v
Kom til kaffe, kage & strik på Ofelia Plads

Foto: Nespresso En kop kaffe koster kun en kapsel - og overskuddet går til et godt formål...

Kom til kaffe, kage & strik på Ofelia Plads

I næste uge slår Nespresso dørene op for deres første pop-in café i Danmark nogensinde, og her kan du udover kaffe (selvfølgelig) også smage lækre kager fra Leckerbaer og komme til strikkeworkshops.

Midt på den smukke mole ved Ofelia Plads i København har Nespresso bygget deres egen café i to store orangerier – med fri udsigt til Operaen og Skuespilhuset. Her kan du i uge 44 både komme til afternoon coffee og Knitspresso i byens smukkeste omgivelser.

Kaffen koster kun en kapsel
Fra onsdag den 30. oktober til og med søndag den 3. november du slå vejen forbi, og købe dig en kop kaffe to-stay eller to-go. Kaffen koster kun prisen af en Nespresso-kapsel, og du kan samtidig fylde hullet i den søde tand med kagekreationer fra det populære københavnerkonditori, Leckerbaer. De har sammensat et særligt kageudvalg til caféen, så du kan glæde dig til at opleve moderne udgaver af alt lige fra hindbærsnitter til æbleskiver med saltkaramel.

Tag strikketøjet med
I løbet af ugen vil der også være en række hyggelige events i caféen. Hver formiddag afholdes Knitspresso – strikkeworkshops med nogle af Danmarks dygtigste strikdesignere. Workshoppen tager udgangspunkt i de populære Knit-alongs på Instagram, hvor følgerne kan strikke med på strikke-eksperternes projekter og dele deres fremgang med hinanden. Hos Knitspresso er knit-along’en rykket ud i den virkelige verden, når danske strikke-entusiaster mødes til en hyggelig formiddag med kaffe, kage og masser af garn.

Det koster 95 kroner at deltage og alle deltagere får en goodiebag med hjem. Pengene går til PurProject, der arbejder for at bevare og gendanne økosystemer i hele verden.

Kom til Afternoon Coffee
Er du ikke til strik, men blot til kaffe (og kage) kan du i stedet komme til en eksklusiv kaffe-og kagesmagning, når Nespresso sammen med det populære københavnske konditori Leckerbaer inviterer til Afternoon Coffee. Her bliver du guidet igennem en kaffe- og kagesmagning med Nespressos kaffeambassadører, der fortæller om både kaffen og kagerne.

Det koster 95 kroner at komme med som gæst, og alle gæster får en goodiebag med hjem. Hele beløbet går til PurProject, der arbejder for at bevare unikke økosystemer i hele verden.

nespresso-pop-in-txt.jpg

”Danmark er i høj kurs i udlandet, og det understreges, når et brand som Nespresso laver et globalt kampagnesamarbejde med Louise Campbell, som er international anerkendt. Det er vi naturligvis er rigtigt stolte af”
Gitte Sarlvit.nordisk ansvarlig for PR og Brand Communication hos Nespresso

Anledningen til denne pop-in er Nespressos lancering af en særlig limited edition serie af kaffekapsler til jul –  det fine mønster på kapslerne, der også går igen på de fine Pixie mugs, er designet af den danske topdesigner Louise Campbell.

Louise Campbell er den første dansker, der indgår et samarbejde med Nespresso med opgaven at fortolke Norden i årets kampagneunivers.nespresso-pop-in-blok.jpg

 

 

HVOR & HVONÅR?

HVAD: Nespressos danske pop-in café åbner for første gang i København
HVORNÅR: Kl. 9.00-18.00 fra den 30. oktober til og med søndag den 3. november.
HVOR: Ofelia Plads
HVORDAN: Caféen er åben for alle og sælger kaffe til prisen af en kaffekapsel og kager fra Leckerbaer.

Det er også muligt at købe billetter til Afternoon Coffee og strikkebegivenheder:

Afternoon Coffee afholdes kl. 13.00-15.00 og kl. 16.00-18.00 fra den 30. oktober til den 3. november. Billetter skal købes her

Knitspresso afholdes hver formiddag kl. 10-12.00 fra den 30. oktober og til den 3. november. Der vil være knit-alongs med nogle af Danmarks dygtigste strikkere og introduktion til forskellige teknikker. Billetter skal købes her

Se, hvad vi ellers skriver om: Kaffe

610x200_woordy_knap2.jpeg