Spændende inspiration til design og interiør
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Lamper.dk, AndLight, BetonogDesign, Ingvard Christensens møbelhuse, Livingbox, No217 & NEW WORKS.

Spændende inspiration til design og interiør

Vores boligindretning fortæller meget om, hvem vi er og hvilket udtryk, vi gerne vil have frem i vores hjem. Men det kan ofte være svært at finde det helt rigtige eller vide, hvor man skal starte.

Mangler du nye ideer til indretningen, eller leder du efter en helt bestemt stol eller lampe, så gå på udkig i en af de mange design- og interiørbutikker, som netop har de store og små ting, der gør hvert hjem unikt.

Vi har samlet en række spændende Instagram-profiler, som giver inspiration til kantet, smukt og unikt design og interiør.

Lamper.dk - Lampeshop med alt i belysning, både de klassiske, kendte og nytænkende designs!

AndLight - Gammel svejsefabrik i Sydhavnen forvandlet til eksklusivt showroom

BetonogDesign - Det er i kontrasterne at den spændende boligindretning opstår

Ingvard Christensens møbelhuse - Unikt og anderledes møbelhus med fokus på designmøbler

Livingbox - Boliginspiration på abonnement

No217 - Interiørbutikken du vil bo i

NEW WORKS - Skulpturelle objekter, belysning og møbler

First Floor Copenhagen - Unikke løsninger

Lys til hele boligen

Når du leder efter ny belysning, er det Lamper.dk, du skal besøge. Firmaet Spotlight - der har over 30 års erfaring med at indrette med lys - står bag denne flotte shop.

Uanset om du skal bruge lys i badeværelset eller køkkenet, mangler sengelamper til soveværelset, gerne vil have nye udendørslamper eller pendel over spisebordet - så er det hos Lamper.dk, du finder det, du søger.

Klik rundt i det kæmpe sortiment af både klassiske og moderne lamper i mange forskellige stilarter, farver og materialer. Lad dig inspirere - og køb altid til den bedste pris!

 

Designer lamper i et råt og industrielt miljø

Nyt showroom i København samler verdens mest efterspurgte designer lamper under ét tag.

AndLight har gennem en større renovering af en gammel svejsefabrik skabt et moderne 450 kvadratmeter showroom i et råt og industrielt miljø.

Missionen med det nye showroom er at skabe et unikt og samlet sted for folk, der vil inspireres og som er på udkig efter nye designer lamper til hjemmet.

Du kan besøge det nye showroom på Tømmergravsgade 4B, der ligger få minutter fra Fisketorvet. Der er gratis parkering for alle besøgende og hjælpsomt personale, der altid er klar til at yde en god service.

Mere kant til den nordiske boligindretning

BetonogDesign sælger unikke håndlavede produkter i beton, designet til at skabe kontrast til den moderne boligindretning.

Jeg fremstiller blandt andet enkle og stilrene krukker i flere størrelser med mange anvendelsesmuligheder samt hylder med læderophæng, lamper og knager til dekoration til væggen. Mine produkter fremstilles i grå, sort eller hvid beton.

Med mine produkter er min passion at give den moderne, nordiske boligindretning mere kant og tilføje et råt element til den enkle hvide boligindretning.

Det er det enkle, skarpe og geometriske design, der tiltaler mig, hvor kontrasten til læder, træ og grønne planter er essensen.

Få hjælp til indretningen

Er du på udkig efter nye designmøbler eller mangler du inspiration til dit hjem? - så er det værd at besøge et af Ingvard Christensens møbelhuse. Her finder du spændende og lækre kvalitetsmøbler fra alle de kendte designere – Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Poul Henningsen etc.

Ingvard Christensen har mere end 70 års erfaring med indretning og kvalitetsmøbler - og hjælper gerne med at indrette dit personlige hjem.

Ingvard Christensen er et af Danmarks mest anerkendte møbelhuse med afdelinger i Esbjerg, Vejle, Odense og Lyngby. Gå på opdagelse her: ingvardchristensen.dk

Abonnementsboks med lækre ting til hjemmet

Er du vild med indretning og elsker du at forkæle dig selv? Så skal du helt sikkert følge Livingbox.

Livingbox er en abonnementsboks fyldt med lækre ting til hjemmet. Som medlem får du hver anden måned tilsendt en boks med interiør og inspiration til boligen, så du kan spare penge på de mærker, du allerede elsker og opdage nye favoritter.

Instagram viser de frem af de lækre ting i boksene og giver sneakpeaks på, hvad du kan glæde dig til. Så besøg deres profil og lad dig inspirere af nye tendenser og spændende interiørprodukter.

Styling og kaffe på kanden

Vi hører ofte kunderne sige - ej, her vil jeg bo…
Og det er næsten den største ros, man kan få for sin butik. Det mener i hvert fald indehaverne Kim og Mette Hansen, som har No217 interiørbutikken på Valby Langgade 217.

Mette er uddannet dekoratør og har i flere år arbejdet med dekoration og styling af butikker. Kim elsker kundekontakten og mødet med mennesker. Og der er altid tid til en sludder og lækker kaffe til kunderne. Vi elsker at inspirere vores kunder og deler meget gerne ud af vores erfaring med farver og indretning.

Eksperimenter med nye former og teknikker

De sidste fem år har New Works raffineret og kurateret en kollektion af produkter, der alle underbygger og spejler brandets kerneværdier. De naturlige egenskaber, som hvert materiale bidrager med, æres for sine kvaliteter.

Samarbejder med kunstnere og designere inviterer til eksperimenter med nye former og teknikker. Håndværket bag gør, at produkterne bevarer en taktilitet i sin endelige form.

Showroomet på Frederiksgade 1 i København iscenesætter deres kollektion i en serie af inviterende rum i varme nuancer. På deres Instagram oversættes denne farvepalette til et harmonisk univers af New Works’ interiør og inspirationsbilleder. Sanseligt og gennemført.

Vælg unikke løsninger hos First Floor Copenhagen

Bliver du draget af enestående indretningsløsninger, der giver associationer til den pulserende metropol New York, så overvej at lade en væg i dit hjem bestå af en flot New Yorker væg, der på samme tid er både elegant og rå i udtrykket.

Du vil helt sikkert ikke fortryde et kig forbi First Floor Copenhagens univers, hvor det emmer af god stil, der vil få enhver designinteresseret til at spærre øjnene op. Overvej, om du skal komplementere væggen med en New Yorker dør for at fuldende stilen.
Gå på opdagelse hos den danske designvirksomhed i dag og find den rette løsning.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør, Design og Dansk Design