Krans på døren

Denne enkle julekrans spreder god julestemning – og den er lige til at hænge op på døren. Ønsker du at gøre den mere "julet", kan du hænge pynt eller bånd på dens grene.

Julekrans - 56,80 kr.

Julekollektionen forhandles i Søstrene Grene fra henholdsvis 21. oktober 2021, 28. oktober 2021 og 4. novmber 2021.

3 lette DIY-idéer fra søstrene, som vi GERNE kopierer

Søstrene Grene kæde julefigurer halm jul 2020.jpg

Simpel julekæde

Har du ikke oceaner af tid til selv at lave julepynt, er denne kæde let at gå til. Kom de små halm-figurer på en snor og hæng den fx op i vinduet. Enkelt, men med god ”wow”-effekt alligevel. 

  • Julepynt af halmstå -  pris per styk 9,80 kroner

Available_19_November_2020_SostreneGrene_ (7).jpg

Verdens nemmeste bordpynt

Dette er muligvis verdens letteste ekstra lille ting som bordpynt, men ”wow”-effekten er alligevel stor. Tag en frisk grangren og tilføj den på tallerkenen - eller som her i skålen til risengrød.

  • Skål til 39,80 kroner

Available_22_October_2020_SostreneGrene_ (41).jpg

'Lav selv'-juleslik

Julen er fyldt med søde sager, men hvorfor ikke lave dem selv? Om du er til cholokalekonfekt - eller som her karameller, så er det sjovt at kaste sig ud i at prøve at lave (og at prale med bagefter).

Du finder masser af opskrifter på julekonfekt lige her.

  • Støbebakke fås i tre varianter til 16,64 kroner
Se, hvad vi ellers skriver om: Julegaver, Julepynt og Jul

610x200_woordy_dmjpg.jpg