Årshoroskop Skytte
Foto: Ditte Hamo | Årshoroskop 2017: Det siger stjernerne om dit år
Hjemmet

Årshoroskop Skytte

Årshoroskop 2017 for Skytten

Se, hvad 2017 har i vente for Skytten - både på kærligheds- og jobfronten.

Af Jens-Ole Paulin 27.dec.2016 Horoskop

Skytten: 23. november-22. december

Det er et kreativt år, hvor du har let ved at finde sammen med andre om det, du brænder for. Gå efter at realisere noget, du længe har drømt om, for det har du gode chancer for, især i starten af året samt i august-september. Fra oktober bør du sætte tempoet ned. Inspirationen kommer indefra, og sørger du for nogle rutiner, hvor du kan koble af og lade op, kan det blive en vældig inspirerende periode.

Kærlighed

Du er åben for nye sider af tilværelsen og dermed også for nye sider af de mennesker, du har omkring dig. Måske er du ikke selv helt klar over, hvor meget det betyder for, hvad du får ud af dine relationer og af dit parforhold, men det kan have en rent ud forvandlende virkning, når det gælder kærligheden. Fælles drømme og visioner kan vækkes til live i parforholdet, fordi du giver plads til dem, og du vil tiltrække mennesker, som sætter pris på din fordomsfri måde at møde dem på. Det vil styrke sammenholdet med dem, du holder af, og bane vejen for, at du som single kan finde en, du virkelig kan være dig selv sammen med. Medvind med kærligheden især i februar, fra 6. juli til 1. august samt i december.

Arbejde

I årets første halvdel kan du få en hel del nyttige kontakter, som hjælper dig til at realisere dine planer. En form for nyskabelse kan dukke op og gavne dig, eller du får måske selv en usædvanlig idé, der viser sig lønsom. Du skal så vidt muligt have plads til at eksperimentere. Især i januar og fra midt i august til midten af september er der gode vækstmuligheder, hvor du med fordel kan satse på at udvide dit netværk og komme ud med dine ideer – det kan blive til gavn for mange. Generelt har du et godt overblik og vil fungere fint i en lederrolle. Fra 11. marts til 21. april arbejder du systematisk og effektivt – et godt tidspunkt til at følge op på et projekt.

Økonomi

Du kan få øje på muligheder i marts-april samt det tidlige efterår, som øger indtægterne varigt. Det er sider af dig selv, som kommer frem i lyset, og som viser sig meget værdifulde. Men det kan tage tid at opdyrke dem, så regn med, at indtægterne kan svinge en del og sørg gerne for at have lidt ekstra at tære på. Lån eller anden økonomisk støtte har særlig medvind i august.

Årets særlige mulighed

Skytten kan have meget faste meninger om, hvad der er rigtigt og forkert, og det bør du løse lidt op for i år. Du har brug for at være mere spontan, tage lettere på tingene – og lade andre gøre det samme. Det kan åbne for helt nye sider af dig selv, som du har brug for at få frem i lyset, og som i en eller anden grad har været undertrykt, fordi de ikke passede ind i dit verdensbillede. Grib nuet. Invitér det uforpligtende, det legende og det fornøjelige indenfor og oplev, at det på inspirerende vis forvandler både dig selv og dine relationer.


Henter...