Inspiration til strik og fordybelse
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Krea Deluxe, Nordisk Garn, Garn i skovhytten, Garnvärk og Hjertegarn.

Inspiration til strik og fordybelse

I en stresset hverdag kan garn og strikkeopskrifter være en kærkommen lejlighed til ro og fordybelse.

Garn rammer noget i tidsånden – både hvad angår moden og arbejdet. Det er dejligt, det skrider langsomt frem, og så er det afstressende med mange gentagne bevægelser, som kan være med til at bringe os i en nærmest meditativ tilstand.

Vi har samlet en række garnforretninger på Instagram, som alle tilbyder lækkert garn, spændende opskrifter samt råd og vejledning. Følg dem og bliv inspireret til dit næste strikkeprojekt.

Krea Deluxe - Bæredygtigt luksus garn

Nordisk Garn - Det perfekte garn til dit outdoor liv

Garn i skovhytten - Sæt tiden i stå

Garnvärk  -  Garn, strik og meget mere i Nordsjælland

Hjertegarn  - Familiedrevet kvalitet siden 1926

Uldstedet - natur og ægte kvalitet

Økologisk garn i høj fiberkvalitet

Krea Deluxe udvikler økologisk luksusgarn i en helt unik farveskala.

Garnet er GOTS certificeret og 100% fri for skadelig kemi.

Den økologiske produktion giver et helt fantastisk blødt garn og sikrer en meget høj fiberkvalitet i såvel bomuldsgarnet som uldgarnet.

Garnet er særligt udviklet til strikkede og hæklede designs til baby og børn, men egner sig også til lækkert ego strik.

Garn til nordisk vind, vejr og livsstil

Nordisk Garn – en ulden affære - er en af Danmarks største specialister i islandsk uld og strik til dit fritidsliv. For at forstå uldens særlige kvalitet til outdoor, har vi selv testet den igennem mange, som i mange, rejser til Island, og i vores daglige liv på landet ved Nørrådalen i Danmark.

Derfor kan vi med sikkerhed sige, at det islandske ulds krusende fibre, gør dit strik isolerende, vandafvisende og åndbart og derfor perfekt garn til nordisk vind, vejr og livsstil.

Hos os finder du millioner af enestående uldfibre i vores strikkegarner med farvepalet inspireret af farverne i den storslåede islandske natur. Her kan du lade dig inspirere og friste af lige netop de farver, du kan lide, og vi har altid alle Istex garner på lager.

Når garn ikke bare er garn

Her i butikken må du mærke, drømme, røre og fremfor alt spørge. For garn er ikke bare garn! I butikken finder du lækre danske kvalitetsgarner, opskrifter fra førende designere og masser af inspiration til dit næste projekt. Så uanset om du er på drømmeniveau, begynderniveau eller bare ikke kan leve uden garn mellem hænderne, så er du velkommen i skovhytten.

Butik Garn i skovhytten ligger i den hyggelige rådhuspassage, lige midt på Vejles strøg.

Camarose, Knitting for Olive, Sandnes, Rowanyarns, Gepard, Hjertegarn, BC garn, Krea Deluxe og Permin er mærkerne, du finder hos Garn i skovhytten.

Garn i hyggelig atmosfære

Garn, kaffebar og hyggelig atmosfære hos Garnvärk i Fredensborg (30 min. fra Kbh). Slå dig ned med strikketøjet i den store butik og få en succesfuld strikkeoplevelse med tips til garnvalg og strikke-teknikker. Vi finder den rigtige opskrift til dit næste projekt - uanset om du er ny eller øvet.

Garnvärk elsker garn i naturmaterialer og har garn fra bl.a. Isager, Filcolana, Adriafil og Onion samt project bags, t-shirts og andre garnnørderier.

Besøg os i det store butiksfællesskab No. 16 med bl.a. kaffebar, mad, gaveidéer og interiør. Med 5 minutter til Fredensborg Slot og slotsparken er det et super udflugtsmål!

Find ro med håndstrik

Håndstrik har i de seneste år oplevet en opblomstring. Det ”støvede” image som håndstrik havde, blev rystet af, og nu var det pludselig trendy at fremstille noget unikt med egne hænder.

Håndstrik er en måde at finde ro og fordybelse på, som kan indpasses i en travl hverdag. Det kræver bare strikkepinde, garn, og opskriften kan du altid finde hos os.

Vi designer modeller i materialer, der modsvarer trenden hvad angår design, farve og kvalitet.

Hjertegarn blev grundlagt i 1926 i Odense af Carl Bremer. I 1992 blev den solgt og flyttede til Jylland, hvor den stadig holder til.

Uldstedet - natur og ægte kvalitet

Hos Uldstedet har vi i 37 år opbygget det bredeste og mest aktuelle udvalg af danske og internationale kvalitetsgarner – butikken er en stor vidunderlig farveskala. Vores udvalg har altid været af de ærligste naturmaterialer og af bedste miljøstandard.
Vores strikke-erfarne medarbejdere yder en tryg og inspirerende service. Er dit projekt gået i hårdknude, har vi StrikkeFeer.
Vi fører de fantastiske japanske Seeknit strikkepinde – et ”must-have” i strikketasken.
Garnbrands: Isager, Rowan, Gepard, Gepard, handdyed.dk, Laines Du Nord, Woolfolk, Knudegarn, Handdyed.dk, Hjelhol, Tuku, Biches & Buches, Uldstedets Garner, Hedgehog, Madeline Tosh m.m.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Strikkeopskrifter, DIY, Hækleopskrifter og Strik