Knithouse - Strik din egen Mads Nørgaard-sweater

Knithouse - Strik din egen Mads Nørgaard-sweater

Knithouse - Strik din egen Mads Nørgaard-sweater

Knithouse har i samarbejde med Mads Nørgaard lavet et strikkekit, så du nu selv kan strikke din egen ikoniske Mads Nørgaard-sweater - og samtidig støtte et godt formål.

De mørke aftener har gjort deres indtog og hvis ikke strikketøjet allerede er fundet frem, så har du nu en ekstra god grund til at få gang i strikkepindene.

For Knithouse har sammen med Mads Nørgaard lavet et strikkekit, så du selv kan strikke de lækre sweatre, samtidig med du støtter Red Barnet.

Moderne strik
Vinteren 2017 byder på et væld af lækre modeller, der bare venter på at blive din nye yndlingstrøje. For strik er blevet moderne, og selv de store modehuse kan ikke lade strikkepindene ligge - men der er mange flere gode grunde til at du selv skal finde strikkepindene frem og gå i gang: 

  • At strikke holder hjernen i form, da det kræver koncentration og udfordrer din hjerne, så du dermed forbedrer hukommelsen.
  • Det mindsker stress at strikke: Du kommer helt ned i gear og de gentagne bevægelser øger dit velvære samtidig med at det sænker blodtrykket og stressniveauet i kroppen.
  • Strikning modvirker slidgigt, da det opbygger muskulaturen i fingrene, samtidig med at det lette tryk hjælper med at styrke brusken i leddene.
  • Du kan altid have dit strikketøj med og strikke alle steder.

Strikning er for alle
Strikning har for længst vist sig at være for alle - og at det er mere end kiksede julesweatre og sokker. For med Mads Nørgaard strikkekittet fra Knithouse møder mode strikkens verden - og er for alle, der vil være med.

Mønstret er ganske enkelt og ikke så tidskrævende, og derfor er det et godt strikkeprojekt for både erfarne og begyndere, der gerne vil bruge de lange vinteraftener på et hyggeligt projekt.

Blandt opskrifterne finder man sweatre både til damer og herrer, foruden børnestrik, hue og vanter. Alle modeller strikkes i Knithouses eget specialfremstillede Mads Nørgaard-garn, der er indfarvet i de samme farver, der er brugt i originaltrøjen - og samtidig støtter man Red Barnet, når man køber en Mads Nørgaard-sweater hos Knithouse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Strik og Strikkeopskrifter