Stenbuk Astropod

Foto: Getty Images Ground Control to Major Tom. Selv om David Bowie var Stenbuk, kunne han godt bruge lidt jordforbindelse.

Her er, hvad enhver Stenbuk bør eje

Er du stenbuk? Eller kender du en, der er? Så er denne huskeliste, vi har lavet i samarbejde med Astropod, det rette sted til selvindsigt.

21. december er vintersolhverv, årets korteste dag og længste nat, hvor mørket er størst, men hvor vi også fejrer julen, lysets fest, og at vi går mod lysere tider. Stenbukkens sæson er jordbunden, rolig og introspektiv og en god anledning til at sætte forsæt for det nye år, rydde op og plante små frø, som kan vokse i takt med solen. Stenbukken elsker den jordiske, praktiske verden og er den fødte leder, der kender vejen til toppen og har det luksus.

LÆS OGSÅ: Brug for et puf? Sådan kommer du op ad sofaen

Ny side i Eurowoman i samarbejde med podcasten Astropod.

Sengetøj Magniberg.jpgLækkert sengetøj

Selv om Stenbukken er økonomisk bevidst, er den også impulsshopper, især når det kommer til januarudsalget, for der er jo penge at spare! Men den skal hellere gemme pengene til den luksus, den virkelig elsker. Om det så er sengetøj, en outdoorjakke, vandrestøvler eller et powersuit. 

Sengetøj, Magniberg, fra 270 kr. 

HAY.jpg.jpgStyr på planerne og tankerne

En plan for 2020? Eller en femårsplan? Sådan en har Stenbukken selvfølgelig. Det værste den ved, er arbejdsløshed, og det er ikke sjovt at være i nærheden af en Stenbuk uden formål. Den er ambitiøs, pligtopfyldende, organiseret og ansvarsbevidst. Og så elsker den tanken om fast bolig og stabil indkomst.

Notesbøger, Hay, 99 kr. pr. stk.

CAPRICON_NECKLACE.jpgSmuk amulet til bjerggeden

Stenbukken symboliseres med bjerggeden, der går efter toppen og ikke lader sig stoppe af forhindringer på vejen. Det kan godt være, den ikke kan flytte bjerget, men den kan bestige det. Særligt med den her amulet om halsen.

Amulet, Trine Tuxen, 1.475 kr.

Magda Butrym bukser.jpgHvem har bukserne på?

Stenbukken går sine egne veje og har bukserne på.

Bukser, Magda Butrym,1.750 - 11.400 kr.

rejse.jpg

Rejser til den eventyrlystne Stenbuk

Vandretur i Norge, spaophold i Alperne eller storbyferie i New York. Stenbukken ved, hvor den vil hen.

Aesop.jpgLuksus til Stenbukken

Stenbukken er vild med luksus, men har ikke så meget tid til selfcare. Måske tager den på spaophold, får en god ansigts-behandling i starten af det nye år eller shopper Aesop-sæbe med korn i.

Håndsæbe, Aesop, 260 kr.

Crystal Clear Roller Amazing Space.jpgKrystaler til vintermånederne

Den klare eller mælkehvide bjergkrystal er en god begyndersten. Den siges at tiltrække lys, eliminere negative vibrationer, nedbryde barrierer og åbner dig for det gode og positive. Derfor er den især god her i vintermånederne. Også i ansigtet.

Crystal Clear Roller, Amazing Space, 385 kr.

Om Stenbukken

Stenbuk. Illustration Barbara Dziadosz.

Stenbuk. Illustration Barbara Dziadosz.

 

Soltegn

Stenbukken (22. december – 20. januar)

Herskerplanet

Saturn, som står for din trang til sikkerhed,
struktur, begrænsninger og autoritet.

Element

Jord. Stenbukken elsker den jordiske, praktiske verden og er fornuftig, grounded, pålidelig
og tålmodig.

Kvalitet

Kardinal. Kardinaltegn er initiativrige og handlekraftige og blandet med jordelementet er den målrettede Stenbuk den fødte leder.

Sten
Bjergkrystal.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn, Skønhed og Rejer

610x200_woordy_dmjpg.jpg