TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

ALT for damernes Guldknap 2017
Foto: Luka Roné og Helle Moos

ALT for damernes Guldknap 2017: Nominerede

Her er de nominerede til ALT for damernes Guldknap 2017

Nu er det igen tid til at kaste glans og guldstøv over den danske modebranche med ALT for damernes prestigefyldte modepris Guldknappen. Vi nominerer, I bestemmer, og sammen fejrer vi modeskaberne ved det storslåede guldknapshow i august.

I mere end 30 år har ALT for damerne hyldet dansk mode med den prestigefyldte Guldknap, som vanen tro hædrer en dansk modevirksomhed, der formår at skabe kommerciel succes ved at forene design med vellykket branding. Og du som læser kan være med til at bestemme, hvilket brand der skal løbe af med sejren og have den store ære af at vinde Guldknappen 2017.

− Prisen lægger sig tæt op af det syn på mode, som vores modesider gerne skulle afspejle hver eneste uge: At vi elsker dansk design og især dyrker de brands og looks, som er i øjenhøjde med danske kvinder i en travl hverdag. Det skal være nyskabende men samtidig brugbart og i en kvalitet, der holder. Det er de tre nominerede modebrands netop garanter for. De laver tilgængelige designs, der appellerer bredt, men er heller ikke bange for at eksperimentere med print, farver og silhuetter, siger ALT for damernes chefredaktør Tina Nikolaisen og opfordrer jer læsere til at stemme på jeres favoritdesigner.

− Vi ved, at ALT for damernes læsere interesserer sig meget for mode, og sidste år var rigtig mange af jer inde på vores hjemmeside og stemme på jeres favorit. Det var en fornøjelse at se, hvor mange der støttede op om vores stærke danske modebrands ved at deltage i afstemningen. Og i år håber vi naturligvis på lige så stor tilslutning, siger Tina Nikolaisen.

LÆS OGSÅ: Hvem skal vinde ALT for damernes Guldknap 2017?

Og de nominerede er...

 I tidens løb har mange store danske modenavne modtaget den gyldne designpris. Sidste år var det Stine Goya, der løb med sejren foran Samsøe & Samsøe og 2ndday.

I år har vi nomineret:

Lovechild 1979.

− De tre nominerede brands er nøje udvalgt, fordi de alle har et ekstraordinært stærkt dna. For hver kollektion de laver, bliver deres signatur kun stærkere og stærkere, og de formår at gøre det uden hverken at blive kedelige eller forudsigelige. Der er altid overraskelser. I bund og grund er de nominerede brands ret forskellige, men fælles for dem er, at det tøj, de designer, ikke kun er enormt pænt, men også brugbart, lyder det fra ALT for damernes moderedaktør Sille Henning.

Vil du med til showet?

Fem heldige læsere og deres ledsagere kommer til at opleve festlighederne helt tæt på – nemlig som gæst til selve guldknapshowet den 29. august i København.

For ALT for damerne er dette årets store modefestdag med unikke shows fra de tre nominerede designere, champagne, lækre snacks og masser af dygtige modefolk. Efter efterårskollektionerne har været fremvist på catwalken, løftes sløret for, hvem I læsere har stemt på som årets guldknapvinder.

Sidste år var flere tusinde læsere med til tildele Stine Goya den prestigefyldte pris – i år håber vi på, at endnu flere vil være med til at hylde dansk mode og beslutte, hvem der skal prydes med Guldknappen 2017.

– Det er jer, der går i tøjet til daglig, og jer, der kan afgøre, om et modebrand får succes eller ej, forklarer Tina Nikolaisen.

Så nu er det altså op til jer læsere at stemme på jeres favorit og være med til at afgøre, hvilket brand den ærefulde pris skal gå til. Klik her, og afgiv din stemme. Afstemningen er skudt i gang og løber ind til 30. juni. Du kan stemme hver uge og være med i lodtrækningen om en række lækre præmier.

− Det er vigtigt, at vi bakker op om vores dygtige danske modebrands og designere, der hver sæson gør sig umage for at klæde os stilsikkert på og sætte nye standarder for kreativiteten. Og hvis du stemmer, er du samtidig med i lodtrækningen om gavekort for i alt 30.000 kr. og har mulighed for at vinde billetter til guldknapshowet i København til august, siger chefredaktøren.

Når du stemmer, deltager du samtidig i lodtrækningen om 5 x 2 billetter til guldknapshowet den 29. august, hvor det brand, som I læsere har givet flest stemmer, kåres som vinder. Vind lækre præmier for i alt 30.000 kr. til Boozt.com og de tre nominerede brands.

Guldknappen...

... er designet af Charlotte Lynggaard i 18 karat rødguld med brillanter. Mønsteret på knappen er inspireret af en antik blonde, som Charlotte Lynggaard har fundet
på et loppemarked i Paris.

Shop løs på Boozt.com

I år har vi allieret os med onlineshop-giganten Boozt.com. Her kan du se moderedaktionens favoritter fra hver af de tre nominerede brands og klikke de forskellige design direkte hjem til din hoveddør. Dine varer kan leveres inden for to dage og kan sendes gratis retur.

Boozt.com er en onlinemodeshop, der har eksisteret siden 2009. Onlineshoppen tilbyder et bredt udvalg af tøj, sko og accessories til både kvinder, mænd og børn. På deres hjemmeside finder du over 400 danske og internationale mærker.

Se, hvad vi ellers skriver om: Guldknap og Design