Myggenet med pose til Baby Born fra Hendes Verden
Foto: Anitta Behrendt

Myggenet med pose til Baby Born fra Hendes Verden

Myggenet med pose til Baby Born

Sy et myggenet i et gammelt Gardisette-gardin, og pynt det med småfiltmotiver. Når myggenettet ikke er i brug, kan det pakkes ned i den tilhørende pose.

MYGGENET MED POSE

Str.: Passer til de fleste dukkevogne. Dette myggenet er lavet ret stort for at kunne passe til de fleste dukkevogne – det er let at ændre størrelsen til et mindre myggenet ved at gøre midterstykket kortere og smallere og tilsvarende ændre på sidestykkerne.

Materialer: 60 cm undergardin (Gardisette) • Ca. 100 cm blondeelastik • Små udstan-sede filtfigurer • En lille rest voksdug • Ca. 100 cm anoraksnor.Filtfigurer er fra Panduro Hobby. Gardisett kan købes i en gardinforretning. Voksdug er fra Stof2000.

Klippevejledning: Klip til myggenet 2 x sidestykke 60 x 33 cm, og rund hjørnerne let på den ene af langsiderne, klip 1 x midterstykke 120 x 45 cm (dette er lidt for langt og klippes til, når det er syet på side-stykkerne). Klip i voksdug 2 stykker på 20 x 25 cm til posen.Alle mål er inkl. 0,75 cm’s søm.

Syvejledning: Myggenet: Sy midterstykket på de 2 side-stykker med afrundede hjørner. Sy blonde-elastik langs underkanten, sy elastikken på retten, vend til vrangen, og stik fra retsiden, stræk elastikken, mens du syr. Lim eller sy de små filtfigurer på myggenettet.

Pose: Sy posen sammen til 5 cm fra øverste kant. Buk sømmen mod vrangen ved slidserne i siden, og sy en stikning. Fold den øverste kant 2,5 cm om mod vrangen, og sy en stikning – træk anoraksnoren igennem løbegangen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sy