Vandmand yoga
Foto: Getty Images Vandmanden er typen, der tager på yogaretreat, og dens evne til at vende alting på hovedet gør, at omgivelserne har svært ved at afgøre, om den er underlig, vanvittig eller genial.

Her er, hvad enhver Vandmand bør eje

Er du vandmand? Eller kender du en, der er? Så er denne huskeliste, vi har lavet i samarbejde med Astropod, det rette sted til selvindsigt.

Vandmanden, også kendt som vandbæreren er original, idealistisk, intuitiv og kreativ. Dens energi er fremsynet, visionær og frihedselskende, og den bølge kan du også surfe med på i løbet af den næste måned: Giv slip på gamle mønstre, tanker og følelser, og fokusér på nye ideer. Drøm stort, men behold fødderne plantet på jorden. Luftelementet kan føre til høj intensitet og svævende tanker, så lav groundende yoga eller meditér, bare fem minutter om dagen.

LÆS OGSÅ: Her er, hvad enhver Stenbuk bør eje

Krystal.jpg

En smuk krystal

Den grønblå eller lilla krystal hjælper os med at være målbevidste, fokuserede og at holde koncentrationen. Den kaldes også geni-stenen, fordi den sætter gang i kreativiteten og inspirationen, og den siges endda at forøge intelligenskvotienten.

Park Haze Table Wonmin.jpg

Et bord til en original Vandmand

Den eventyrlige lilla er en farve for de få, og det kan vandmandengodt lide, for den vil gerne være original og gå imod strømmen.
Bord fra WONMIN PARK, pris på forespørgsel

Camp Adventure.jpg

Til den eventyrlystne Vandmand

Vandmanden er evenlysten og foretrækker de højere luftlag, fx på Camp Adventure på Sydsjælland, som er på TIME Magazines liste over World’s Greatest Places i 2019. Så er det også godt nok til vandmanden.
Campadventure.dk

LÆS OGSÅ: Rejseguide: De bedste tips til en weekendtur i Stockholm

Skrevet i stjernerne.jpg

Det står skrevet i stjernerne 

Højt at flyve. En skeptisk skytte, der arbejder som redaktionsassistent på en avis, hvor hun indtaster månedens horoskoper, møder en horoskopelskende vandmand.
'Skrevet i stjernerne' af Minnie Darke, Gyldendal, 200 kr.

ANTON ALVAREZ.jpg

Fokus på kreativitet 

Vandmanden er opfindsom og skabende og kunne godt gå til keramik.
ANTON ALVAREZ hos Antonalvarez.com

Aqua.jpg

The Age of Aquarius

Vandmandens tid er nu. Det er håbets, drømmenes og ikke mindst revolutionens tidsalder, så op på barrikaderne, og deltag i en demonstration for en sag, du brænder for.

LÆS OGSÅ: 10 yogaøvelser, der får kroppen til at slappe af

SCOUT.jpg

I sit rette element 

Vandmanden kender sit farvekort og hopper gerne ud på dybt vand. Den vil for alt i verden ikke gå med strømmen, men svømmer hellere imod.
TEKLA, fra 95 kr.

Laura Dem.jpg

En kendt Vandmand

Skuespillerinden Laura Dern. Kreativ, aktivist og vandmand. Her i David Lynchs film Blue Velvet fra 1986.

Om Vandmanden

Gucci.jpg

Soltegn

Vandmanden (21. januar – 19. februar).

Herskerplaneter

Uranus og Saturn. Mens Saturn er planeten for begrænsning og ambition, er Uranus planeten for frihed, kollektivisme, spontanitet og abstrakt tænkning.

Element

Luft. Lufttegn er udadvendte, sociale, intelligente og rationelt tænkende. De er kommunikative, nysgerrige og fulde af nye ideer.

Sten

Fluorit.

Kvalitet

Fast. Faste tegn er stabile og kan godt lide, at tingene er, som de plejer. De er vedholdende, beslutsomme og ændrer helst ikke mening.

Farve

Blågrøn og lilla.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn, Yoga og Livsstil