Sophie Rauff-Manco mitorangehus bolig instagram

Foto: Privat Sophie bor i Hørsholm sammen med sin mand og deres to børn i den fineste murermestervilla fra 1904.

Ugens instagram-bolig

"Lige sådan én har jeg ikke set andre steder"

Franske Sophie Rauff-Manco har indrettet familiens murermestervilla i et stilrent miks af nordisk minimalisme og tidløs elegance. Kom med indenfor hos denne uges instagrambolig, @mitorangehus.

Interessen for boligindretning er kun blevet større gennem årene for Sophie Rauff-Manco. Inspirationen har hun altid fundet på instagram, og i dag drømmer hun om selv at kunne inspirere andre med sin stilrene indretning af murermestervillaen i Hørsholm på sin instagram-profil, @mitorangehus.

Kan du fortælle os lidt om, hvem du er?

”Jeg hedder Sophie Rauff-Manco, er 34 år og franskmand. Jeg har boet i Danmark i 10 år og arbejder som Digital Marketing Manager. Jeg bor i Hørsholm sammen med min mand og vores to børn i den fineste murermestervilla på 204 m2 fra 1904.”

Hvor har du fået interessen for boligindretning fra?

”Jeg har været interesseret i boligindretning, siden jeg flyttede hjemmefra og skulle indrette min første lejlighed som studerende. Interessen er kun blevet større med tiden.

Da vi skulle overtage vores murermestervilla efter at have boet i et parcelhus i fem år, havde jeg lyst til at sætte mit præg i huset og fandt masser af inspiration på mange skønne profiler på Instagram. Jeg er meget glad for resultatet og tænkte, at jeg også kunne dele vores fine hus på Instagram og forhåbentligt inspirere andre til deres indretning.”

Spejlet i entreen er fra Direkte import, skammel fra Ellos og løber fra Jysk.
Spejlet i entreen er fra Direkte import, skammel fra Ellos og løber fra Jysk.

Beskriv din stil?

”Den vil jeg beskrive som stilren og minimalistisk nordisk stil med et touch af klassisk og tidløs elegance. Jeg elsker grå og beige nuancer samt herskabelige detaljer, såsom stuk og oprindelige døre.”

Hvad bliver du inspireret af?

”Jeg bliver meget inspireret online primært på Instagram, men også på Pinterest. Og så bliver jeg bare inspireret i min hverdag af ting, jeg ser rundt omkring mig.”

Parret har selv sat listerne op i soveværelset. Bonheur-skiltet er købt i en lille biks i Alperne for mange år siden. Gavlen er fra Sengefabrikken og sengelamper fra Broste Copenhagen.
Parret har selv sat listerne op i soveværelset. Bonheur-skiltet er købt i en lille biks i Alperne for mange år siden. Gavlen er fra Sengefabrikken og sengelamper fra Broste Copenhagen.

Hvad er den mest sjove/skæve/overraskende inspiration, som du har brugt i dit hjem?

”Jeg ved ikke, om det er sjovt, men det er i hvert fald ret originalt og unikt. Det er vores New-Yorker væg i messing og med glaspartier, som vi har i soveværelset som adskillelse til vores walk-in-closet. Jeg tegnede den selv og fik bygget den af en håndværker. Lige sådan én har jeg ikke set andre steder, og jeg er utrolig glad for den.”

New-Yorker væg i messing og med glaspartier i soveværelset. Skabene er fra IKEA.
New-Yorker væggen i messing og med glaspartier, som adskiller soveværelset fra deres walk-in-closet. Skabene er fra IKEA.

Hvad er det seneste, du har købt til din bolig?

"Vi har købt et par nye lamper til vores hus. Den, jeg er mest glad for, er vores fine Twice Pendel lampe fra House Doctor, for den giver så meget hygge i stuen.”

Sophies seneste køb til boligen er denne fine Twice Pendel fra House Doctor.
Sophies seneste køb til boligen er denne fine Twice Pendel fra House Doctor.

Hvilken ting har overlevet længst i dit hjem?

”Det må være vores stole og spisebord, der fulgte med i flytningen, og som stadig passer fint i vores hus. Men jeg drømmer alligevel om et nyt bord og nye stole. Vi ville gerne vente, til drengene var lidt større, og det er de ved at være nu, så jeg tænker, at der helt sikkert vil flytte nye stole ind i det nye år. Jeg har nemlig fået øje på de fineste SK1 stole fra &Tradition.”

