”Få en løbemakker” – og andre gode tips fra løbere som dig
Gode råd fra løberne

”Få en løbemakker” – og andre gode tips fra løbere som dig

Vi har talt med friske løbere til ALT for damerne-løbet, som giver os deres bedste tips til, hvordan du bedst forbereder dig på et motionsløb, hvis du skal deltage i en eller flere af vores løb frem til 18. juni.

Anita, 41, løber regelmæssigt et par gange om ugen, skal løbe 15 km
Anitas tip: hvis du skal løbe langt til et motionsløb, så sørg for at løbe hele distancen for eksempel to uger før selve løbet, så du er sikker på, at du kan gennemføre det. Det er også vigtigt at lægge langsomt ud.

Anita ses på billedet til venstre.


Bettina, 37 og Anette 40, går ture sammen, skal gå 5 km 

 

Bettinas og Anettes tip: vi har kun tilmeldt os for 10 dage siden, så vi har ikke forberedt på nogen særlig måde, men vi går jævnligt sammen. Når du skal ud at gå, er det bare vigtigt, at du har behageligt tøj på, og så er det dejligt at gå ude i naturen.

Dorte, 47 og Kristina, 36, skal løbe 5 km


Dortes og Kristinas tip: Husk at tisse af, inden du deltager i et løb. Du skal også passe på med at lægge for hårdt ud. Vi spiser heller ikke to timer før et løb.

Anne Birgitte, 45 og Sandra 18, mor og datter, skal løbe henholdsvis 5 og 10 km, løber hver for sig nogle gange om ugen.


Sandras tip: Jeg plejer at løbe om morgenen, og jeg spiser en god portion havregrød inden, men selvfølgelig ikke lige før. Jeg løber nogle gange om ugen i længere distancer, og så har jeg lige løbet Lillebælt halvmaraton. Anne Birgittes tip: Jeg spiser ikke særlig meget før et løb, det fungerer slet ikke for mig, men det er en god idé at melde sig til flere løb. Vi har deltaget i Eventyrløbet i Odense i over 15 år. For os er det meget en social ting.

Karina, 32 og Laura 29, løber sammen et par gange om ugen, skal løbe 5 km


Karina og Lauras tip: Vi løber mellem 5 og 10 kilometer nogle gange om ugen. Det er en god idé at løbe sammen, det giver motivation til at komme op fra sofaen efter en lang arbejdsdag, at man ved, at man har en aftale om at mødes.

LÆS OGSÅ: Se din tid til ALT for damerne-løbet i Odense