GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Annette Heick, Camilla Ottesen og Mette fra ”Mettes Dagbog”

Dem kan du møde til Støt Brysterne Løbet 2016

Annette Heick, Camilla Ottesen og Mette fra ”Mettes Dagbog” står klar til at tage imod jer.

Hvad enten du er i København eller Århus til Støt Brysterne Løbet, så har vi sørget for en inspirerende og motiverende dag.

Vi har endnu engang inviteret Tv-vært og Støt Brysterne-ambassadør Camilla Ottesen med til Hovedstaden, hvor hun vil sørge for at sparke dagen i gang med højt humør og god energi. Hun har i mange år været fast inventar til Støt Brysterne Løbet på grund af hendes ambassadør-titel, især fordi det ligger hende nært at bakke alle kvinder op, som er berørt eller ramt af sygdommen. Motion er meget vigtigt i Camilla Ottesens liv, derfor løber hun naturligvis med på 5 km turen i København.

Sanger og skuespiller Annette Heick møder op i Smilets By, hvor hun vil sørge for, at århusianere og gæster til byen får en hyggelig og fantastisk dag. Hendes mål for dagen er at få sendt alle deltagerne godt afsted på deres gå- og løbeture. Hun vil starte dagen i det jyske med en peptalk, før ordet gives videre til Mette.
Mette møder op og fortæller om sin kamp mod brystkræft til både løbet i København og Aarhus.

Hvem er Mette?
Mette er kendt fra sin dagbog på alt.dk, som hedder "Mettes dagbog".

– Mit navn er Mette Juel Ransby, jeg er 46 år og marketingsansvarlig i en stor virksomhed. Jeg er gift, har to piger på 11 og 13 år og en bonusdatter på 12 år. Min hverdag er spændende, udfordrende og aktiv med løb og lange gåture ved vandet. Men foran mig venter en rejse, jeg ikke har planlagt eller booket. Jeg kan ikke afbestille rejsen. Kaptajnen og mandskabet om bord kan ikke give klare meldinger om de forventede destinationer. Jeg er tvungen passager. Jeg har fået konstateret brystkræft. Please fasten your seatbelt and get ready for takeoff.

Sådan lyder allerførste side i Mettes dagbog, som udkom 1. februar 2016. Det er en rejse igennem hendes kamp mod brystkræft. Hun skriver undervejs i sit sygdomsforløb, så vi hører Mettes tanker om kræftforløbet, mens hun selv lærer sygdommen og sit nye liv at kende. Hun deler alle sine følelser med os på både godt og ondt, hvilket er til kæmpe inspiration for både pårørende og ramte.

"Mettes dagbog" er fyldt med ærlige, triste, humoristiske og følelsesladede tanker fra forløbet som brystkræftpatient. Hun opdaterer løbende om de nyheder, hun modtager, de tanker hun gør sig ved at miste håret, og hvordan det føles at få at vide, at man har kræft. For blot at nævne nogle af de indlæg, hun har skrevet. Mette har indtil videre skrevet 24 dagbogsindlæg – og hun er langt fra færdig.

Til Støt Brysterne Løbet 2016 tager hun med til både København og Aarhus, hvor hun vil fortælle om sin kamp mod brystkræft, og hvad hun har gjort for at få kontrol over livet.

Læs Mettes første dagbogsindlæg her: "Mettes dagbog 1: Da jeg fandt knuderne i brystet"

Se, hvad vi ellers skriver om: Kræft, Bryster og Camilla Ottesen