Trendsales fylder 10 år

Trendsales fylder 10 år

Onlinesitet for køb og salg af tøj, Trendsales, fejrer sit 10 år jubilæumaugust. Det kulminerer i en gigantisk fødselsdagsfest, hvor alle Trendsales' mere end 600.000 brugere er inviteret.

Det hele startede for præcis ti år siden med to barndomsvenner, en startkapital på 2x500 kr. og en online slipsebutik. Siden dengang har hundredtusindvis af shoppelystne, kræsne og budget-orienterede danskere handlet for mere end 1,5 mia. kr. på Trendsales.

"Genbrug har flyttet sig fra at blive associeret med støvede hylder og tøj, der lugtede underligt, til at være en integreret del af vores shoppevaner – uanset om man er single fashionista eller nybagt mor. Trendsales har spillet en central rolle i denne udvikling ved at tilbyde en inspirerende platform, der gør det muligt for os alle sammen at købe og sælge i trygge og professionelle rammer," siger Martin Falslev Andersen, medstifter og adm. direktør hos Trendsales i en pressemeddelelse.

Fra slipsebutik til Danmarks største modeportal
Ideen til Trendsales, som vi kender det i dag, opstod i en firmakantine i 2002. Barndomsvennerne Martin Falslev Andersen og Bo Eriksen havde sammen startet webshoppen slipseknuden.dk og besluttede at udvide projektet med en webshop, der solgte herre- og dametøj i kommission.

I starten gik det imidlertid lidt trægt med at skabe trafik på sitet, og de manglede en marketingplatform for varerne. En dag fortalte en veninde, hvordan hun netop havde solgt tre stykker mærketøj via nettet – måske kunne det være en idé til Bo og Martins webshop?

Lidt skeptiske besluttede de at teste ideen og tilføjede en bazar, hvor privatpersoner kunne sælge brugt tøj til hinanden. Efter blot et år havde bazaren overtaget sitet, og Trendsales som markedsplads var født.

Tilmeld dig fødselsdagen
Trendsales' 10 års fødselsdagsfest finder sted d. 24. aug. i gården ved Trendsales' hovedsæde i København. Adgang kræver forudgående tilmelding. I hele august fejres fødselsdagen med konkurrencer, anekdoter og aktiviteter på trendsales.dk/birthday.

Om Trendsales

Trendsales er Danmarks største online modemarked med flere end 600.000 brugere og 90.000 gennemførte handler hver måned. Sitet er specialiseret i second hand tøj og accessories, og det er gratis at oprette en profil.
Læs mere om Trendsales på www.trendsales.dk
Se, hvad vi ellers skriver om: Secondhand og Vintage