Årshoroskop Skorpion
Foto: Ditte Hamo | Årshoroskop 2017: Det siger stjernerne om dit år
Hjemmet

Årshoroskop Skorpion

Årshoroskop 2017 for Skorpionen

Se, hvad 2017 har i vente for Skorpionen - både på kærligheds- og jobfronten.

Af Jens-Ole Paulin 27.dec.2016 Horoskop

Skorpionen: 24. oktober-22. november

Det er et år, hvor det gælder om at finde balancen mellem arbejde og afkobling, for du får rigeligt at se til, og så er det vigtigt, at du også giver dig tid til at mærke efter og fravælge det, som du faktisk ikke føler for. Du vil opleve, at du i efteråret har fået mere fast grund under fødderne i kraft af denne proces, og det giver dig et godt fundament for at realisere dine planer i årets anden halvdel.

Kærlighed

Du er mere sensitiv end normalt, og det skal du tage alvorligt. Til tider kan det få dig til at virke mere kræsen, måske endda afvisende, men du har brug for at beskytte dig selv, og det vil være vejen til at møde en, der ganske af sig selv tager de hensyn, som du har brug for, uden at forstille sig. Du har brug for mere tid alene, og det kan virke uvant på en partner. Men er du åben om dine behov, vil det ruske op i tingene, så I kan få luget ud i jeres opfattelse af hinanden, og det kan gøre underværker, når det handler om at få romantikken til at blomstre. Medvind med kærligheden især fra 14. til 29. april, fra først i juni til sidst i juli samt i november.

Arbejde

Er du træt af rutinerne, vil 2017 føles som et frisk pust, og har du allerede de spændende opgaver, du ønsker dig, vil du få ekstra medvind med at løse dem. Du har en herlig mulighed for at finde nye, inspirerende måder at gøre tingene på og finde muligheder, som også hjælper dig til at skabe en mere meningsfuld hverdag. Du skal blot være opmærksom på, at du har brug for perioder, hvor du kan hente inspiration uden at blive forstyrret. Du har brug for at lade op i fredelige omgivelser, der kan få de mange idéer, du har, op til overfladen. Nye tiltag på arbejdsområdet har særligt gode kår i midten af maj samt første halvdel af november. Også anden halvdel af december byder på god arbejdsenergi.

Økonomi

Du kan have svært ved at gennemskue, hvilke forandringer du præcis har brug for, og her kan økonomien faktisk være et udmærket pejlemærke. Hvis du på nogen måde har råd til det, du overvejer, så er det på tide at lægge kursen om. Juli er velegnet, hvis du skal opnå et lån eller anden form for støtte.

Årets særlige mulighed

Der skal gøres op med vaner, der ikke længere tjener dig. Det samme gælder områder, hvor der bliver krævet for meget af dig i hverdagen – og som skyldes, at du i for høj grad har prøvet at tilpasse dig noget, som du har betragtet som „det eneste mulige“. Du vil se, at hvad der før virkede uomgængeligt, faktisk kan ændres, så du får en mere inspirerende og kreativ dagligdag. Vær opmærksom på, hvad du ikke længere behøver affinde dig med, så vil du være i stand til at gøre noget ved det og skabe varige forbedringer.


Henter...