Vis hvem du er med unik plakatkunst
Foto: Sylwia Pietruszka Denne artikel er sponsoreret af: Citatplakat, Designkunst, Jeanet Kristensen Design, KASPERBENJAMIN, Permild & Rosengreen, Mynewart, NørgaardNørgaard & PAPAPAPA.

Vis hvem du er med unik plakatkunst

Plakatkunst er med til at give dit hjem stil og personlighed. Med personlige plakater kan du med fotokunst og grafiske udtryk fortælle, hvem du er, og hvor du kommer fra. Vi har samlet en række spændende plakatbutikker og kunstnere, som hver giver deres bud på inspirerende plakatkunst.

Stilrene foto-plakater og grafiske fortolkninger
Mynewart_bil.jpg

Moderne plakater fra Minida.dk

Minida er et dansk firma, der udarbejder moderne plakatdesigns i tråd med tidens trends i Skandinavien.

Hos Minida arbejder de groft sagt med to forskellige typer designs:

  1. De "klassiske" minimalistiske og stilrene foto-plakater i afdæmpede farver. Den type plakat, som fungerer rigtig godt i en stor billedvæg, samt:
  2. Grafiske fortolkninger af alt mellem himmel og jord. Eksempelvis vores meget populære "No See, No Hear, No Speak"-serie samt vores "Drinks" og "Science"-serier.

Hos Minida arbejder de kontinuerligt på at skabe nye designs.

Grafik og ord til eftertænksomhednorgaard.jpg

NørgaardNørgaard

Farver i boligindretningen er med til at skabe varme, hygge og personlighed. Har du ikke mod på at kaste dig ud i at male vægge, så kan du lægge ud med at tilføje kulør til de lyse vægge i din bolig med de flotte, farverige og grafiske kunstprint fra NørgaardNørgaard

Bag NørgaardNørgaard finder du Anita og Kathrine, som sammen designer plakater med de smukkeste ord og med et enkelt grafisk udtryk, som passer til din bolig. Lad dig inspirere af deres forskellige plakatserier – ’Ordreservatet’, ’Stregerne’ og ’Ord-på-streg’. Udover plakater designer de kort til alle anledninger og til en, du holder af.

Sammensæt din egen plakatvæg papapapa_Earth-topbanner-08.jpg

PAPAPAPA

Hos PAPAPAPA finder du et stort udvalg af plakatserier.

Hver serie er designet omkring et fælles tema, som fx deres MIDSOMMER plakatserie i lyserøde og mørkeblå nuancer, der frembringer minder fra ungdommens lange sommeraftener, eller fx vores FADED plakatserie, der fortæller om alle de små ting i livet, vi ofte glemmer at sætte pris på.

Fælles for alle deres plakatserier er, at de er designet i samme stil og farvetema, hvilket gør det let at sammensætte 3-4 plakater fra samme serie. Se alle deres plakatserier her:

Personlig og unik indretningcitatplakat.jpg

Løft din indretning med sjove og flotte plakater fra Citatplakat.dk

Slå dig løs i det store sortiment af plakater på Citatplakat.dk.

Citatplakat formår at kombinere simpel grafik med sjove og genkendelige citater, så plakaterne ikke kun løfter indretningen, men også humøret.

I 2015 blev den første serie af citatplakater lanceret, og i dag kan du gå på opdagelse i et væld af filmtitler og nye og spændende plakatserier som designplakater, definitionsplakater, plakater med ordspil, plakater med fotokunst og mange flere.

Alle plakater er designet og produceret i Danmark af Citatplakat selv.

Gør din indretning personlig og unik, eller find en sjov og anderledes gave til én du holder af på Citatplakat.dk.

Fortæl din historie med plakater fra din by
designkunst.jpg

Designkunst Ivs

Hos Designkunst har de taget bymotiver op på et højere plan. Designkunst lægger op til, at du skal kunne fortælle dine historier igennem deres plakater og dermed sætte dit personlige præg på væggen.

Designkunsts egne motiver er designet, så de visuelt hænger sammen, så du får en kontinuitet i det samlede design, hvis du vælger at have flere.

De nærmer de sig over 100 forskellige illustrationer i plakatform, og har ud over deres egne designs, plakater fra udvalgte upcoming grafiske kunstnere, som alle har det tilfælles, at de også har fokus på hjemstavne og byområder. Plakaterne laves i mindre oplag og findes ikke i varehuse, kæder og lignende.

Plakaterne kan fås med/uden ramme og i forskellige størrelser og prislejer.

Besøg www.designkunst.dk og udforsk deres showroom. 

Byplakater med hjertevarmeALT_Jeanetkristensen.jpg

Jeanet Kristensen Design

Jeanet Kristensen designer unikke byplakater, og hendes passion er at skabe motiver, der betyder noget for den enkelte. 

Inspirationen kommer fra lokale, og er nøje udvalgt for at kunne designe personlige motiver, der skaber glæde og vækker minder. 

Plakaterne er udført i et varmt farveunivers, hvor den blågrønne farve binder plakaterne sammen. 

Udvalget af byplakater spænder bredt og repræsenterer flere folkekære danske byer. En af de første plakater i serien er af feriebyen Karrebæksminde, som vakte stor begejstring, og sidenhen har det taget fart.

Plakaterne kan bestilles via udvalgte forhandlere eller ved at kontakte kunstneren. 

Se de flotte plakater her.

Unikke botaniske plakaterkasperbenjamin_bil.jpg

Smukke botaniske plakater fra KASPERBENJAMIN

Har du en forkærlighed for planter og blomster? 

Den danske designer, KASPERBENJAMIN, har siden 2016 designet nordiske plakater i høj kvalitet til hundredvis af danske boliger. Bag hans mange motiver gemmer der sig en unik serie af botaniske plakater trykt på 230 gram papir.

Der findes masser af nordiske plakater fra KASPERBENJAMIN, men især hans plantemotiver passer ind i den nordiske boligstil. Billedet viser de populære motiver Graptoveria og Calathea Orbifolia.

Det er ikke kun botaniske motiver du finder hos KASPERBENJAMIN. Du kan også se andre nordiske plakater. Find inspiration på KASPERBENJAMIN's instagram profil.

Traditionelle og nyskabende plakaterlivston.jpg

Permild & Rosengreen

Permild & Rosengreen er en gammel dansk plakat forretning, der siden 1947 har haft tradition for at skabe både stil og stemning i de danske hjem.

Hos Permild & Rosengreen finder du et bredt og lækkert udvalg af både skønne designs og fine kunstplakater til din stue, entreen, køkkenet, soveværelset eller til børneværelset. 

De har alt fra det traditionelle til det moderne og nyskabende. Permild & Rosengreen sælger plakater både med og uden kvalitetsrammer med glas – lige til at hænge op på væggen.

Se hele det store og fine udvalg af plakater her eller besøg Permild & Rosengreens showroom i Roskilde.

Bliv også inspireret på Permind & Rosengreens Instagram profil.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning