Årshoroskop Fisk
Foto: Ditte Hamo | Årshoroskop 2017: Det siger stjernerne om dit år
Hjemmet

Årshoroskop Fisk

Årshoroskop 2017 for Fisken

Se, hvad 2017 har i vente for Fisken - både på kærligheds- og jobfronten.

Af Jens-Ole Paulin 27.dec.2016 Horoskop

Fisken: 19. februar-20. marts

Der er fokus på nærhed, fortrolighed og udbytterigt samarbejde frem til efteråret. Du har et godt blik for, hvad dine nærmeste kan bidrage med – og du vil opdage, at det er ganske meget. Vær parat til at engagere dig helhjertet i et forhold. Holder du en vis distance, fordi du er bange for at miste din uafhængighed, går du glip af de herlige muligheder for nært og givende samvær – og den værdifulde støtte, som du i øvrigt vil kunne få i årets løb.

Kærlighed

Du kan i udpræget grad få glæde og gavn af den nærhed og fortrolighed, der opstår sammen med en partner eller i et nyt forhold. Det er et år, der giver dig mulighed for at opleve, hvor meget du faktisk kan få fra dine nærmeste og fra mennesker, som du er parat til at forpligte dig i forhold til. Hvis en sådan relation tager en uventet drejning, hvor du pludselig ikke får opfyldt dine behov, så overvej, om det har at gøre med, at du selv har trukket følehornene til dig for ikke at blive alt for involveret. Det kan især blive aktuelt i det tidlige forår samt i efteråret. Kærligheden har særlig medvind i anden halvdel af april, det meste af juli samt fra 21. september til 14. oktober.

Arbejde

2017 er et år, hvor du i kraft af dine erfaringer støt og roligt kan få skabt nogle solide resultater, der styrker din arbejdsmæssige position. Du har et godt indblik i, hvad der rører sig under overfladen, og det giver dig også værdifulde kontakter, som støtter dig i dine bestræbelser. Regn ikke socialt samvær for rent tidsfordriv, for den slags kan i høj grad smitte positivt af på dit arbejde i år, især i januar samt 20. august-10. september. Første halvdel af december egner sig i særlig grad til at udvide din horisont med en lærerig rejse eller et kursus. God arbejdsenergi også fra 21. juli til 5. september.

Økonomi

Hvad der virkelig har værdi for dig, kan ændre sig kraftigt i årets løb, så det er ikke tiden for større, økonomiske forpligtelser. Du kan meget vel få uventede indtægter eller et varigt, økonomisk løft, især i kraft af dine relationer, men sørg så vidt muligt for luft i budgettet, for du er ikke selv herre over, hvordan og hvornår det sker. De bedste muligheder for at øge indtægterne ligger i midten af maj samt første halvdel af november.

Årets særlige mulighed

Som Fisk bliver du let følelsesfuld og engageret, men kan også have svært ved at holde fast i dig selv. Det kan betyde, at du ofte svinger fra den ene yderlighed til den anden, hvor du det ene øjeblik er dybt engageret for så pludselig at trække dig. Hvad du skal være opmærksom på, er, at balancen i et forhold til stadighed skal vedligeholdes. Det vil du få store muligheder for at komme i dybden med i år, og det vil styrke både dine relationer og din selvtillid. 


Henter...