ALT for damerne Kvindeløb 2015
Se hvad du finder i dette års goodiebag

Se hvad der gemmer sig i ALT for damernes Goodiebag 2015

I årets goodiebag finder du et hav af snacks, der kan stille lækkersulten efter løbeturen og skønne produkter til personlig pleje.

ALT for damernes goodiebag er i år propfyldt med mange lækre produkter, hvoraf en hel del er full-size. 

Hvis du ikke allerede er tilmeldt ALT for damerne-løbet i din by - kan du gøre det ved at klikke lige her.

Du kan glæde dig til at smage en sportsbar fra Castus, Kims Sbrød fuldkornssnack og nødde- og rosinblanding fra Rema1000. Derudover kan du se frem til plejende produkter som, vabelplaster fra Salvequick og Active Gel fra Perskindol, der kan hjælpe dig af med de ømme muskler. 

Goody Good Stuff og VIVA Calabria sørger for lidt den søde tand såvel som både Cavalier og Marabou Premium giver smagsprøver på deres nye smagsvarianter. V6 sørger for rene tænder og Dextro giver dig ekstra energi. Dr. Beckmann sørger for, at du kan blande vasketøjet og undgå at vaske halve maskinfulde. Sidst men ikke mindst finder du masser af spændende opskrifter i magasinet Sæson. 

LÆS OGSÅ: Nu kan du få fingrene i vores nye yogabluse

Sportsbar fra Catus

Du kan glæde dig til at smage denne nye sportsbar fra Catus. Den er perfekt som mellemmåltid til din træning og til at tage med i tasken på farten. Castus Sport er dansk producerede frugtbarer uden tilsat sukker udviklet i samarbejde med Team Danmarks diætister.


Cavalier chokolade
Chokoladen her er sødet med Stevia - et godt alternativ, hvis du ønsker en god chokolade og samtidig vil være opmærksom på vægt og blodsukkerpåvirkning.


Goody Good Stuff
kan spises af alle, da det hverken indeholder gluten, lactose, gelatine eller nødder. Desuden er Goody Good Stuff lavet med naturlige farver og smagsstoffer.


Marabou Premium Lakrids
Du får også mulighed for at smage Marabou Premiums nye ny chokoladevariant. En mørk chokolade med 70 % kakao og en velbalanceret smag af lakrids.


Viva Lakrits
 
VIVA Calabria indeholder 6% ægte lakridsrod fra Calabria-lakridsen. VIVA Calabria er de nye lakridser fra Malaco.


P20 solcreme 
Dette er en 10 timers solbeskyttelse, der er meget vandfast. Én grundig påsmøring med P20 solcreme, giver dig op til 10 timers effektiv solbeskyttelse, også når du bader og svømmer. P20 er en danskproduceret solspray i en let konsistens. Den fedter ikke og er nem at påføre.

Dove Deeply Nourishing body wash
I din goodiebag finder du bodywash fra Dove, der er en mild og plejende skum. Den indeholder milde rensende ingredienser og Nutrium Moisture-teknologi, der er en unik sammensætning af fugtighedsgivende ingredienser og hudens egne næringsstoffer. Giver blødere og glattere hud efter bare ét bad.


V6 Dental Care
Dette tyggegummi er klassikeren for sunde tænder. V6 Dental Care med xylitol beskytter dine tænder efter hvert måltid. 

Renseservietter VåR 3i1 fra Rema1000
Servietterne her fjerner makeup og renser huden uden at udtørre. De indeholder E-vitamin og acai samt plejende ingredienser, der virker fugtgivende. Erstatter øjenmakeupfjerner, rensegel og skin tonic.Schulstad hørfrø boller
Når du løber i mål får du desuden en pakke med Schulstad hørfrø boller, ½ liter vand og økologisk frugt. Bollerne er saftige og med masser af hørfrø. De er perfekte til sandwich og burgerbolle. Bollen indeholder 12% fibre og 51% fuldkorn. Sørg for at holde øje med uddelerne, når du kommer i mål og få en pakke med hjem. LÆS OGSÅ: Få lækker frokost fra Lagkagehuset 

LÆS OGSÅ: Værd at vide om ALT for damernes kvindeløb 2015

LÆS OGSÅ: Mød Chris MacDonald i Odense, Aarhus og København