Årshoroskop Stenbuk
Foto: Ditte Hamo | Årshoroskop 2017: Det siger stjernerne om dit år
ALT for damerne

Årshoroskop Stenbuk

Årshoroskop 2017 for Stenbukken

Se, hvad 2017 har i vente for Stenbukken - både på kærligheds- og jobfronten.

Af Jens-Ole Paulin 27.dec.2016 Horoskop

Stenbukken: 23. december-20. januar

Du vil have let ved at styrke din position inden for områder, du har erfaring med. Men lad ikke ambitionerne fylde det hele, for der vil være justeringer at foretage på hjemmefronten, og det kræver din opmærksomhed. Fornyelse er et nøgleord her, og er det ikke sket for nylig, så kan en flytning eller anden væsentlig forandring af de hjemlige omgivelser meget vel blive aktuelt i 2017.

Kærlighed

Ofte løber vi ind i de samme problemer igen og igen i vores forhold. Du er i gang med at gøre dig fri af sådanne problemer, en proces, der begyndte i 2016, og som får ekstra fokus i år. Det kan føre til usædvanlige initiativer, der bryder de gamle mønstre, og måske er det en partner eller en anden nærtstående, der inspirerer til dem. Det kan give perioder, hvor du mangler faste holdepunkter, måske især i februar-marts og sidst i september, men det vil samtidig føles forfriskende. Du får større frihed til at være dig selv og finder nye veje til at få det bedste ud af et kærlighedsforhold. Medvind med kærligheden især 7. juni-5. juli samt fra først i august til sidst i september.

Arbejde

Skal der sættes nyt i gang, er især starten af året samt tiden fra 20. august til 10. september velegnet – tidspunkter, hvor du også vil være god til at lægge planer, der holder. Byg videre på det, du har opnået. Satser du alt for dristigt, kan det nemt gå ud over dine nærmestes behov – og i øvrigt blive unødigt stressende. Vil du gøre en ekstra indsats for et projekt, er maj måned velegnet. Du har generelt usædvanlige idéer og kan med fordel sætte din egen dagsorden frem til efteråret. Men tag et skridt ad gangen – og sats på samarbejde fra oktober, hvor du kan få mange nyttige kontakter.

Økonomi

Undgå nye økonomiske forpligtelser og investeringer, for der er ikke noget, som vil være stensikkert i år. Hvad der det ene øjeblik virker som solidt og fornuftigt, kan vise sig at være uden bund i virkeligheden – eller omvendt. Øgede indtægter opnår du i kraft af din solide indsats på arbejdsområdet. Skal du have et lån, er tiden fra sidst i august til sidst i september særlig velegnet.

Årets særlige mulighed

Stenbukken holder af at bygge videre på det, som har vist sig at fungere i fortiden. Det kan du bruge med succes på arbejdsområdet i år, men på hjemmefronten vil det næppe være den rette strategi. Året byder på en unik mulighed for at få gjort op med mønstre fra fortiden, som ikke længere tjener dig, og dine nærmeste vil nok udfordre dig til at komme i gang med den proces. „Sådan har vi da altid gjort" vil i så fald være et argument, der preller helt af på dem. Vær parat til at gå et spadestik dybere og se på, hvad der virkelig vil gavne de nære relationer, så kan det blive et år, der på alle måder styrker dit fundament.


Henter...