Spændende inspiration til badeværelset
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: GLASVAEG, J.N. Bech, Redtz Glarmester, Svane Køkkenet, BadDesign Aarhus & FROST Denmark

Spændende inspiration til badeværelset

Badeværelset er virkelig rummet, hvor man kan udleve drømmene i hjemmet.

Mulighederne er mange, og det kan være svært at finde de helt rigtige møbler og det helt rigtige interiør. Skal det være råt, enkelt eller hyggeligt med inspiration fra spabade?

Vi har samlet en række Instagramprofiler fra spændende leverandører af badeværelsesløsninger, som kan inspirere med de nyeste farver, gadgets, inventar og spændende idéer fra de bedste designere.

GLASVAEG - New Yorker vægge er det nye indenfor boligindretning

J.N. Bech - Skræddersyet Spejlløsninger siden 1896

Redtz Glarmester - Stilfuldt lækkert badeværelse

Svane Køkkenet - Innovativt dansk design

BadDesign Aarhus - Gør badeværelset til en moderne oase

FROST Denmark – Tidløst og bæredygtigt design til indretningen

Se New Yorker-stilen i dit hjem uden beregning

GLASVAEG er en kreativ smedevirksomhed med fokus på New Yorker vægge og trapper. Løsningerne er unikke og produceres unikt til hver eneste kundes hjem.

Bestil en 3D tegning uden beregning, hvis du henviser til denne artikel. Indsend billede af den ønskede placering for løsningen og få lavet en visuel 3D tegning, så du kan se løsningen i dit eget hjem.

Unikke danske spejle

J.N. Bech er en familieejet virksomhed fra 1896, som specialiserer sig i alt indenfor glas- og spejlløsninger.

Alle deres produkter er dansk designet og produceret – og der findes intet standard i deres verden.

Back-Light spejlet vist her, har et indbygget make-up spejl, der virkelig forener eksklusivitet og funktionalitet på smukkeste vis. Spejlet er ideel til badeværelset, hvor der stilles ekstra krav til belysningen ift. makeup, barbering og generel hudpleje.

Spejle er noget ganske særligt for denne familieejet virksomhed, og derfor bestemmer du alt lige fra design, lys, ramme og form. Personliggør din indretning med det rette valg af spejl.

Inspiration til det stilfulde badeværelse

Hos Redtz Glarmester elsker vi glas og messing, her er lidt inspiration til, hvordan du skaber en stilfuldt bruseniche med rå messingprofiler og beslag i perfekt harmoni med armaturene i naturmessing fra Vola.

Skal vi også opfylde din drøm om en ny bruseniche, glasvæg eller glasdør, så kontakt os på info@redtz.dk

Innovativt dansk design

Svane Køkkenet er innovativt dansk design til hele boligen. Hvert år udvikles nye koncepter og designs med fokus på unikke og funktionelle løsninger til både køkken og badeværelse.

Med S12 RAW Limited Edition præsenterer Svane Køkkenet en serie af inventar til hele boligen. Serien bringer snedkerkvaliteten i spil på badeværelset i et arkitekttegnet design med et råt og mørkt udtryk med fuldfineret ramme.

Badeværelset er et rum til velvære og ro i hverdagen – og det afspejler Svane Køkkenets inspirerende badløsninger.

Gør badeværelset til en moderne oase

Hvis du vil holdes opdateret på de seneste trends og nye produkter fra en række eksklusive brands heriblandt kvalitetsrige hansgrohe, så er BadDesign det helt rigtige univers. På deres Instagramprofil giver de inspiration til, hvordan du med æstetiske kvalitetsprodukter kan forvandle dit badeværelse til en moderne oase.

BadDesign Aarhus har showroom i Højbjerg, hvor du kan opleve de nyeste indretninger fra nogle af landets førende brands og få kyndig rådgivning til dit badeværelse. Uanset om du står overfor en større renovering eller blot fornyelse af dit badeværelse, er BadDesign altid klar med løsningen.

Kompromisløs kvalitet

FROST Denmark er en familiedrevet dansk designvirksomhed, grundlagt i 2002 i Hadsten. De designer og producerer interiørprodukter til indretningen indenfor entré, badeværelsestilbehør og accessoires til hjemmet og erhvervsindretning.

Bæredygtigt langtidsholdbart design og høj kvalitet er kernen i FROSTs designfilosofi. De går ikke på kompromis med kvalitet eller design. Med FROST har du rig mulighed for masser af inspiration til indretningen overalt i hjemmet og på kontoret med deres prisvindende produkter, der findes i hele 9 unikke FROST finishes.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Badeværelser og Møbler