Sophie drømmer om et nyt bord og nye stole i spisestuen.
Sophie drømmer om et nyt bord og nye stole i spisestuen.

Hvad høster flest likes, når du deler det på Instagram?

”Jeg synes generelt, at folk altid har været begejstrede, når jeg har delt billeder af vores køkken og walk-in-closet, men siden renoveringen har der også været stor interesse, når jeg deler udendørsbilleder.”

Køkkenet er fra Multiform og vase fra Holmegaard.
Køkkenet er fra Multiform og vase fra Holmegaard.

Dit yndlingsrum i boligen?

”Mit yndlingsrum er både stuen og spisestuen. Jeg elsker de fine herskabelige og oprindelige detaljer, vi har, såsom vores fine gamle dobbeltdør i spisestuen og vores stuk til lampen. Men jeg er også glad for dynamikken i rummet, da vi har forskellige niveauer i begge rum.”

Sofa fra Sit'n Sleep og tæppe fra Ellos.
Sofa fra Sit'n Sleep og tæppe fra Ellos.

Hvad er det næste, der skal ske i dit hjem?

”Vi har tre badeværelser i huset, hvor to af dem ikke rigtigt er i vores smag. Så vi planlægger at renovere det ene helt og at forbedre det andet med bl.a. nye messingdetaljer.”

Hvilken indretningsstil eller ting vil aldrig finde vej til dit hjem?

”Jeg vil nok aldrig have skrigende farver i vores hus, for det passer ikke ind i vores stil, og jeg elsker de mere rolige nuancer.”

Cossano pendel med lameller, som hænger over det runde bord i spisekøkkenet har Sophie købt i Ilva.
Cossano pendel med lameller, som hænger over det runde bord i spisekøkkenet har Sophie købt i Ilva.

Mine favorit-Instagrammere?

”Der er mange, jeg elsker at følge, og som jeg bliver inspireret af. Men hvis jeg skal vælge tre, vil det nok være:

Christine Egholm, som faktisk bor i samme kommune som os. Hun har den smukkeste patriciervilla og en stil, som jeg elsker og er meget lig med min egen.

Astrid Kliver har den fineste murermestervilla med et utroligt smukt køkken og det smukkeste sildebensparket.

Hus Frederiksberg, da jeg elsker at følge med i alle Lines DIY-projekter, og hun har samme kærlighed for paneler, stuk og vægdekorationer, som jeg har.”

Sovesofaen i sønnens værelse er fra IKEA.
Sovesofaen i sønnens værelse er fra IKEA, legetæppe fra Bloomingville MINI og dyrehoved på væggen fra Brigbys Roomfriends.

Hvad er dine tre bedste indretningstips?

”Sørg for at have lidt af en rød tråd i huset, så der er et naturligt flow i indretningen, når man går fra et rum til et andet.

Sørg for at have god plads til at kunne bevæge dig og være tilpas i huset – det betyder meget for hverdagens velvære i huset.

Og vigtigst af alt; gå ikke på kompromis med, hvad du synes passer hos dig eller med at købe noget, som du ikke er helt overbevist om allerede i butikken. Det bliver sjældent bedre, når du har det derhjemme.”

Sønnens jungleværelse med elefanthoved fra Brigbys Roomfriends på væggen.
Sønnens jungleværelse med elefanthoved fra Brigbys Roomfriends på væggen. Bogreol fra Jollyroom.

Hvad er den grimmeste ting i dit hjem, som du elsker alligevel?

”Inden renoveringen var vores hus orange. Det var virkelig en grim farve, som slet ikke passer i min stil, og som jeg aldrig nogensinde selv ville vælge. Men på en eller anden måde elskede jeg den alligevel, fordi jeg virkelig elsker at bo i huset. Navnet Mit orange hus stammer derfor derfra.”

Før renoveringen var deres hus orange - deraf navnet 'Mit orange hus'.
Før renoveringen var facaden på deres hus orange - deraf navnet 'Mit orange hus'. Nu er facaden malet hvid.

Den ting, du holder mest af i din bolig?

”Den er svær, for jeg har så mange ting, jeg holder af i vores bolig. Hvis jeg skal vælge, er det, at der er så højt til loftet i vores hus. Det er både ekstremt smukt, og så giver det følelsen af, at der er masser af plads.”

Følg Sophie Rauff-Manco her:

Vis os din instagram-bolig

Er din bolig helt unik, og vil du også vise den frem her på ALT.dk, så send os gerne et link til din instagramprofil til denne mail: ugensinstagrambolig@alt.dk

610x200_woordy_knap2.jpeg