Vægt
Foto: Getty Images Vægten er udadvendt, social og elsker at samarbejde - og John Lennon var en ægte vægt, som kæmpede for retfærdighed!

Guide til dit stjernetegn: Her er, hvad enhver vægt bør eje

Er du vægt? Eller kender du en, der er? Så er denne huskeliste, som vi har lavet i samarbejde med Astropod, det rette sted til selvindsigt.

Det er efterårsjævndøgn 22. september, og der skrues ned for tempoet og op for naturens farver. Efteråret minder os om, at alting er forgængeligt, og at det er helt ok. Vægten er udadvendt, social og elsker at samarbejde. Den bliver nogle gange beskyldt for at være en pleaser, men egentlig vil den bare bevare den gode stemning. Vægten har en veludviklet retfærdighedssans og går op i, at alle skal have lige meget. Den kan virke ubeslutsom, men vil være helt sikker, før den bestemmer sig.

vægt kopi.jpg
Foto: Biologique Recherche Instagram.

Vægten er forfængelig og tager sig gerne tid til en ansigtsbehandling, men det skal være creme de la creme som hos Biologique Recherche i Paris.
Biologique-recherche.com

vægt5.jpg

Akvamarinen er god at have i lommen, når man er Vægt. Og så er den smuk og matcher farvekortet med sine klare turkise nuancer.

vægt3.jpg

Vægten har god smag og ved altid, hvad der rører sig. Franske Jacquemus  er lige i Vægtens ånd.

LÆS OGSÅ: Er du vægt? Disse kendte deler du stjernetegn med

vægt2.jpg

Lidt flirt over en vifte i farver, der er Vægten værdig.
Fernfans.com, priser fra 415 kr. 

ægteskab.jpg

Karen Blixens tekster om kærlighed og ægteskab varmer Vægtens hjerte.
Om ægteskab af Karen Blixen, Gyldendal Kolibri, 50 kr.

vægt4.jpg

We’ll always have Paris. Vægten får stimuleret sin æstetiske sans i byernes by. Bl.a. ved at se på skulpturer på Atelier Brancusi.
Centrepompidou.fr

LÆS OGSÅ: I stjernernes tegn: Vægten Julie Ølgaard

tromborg.jpg

Vægten elsker makeup, ansigtsmasker og alt, der forskønner. Gerne i pæn indpakning, så det også pynter på badeværelset.
TROMBORG, priser fra 380 kr.

john vægt.jpg

John Lennon var romantisk og poetisk og kæmpede for retfærdighed – en ægte Vægt!

vægt.jpg

Vægtens farvekort består af lys turkis, rosa, dueblå, støvede akvarelfarver og pasteller. Tænk skumring eller lige før solopgang.

Om Vægten

vægt vægt.jpg

Illustration: Barbara Dziadosz. 

Soltegn 

Vægten (24. september - 23. oktober)

Herskerplanet 

Vægten er styret af kærlighedsplaneten Venus, hvilket kommer til udtryk i dens sanselighed og æstetiske sans. Alt, hvad der er smukt, lækkert og romantisk, er lige noget for Vægten, som aldrig siger nej til at se en solnedgang.

Element

Lufttegn er udadvendte, sociale, intelligente og rationelt tænkende. De er kommunikative, nysgerrige og fulde af nye ideer.

Kvalitet

Kardinaltegn er initiativrige og handlekraftige, og når de taler om, hvad de godt kunne tænke sig, går der ikke længe, før det første skridt er taget.

Sten

Akvamarin, som giver en følelse af glæde, lethed og latter og er livsmodet, håbet og optimismens sten. Den hjælper med at øge tolerancen, nedbryde selvdestruktive tanker og er en healende sten, som skaber overblik og grobund for god kommunikation. Den er god til dem, der har brug for indre ro, lethed og klarhed i tankerne. Ejer du en akvamarin, siges det, at du aldrig vil miste troen på, at morgendagen bliver bedre. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn, Guide og Livsstil