Vinterguide: 5 hyggelige indendørs aktiviteter derhjemme

Vinterguide: 5 hyggelige indendørs aktiviteter derhjemme

Mange rykker indendørs i den kolde, mørke vintertid. Derfor kommer her en guide over hyggelige indendørs aktiviteter, du både kan lave med andre, alene og endda på virtuel afstand.

Skiftet fra lunt efterår til kold vinter sker temmelig brat. Inden vi får set os om, bliver det mørkt, før vi får fri fra arbejde. Vi skutter os i den tykke vinterjakke og putter os under et varmt tæppe derhjemme. Nogle gange kan det dog være svært at få de gode ideer til indendørs aktiviteter til at lyse midt i dette vintermørke. Derfor kan du her lade dig inspirere til fem hyggelige aktiviteter, du både kan lave alene, med andre og endda på virtuel afstand.

1. Seriemaraton

Noget af det hyggeligste i denne mørke tid er at gå ombord i en ny serie – gerne med masser af sæsoner. Om vinteren behøver du nemlig ikke vælge mellem en strandtur eller en dag hjemme under dynerne – valget giver sig selv: Kolde grader, slud og sjask inviterer nemlig altid til indendørs bingewatching. 

 2. Kreativt boligprojekt

Det er altid hyggeligt at gå i gang med et kreativt boligprojekt – uanset skills er der for det meste noget at give sig i kast med. Måske trænger væggen i soveværelset til en ny farve, måske skal betrækket til puderne i sofaen udskiftes med et hjemmesyet ét af slagsen eller også er der et mindre byggeprojekt, du skal have gang i – det kunne f.eks. være en ny knagerække til garderoben. De kreative muligheder er mange!  

3. Lækre retter og smagfuld vin

Eksperimenter med nye, lækre retter, og server dem med den helt rette vin. Det kan f.eks. være en Zanni Soave, som er en tør, frugtig og økologisk hvidvin, der passer til stort set enhver lejlighed. Vinen stammer fra Soave-distriktet i Italien og er lavet på 100% Garganega-druer, der giver en frisk smag med noter af citrus, pære og melon. Zanni Soave passer derfor godt til lette retter som pasta, salater, fisk, skaldyr eller som aperitif.

BOL_Closeup.jpg

Vinen forhandles i Meny og Spar

 4.  Brætspilshygge

Der findes sjældent noget hyggeligere end spilleaftener for hele familien eller for de tætte venner. Så find brætspillene frem, og lad så den bedste mand/kvinde vinde.

5. Virtuel læseklub

Virtuelle møder er blevet mere og mere almindeligt i en tid, hvor vi skal holde afstand. Et særligt hyggeligt koncept er de virtuelle læseklubber, hvor du f.eks. kan mødes online med en håndfuld veninder og tale om en udvalgt bog – gør endelig stemningen endnu hyggeligere med lækre snacks og et godt glas vin on the side.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vin