Søstrene Grene/presse
Foto: Søstrene Grene jul Der er masser af idéer til julebordpynten.

9 ting fra Søstrenes Grenes nye julekollektion, som vi er faldet for

Få inspiration til årets julepynt. Vi drømmer om små juletræer af farvet glas, en adventskrans og fugle i velour til juletræet. Se 9 ting, som vi særligt glæder os til.

Søstrene Grene har lavet nogle populære indretningskollektioner, og den stil går igen i deres julekollektion for 2018, hvor fokus naturligvis er på julepynt. Er du vild med at gøre noget særligt ud af julen, er der noget at finde for enhver smag.

Vi er særligt begejstrede for de små juletræer af farvet glas, huse til fyrfadslys og gennemsigtige julekugler med "stjerner" af LED-lys.

LÆS OGSÅ: Julepynt - Inspiration og guides til hjemmelavet julepynt

Har du mod på at kaste dig ud i lidt DIY, har søstrene også gjort det let for dig med et bud på hjemmelavede servietholdere, der nemt og hurtigt kan peppe borddækningen op – også uden du behøver at rumme de helt store, kreative evner.

Kom i julestemning og se vores udvalgte favoritter lige her:

Juletræerne her kommer i flere former og farver, som du kan blande med ægte grangrene for et fedt look. Jo flere, jo bedre, tænker vi.

– Juletræer i farvet glas fra 26,60 kr.

Velour er alle vegne i tidens indretning - og vi er vilde med denne røde fugl, som vil pynte på årets juletræ.

– Fugleornament i velour (rød eller sort) til 16,60 kr.

En rå adventskrans, der både er klassisk og moderne på én gang. Hvor "ekstra julet" den skal være, kan du selv skrue op og ned for - alt efter, hvordan du pynter skålen i midten.

– Lysestage til 138 kr.

LÆS OGSÅ: 20 smukke adventskranse

På juletræet i år vil vi også gerne pynte op med Søstrene Grenes forskellige bud på dyreformede julekugler, som fx denne hvide svane.

– Svaneornament til 39,90 kr.

LÆS OGSÅ: Gave til hende: 33 idéer til skønne gaver til kvinder i alle aldre

Skab din egen juleby med lys i vinduerne. Husene fås i flere varianter. Ovenover skaber store glasjulekugler stemning som en stjernehimmel.

– Lyshuse fra 21,80 kr. og julekugler med LED-lys fra 29,80 kr. 

Årets hvide glögg skal have det ekstra godt - og flot! - i denne glaskaraffel med tegnede naturgrene på (i enten rød eller grå).

– Karaffel fra 41,80 kr.

LÆS OGSÅ: Gløgg - opskrift på rød og hvid gløgg til jul

Kan man få for meget velour i hjemmet? Hos os er svaret nej - i hvert fald når det er jul, og det gælder også disse kugler (i tre farver) til årets juletræ.

– Julekugler i velour til 13,90 kr.

Pynt julebordet med disse simple DIY-servietringe. Du køber 1 meter læderrem, som du klipper i rette størrelse og folder til en ring, hvor du laver et lille hul i og lukker med en kvist.

– 1 meter læderrem (natur eller sort) fra 23,80 kr.

Julekollektionen forhandles i Søstrene Grene fra den 25. oktober 2018.

LÆS OGSÅ: Julemaden: Her er alle de bedste opskrifter til din jul

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Julegaver, Julepynt og Jul